Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Oy masallah kuzuya.sanki daha dün gebeyimm diyordun burda ne cabuk gecti zaman.tam sevilecek dönemleri bebisin.biz de 26 haftalk olduk cok şükür.bir an önce kucağıma almak icin sabirzslanyrm.

Masallah sen de gebeliginin sonundasn.bugün yarın dogar artk hayırlısıyla gelsin kuzucuk.normal dogumu bekliyorsn demi?ins hepimiz bebeklerimiz kucağımızda cikacaz hastaneden.hepiniz duamdasnz.sen de dogumda bizler için de dua et olur mu?

C cookies91 beyazpeynir1 toprakim- rabbim kucağınıza almaya nasip etsin aklım sizlerdeydi doğurdu mu acaba dedim merak ediyorum buraya yazın.
Kızım 4.5 aylık olduk çok şükür durmuyor yerinde ücretsiz izine ayrıldım bende kızımla daha fazla vakit geçirmek geçirmek istedim çok iyi ettim tüm yaşamını kızıma sarılıyorum öpüyorum. Abisi aklıma geliyor geçen bayramda gittim oğlumun mezarına.. çok ağladım eşim fazla durdurmadı bırak beni oğlumla başbaşa kalmak istiyorum dedim izin vermedi. Bı papatya buldum koparıp oglumun mezarına koydum başını okşadım kokladim mis gibi.. her gittiğimde oğlumun mezarına gitmek istiyorum o kadar özlüyorum ki mezardan bile cennet kokusu alıyorum oğlundan olmuyor iste kardeşi olsada yerini dolduramiyor Allah uzun ömür etsin inşallah yavrularimizi.
Çok zor oluyor işte her evlat ayrı kokudur kızım da bana öpmeye çalışıyor annesini istiyor hep işte dediğim gibi ona sarıldım acimı dindirmeye çalışıyorum.
Sizler nasılsınız iyisin inşallah.
Nehirimmmm sen nasılsın oğlunla nasıl geçiyor kızımla arası 10 gün var galiba.

Canım benim iyiyiz biz şükür,sen nasılsın asıl,bende bayağıdır bakmamışım siteye,bu aralar evde bi koşturmaca anlamadım bende hiç bişeye vakit bulamıyorum

Kızlar tek tek etiketleyemedim biz kızımla çok iiyiz şükürler olsun. Ameliyat ii geçti spinal oldum korkulacak bişey yokmuş. Hepinize dualarınız ve desteğiniz için cook teşekkür ederim. Sizlerin tanimiyorum ama hepiniz ama bu surecte bana cok destek oldunuz.darısı yüreği yanan diğer annelerin başına.

Coo sevimdim canim Allah tum.melrk annelerinin yuzunu guldursun bizleride yolundan dogruluktan ayirmasin. Bu dunyafa yavrularimizo buyutup torunlatimizi hormeyi masip etsin vakti gelincede cennet kudlarimiza kavuayi nadip etdin. Bebegin saglicak mutlulukla huxurla buyusun. Sizi yavrunuza yavrunuzu dize bagislasin yuce Mevla

Oy masallah kuzuya.sanki daha dün gebeyimm diyordun burda ne cabuk gecti zaman.tam sevilecek dönemleri bebisin.biz de 26 haftalk olduk cok şükür.bir an önce kucağıma almak icin sabirzslanyrm.
Evet canim yatip kalkip sukrediyorum Allaha gecmek bilmeyen zaman geciyor temuz ayinin 25 inde dogmustu alim 30 unda melek oldu 2 yadinda olucskti yasaudi unutulmuyor giden ama kucagindaki hafidletiyor her gecr denizi opuo Allah a emanet efiyorum seni seviyorum diuorum basimi yastiga koyuncada alim e sesleniyorum seni seviuorum diuorum kader iste ne desek bos alim yanimda olsa belki denizle hic tanismiycaktik herkes kaderini yasiyor. Sendr sahlicskla kavus insallah. Dogdukram donra zaman cabuk geciyir ne ara bu kadar buyudu diuorsun

Gözünaydn canm.cok sevindim gerçekten.Allah bebeğine de size de uzun ömür versin.hayırlı evlat olur ins.

Canımm çokk şükürrr:) gözün aydın allah sıhhat sağlık versin inşallah. Mis kokusunu çek içine doya doya .

Çok şükür canım çok şükür.

C cookies91 canm simdi bebeginle ilgileniyorsndr.ne güzel yüreği yanan bi anne daha kavustu evladına.fırsat bulunca yazar msn kac haftalkken dogum oldu?ben bebegim iyice gelissin diyorum ama ni yanm da fazla beklemek istemiyor.bakalm hayırlı olan kararı alrm ins.

Çok teşekkür ederim cnm darısı senin de başına olsun inş. 38+1de oldu cnm doğum biliyosun oncekinde preeklampsi ve dekolman yaşadım çok şükür bunda hiç öyle bişey olmadı. Benim icin de beklemek çok çok zordu hep diken ustundeyim ama kader dedim sonuçta ömrü varsa yaşayacak ve doktorum illa 38i bekleyelim dediği için bekledim. Soracak bişey olursa yine seve seve seve cevaplarım cnm. beyazpeynir1 dualarım seninle ve bebeginle cnm biz neler atlattık hemencecik iyileşecek yavrun gör bak sen ii ol ki sütün de gelsin yavruna iyi bak.

Evet hatırlıyorum 39+3de dekolman yaşamıştın sanrm l.ben de 39+0 da dekolman yasadm o yüzden merak ettim.benim doktor da 38 diyo bakalm.ins o günleri de görmek nasip olur.

Cookies91 oncelikle hayirli olsun. Sezeryandan ne kadar sure sonra hamile kaldiniz?? Bende 29 haftalik bebegimi kaybettim ne kadar beklemem gerekiyor bilmiyorum

Cookies91 oncelikle hayirli olsun. Sezeryandan ne kadar sure sonra hamile kaldiniz?? Bende 29 haftalik bebegimi kaybettim ne kadar beklemem gerekiyor bilmiyorum
Canım başın sağolsun ben 26 haftalık bormal doğum yaptım 3.08 de 1 yıl olacak doktorum 5-6 ay bekle demişti.sezeryan da minimum 6 ay diyorlar diye biliyorum Ama burada 36-37 haftalık sezeryen doğum yapıp meleğini kaybeden arkadaşlarımız var 5 ayda da sağlıklı bi gebelik yaşayarak evladını kıcağına alanlar var. Bu biraz kişisel bişey sezeryanın nasıl geçti dikişlerin ne durumda, rahim içi enfeksiyon vs gibi bi durum varmı bide tabi psikolojin müsait mi

Aslinda hemen hamile kalayim diye bi dusuncem yok en azindan bir yil olsun diye dusunuyorum. 4 ay oldu. Dikislerim iyilesti. Psikolojim hamilelik icin hazir degil ama bebek istiyorum 2 kere ileri hafta gebelikte kaybettim bebeklerimi cesaretim yok. Sizede gecmis olsun. Sebebi bulundu mu sizinkinin??

Teşeklür ederim. Benim hamilelik sürecim sıkıntılıydı zaten kanamalarım falan oluyordu ilk haftalardan beri 17. Haftamda kesem delinerek amniyon sıvısı sızıntı halinde azalmış. İstirahat ile 26 ya kadar dayanabildik sancılarım gelince durduramadık doğumu. Kızım 13 gün yaşayabildi sadece gerekli bütğn tahlillerim yapıldı hsg falanda çekildi sadece pıntılaşma çıktı bir kaç gende. Pıhtılaşma bebeğin yerleşme problemine sebep olarak kanama yapmış kanamada enfeksiyona sebep olarak kese delinmesine sebep olmuş. Tek çıkan şey bu. Canım psikolojik açıdan iyi olmak zorundayız , sağlıklı bi gebelik yaşayabilmek ve sağlıklı bireyler yetiştirebilmek için mecburuz. Hiç birzaman o hazin günün bir gün öncesine gidebilme şansımız yok. O yüzden mecburuz hayat dindirmiyor ama alıştırıyor

Benim testlerim temiz cikti. Sadece pihtilasma testi yaptirmadim. Zaten saglik acisindanda tam emin olmadan riske atamam. Ulseratif kolit hastasiyim o da etkiliyor. Allah isteyen herkese nasip etsin. Cok zormus hamilelik sureci..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…