Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Başın sağolsun arkadaşım,bebeğe bakma unutamaZsın diyenleri anlamıyorum görmedin unuttun mu yani,bana da çok dediler sakın görme diye ben hayır göreceğim dedim ve gittim baktım evet çok zor morgda buz gibi onu öyle görmek ama keşke keşke yanında uzun uzın kalsaydım diyorum ...

Ben kizimi 5 dk gordum.ben gordugumde uyuyordu.kokusunu icime cekemedim.bilmiyorum kokusunu.esime soruyorum sinmismidir topraga kokusu diye.neyi koklasam onun kokusu olarak gelcek.gun gectikce gecer diyip duruyorlar.aksine dahada buyuyor icimdeki aci.bi bebek gordugumde oda bu kadar olcakti simdi diyorum.Rabbim hepimize dayanma gucu versin.bana dua edin insallah.bayraminiz mubarek olsun.

beyazpeynir1 naslsn canm?nasıl geciyo so günler?sezaryan günün belli oldu mu?güzel haberlerini bekliyoruz canm

Ah sağolasın canım benim. Hamdolsun. Bekliyoruz ne yapalım. Yarın perinatolog kontrolumuz var. Karın gelişimi biraz geriydi ona bakacak tekrar. Yarınki duruma göre doğum vakti belli olur sanıyorum. Onun dısında tahmin edeceğin stres bekleyis heyecan.. hepsi karmasık. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor?

Hadi yarın güzel haberlerle dönersin ins.biz de 25 haftalk olduk cok şükür.2 hafta sonra kontrolüm var.igneyi hala karndan yapyrm.karnmda bazen bi ağrı hissedyrm dikisler mi igne yeri mi emin olamyrm.bu gidişte doktora dikislere bakmasını söyleyecem.sezaryan olalı baya oldu ama sızlıyor sanki.

Canım kola geçsene koldan daha rahat ettim ben. Dikişlerine de bi baktırm bakalım ben hiç baktırmadım hep unutuyorum ama bi rahatsızlık hissetmedim şu ana kadar

Nasılsıniz kızlar ramazanı bitirdik elhamdülillah... Şimdi tatil zamanı sanırım hepinize hayırlı bebişler banada dua edin şu menopoz belasından kurtulayım veren Allah inanıyorum Rabbime hayırlı haberler almak dileğiyle

toprakim- hamdolsun canım sen nasılsın? Hatırlayıp hal hatır sorman ne güzel.. birbirimizi tanımadan Allah için seviyoruz..

Kızlar ben de yarın doğum yapacağım Rabbim nasip ederse. Kaygı endişe korku merak hepsi karman çorman halde. Dualarınıza ihtiyacım var. Sabah 7de hastanede olacağız. İnşallah güzel şeyler olur sizlere güzel haberlerle gelirim..

C cookies91 canım aynı gün doğum yapıyoruz senin de Allah yar ve yardımcın olsun. Bende aynı hisleri yaşıyorum. İnşallah yarın da aynı mutluluğu paylaşırız..

İnş cnm benim inş çok güzel olur herşey yavrularımızı alırız kucagimiza..kendimizi ii hissedince yazalım mutlaka..hayırlı doğumlar diliyorum sana da..

Unutur muyuz cnm benim hepiniz aklimda olacaksınız Allah hicbirimize bi daha böyle acı yaşatmasın hepimizin kucaklarini doldursun inşallah

Çok şükür bende iyiyim arkadaşlar. Rabbim yardımcınız olsun. Dualarım sizinle. Sağ salim alın kucaklarınıza yavrularınızı. Biz39+0 olduk bekliyoruz miniğimizi. Bakalım ne zaman gelecek :) beni de dualarınızda eksik etmeyin. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Canim uzun zamandir giremedim buzim yaramaz cok sukur buyuyor 8 aylik olduk sayilir. Emekliyor yerinde durmuyor telefonu elimde gordu mu bas bas bagiriyor alip agzina sokucak baba demeye basladi her gunumuz bi macera Allah tez zamanda tum melek annelerini boyle mesgul etsin. Nisanda geldim yazliga annem ve babam cok simarti sipayi babamizda sık sık gelip gidiyor. Az kalmis seninde saglicskla kavus insallah yavruna Allaha enane olun canim.

Insallah saglicakla kavusmusundur yavruna guzel haberlerini bekliyoruz.ben bu mesaji yazarken yacrun kucagibda olucaktir buyuk olasilikla omurlu hayirli olsun insallah

Canim insallah sende saglicakla kavusmusundur yavruna Allah saglikli hayirli omurler versin yavruna ve size

Teşekkürler iyiyim canm.sen naslsn?nasıl gidiyor gebelik sanrm son günlerin?ins hepimiz sağlıkla kucagimiza

Cok güzel iki haber ins rahat gecmistir dogumunz.bebeleriniz de siz de sağlıklısınızdir insaallah.dualarmzdasnz.kendinize gelince bizi de haberdar edin olur mu?bir de sezaryan da uyank miydnz?böyle güzel haberler almak beni cok mutlu ediyo.cok şükür bi annenin daha acısı dindi diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…