Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Inşallah her şey dediğiniz gibi olur. Zaten bu sefer hamile kalırsam işi bırakıp evde oturcam kafam rahat olsun diye. Dualarimiz kabul olur insallah

Canım naçizane tavsıyem işinden cıkma hamile kalırsan..Ben hamılelıgımın 2.ayında işten cıktım cok uzaktı ısyerım..bebegıme bısey olur o yollarda sonra vicdan azabı çekmiyım dıye çıktım vr evde o kadar bunaldım kı..Bildiğiniz gibi upuzun ve bunaltıcı gectı kış ayı..Evde resmen bunalıma gırdım en ufak bır agrıda hemen panık yapıyordum bıseymı oldu diye..İşten cıktıgıma cok pişman oldum.Iste kafası dagılıyor ınsanın..Ama netıcede hem bebegımı hem işimi kaybettım

Inşallah her şey dediğiniz gibi olur. Zaten bu sefer hamile kalırsam işi bırakıp evde oturcam kafam rahat olsun diye. Dualarimiz kabul olur insallah
Inş cnm bunu yaşayan sadece sen deilsin görüyorsun hepimiz aynı durumdayız o yüzden moralini yüksek tut bende diğer bebeğimde yaptığım hataların hiç birini yapmamaya çalışıyorum ama şuda bi gerçek yaşayacağı varsa yaşıyor arkadaşım bebeğimde iki ay küçktü oğlumda 29+0 doğdu çok şükür kendini toparladı şimdi yaşıtlarına kavuştu ilk zamanlar banyo etmiştik küçüçük minyatür bebek gibi ama yaşayacağı vardı işte benim bebeğimde taa 38 kadar geldi ama sonu gelmedi yaşayacağı varsa bi şekilde yaşıyo bebekler

Hep meleklerimiz gökyüzünde seni ızlıyo ananesi derlerya uçak ta gelırken bulutlara daldım gıttık YÖK kı yok mahşerde bir kez kıvama alsam küvezde gördüm bu iki dakıka sonra yüzünü böle görmek ıstemedıgım ınsanlar kızımı morg da bakmışlar öpmüşler cenazesındede yoktum bunun acısı kor etti yaktı beni ömür boyu Taşucan bu vicdan azabını annesi gelmedi başında gücendi kim bilir yavrum benim çok uzgunum çok

Nazar dedin benim ikiz olduğunu kimse bilmiyordu kızım olcak Dıye tek bılıyolardı nazardan korktum ve kızım vefat etti biri büyümü yaptı Dıye düşünmüyorum degılmıydı hersey düşünüyorum

Kaderdaşlarım, başınız sağ olsun. Rabbim bir daha aynı acıyla sınamasın hiç birimizi. 2015 8 Eylül de kaybettim ben de Mustafamı. 36 haftalık hamileyken kalbi durdu Şuan 7.5 aylık bir oğlum daha var Rabbime binlerce şükürler olsun. Sezaryen doğumla doğurmuştum Mustafamı. 5.ayda da kardeşine hamile kaldım. Gebeliğim boyunca dikişlerimden dolayı bir problem yaşamadım çok şükür. 36+1 günlükken de kardeşi Metehanımı kucağıma aldım çok şükür.

Size en iyi gelecek olan şey meleklerinizin kardeşi. Ben eski ben değilim, gülüşlerim yarım. Sadece Metehanımla birlikte oynarken içten gülebiliyorum. Sadece onun yanında iyiyim. Mustafamın acısı ise hep içimde, geçmiyor... Sadece bu acıyla yaşamayı öğreniyorsun o kadar. Y Yektabeste canım sen bize göre şanslı sayılırsın çünkü meleğinin kardeşi kollarında. Ona sarıl sımsıkı. Onu kokla, öp doyasıya....

Ben de İstanbuldayım. Bülent Kars ı tavsiye ederim perinatalog olarak. O kadar Dr. gezdim en çok içime sinen Dr.dur kendisi. Metehanımı da o doğurdu, tüm takiplerini o yaptı. 7/24 kendisine ulaşabilirsin. İnanılmaz ilgili bir Dr.dur. Muayene ücretleri de diğer perinatologlara göre çok uygun. Geçen yıl 150 tl idi ve bir muayene de 150 verip 2.muayene 1 ay sonra olsa bile ücret almıyordu. Bu Dr.u tavsiye edebilirim sana...

Seninde başın saolsun allahım sabır versin ne zormuş evlat acısı

Ne doğru soylemıssın daha kavuşamadan mevlam ayrılık yazmış benim tüp bebek ti gebelık zehırlenmesınden bende etkılendım mı bulmuyorum organlarım ne durum da daha baktırmadım sizler kendılıgınızden hamıle kalırsınız sizler benden daha şanslısınız ben ikizlerim için döktüğüm Prada gözüm yok üç metre karın içinde haftada. Üç kez iğneye gittim hastaneye hergun kendıme iğne vurdum 600 u gecık iğne yedim ah yavrum kalaydı gıkım çıkmadı bir gün söylenmedim karnımda yırtıklarım kalakaldı

Canım netten baktım evet söylediğin doktor hakkında cok övgü var..Ama bana cok uxak Bagdat caddesi..ben avrupa yakasında oturuyorum Bahçelievler de..

Ben Acıbadem maslakta Bülent tıraşa tüp bebek yaptırdım çok iyi doktor KESK'e dsoğumada ona gıtseydım onun önerdiği doktora gittim ama ayağım dokuz kat şişti gene normal dedi kızım vefat ettıgınde diyo beyefendı biz seni kıt kurtardık diye ben ikiz gebeydim ozamanda riskli gebelık grubundaymısm keşke tıp fakültesine gitseydim kımse uyarmadı da beni

Aramiza yeni katilan arkadaslarimiza Allahim cok cok aabir versin...bizler yaralu melek anneleriyiz...Rabbik saglikla kucagimiza alacagimiz hayirli evlarlar nasip eder insalah...cok sukur arakadaslar bendimde kan pihtilasmasi ve genetik sonularimda bisey cikmadi...bayramdan sonra doktora gisecegim prof...benim icin dua edin nolur...hayirli zamanda cok kolay saglikli bir hamilelik gecirip yavrumu kucagima alirim insaalah...gecen sene11 temmuzda dogum yapmistim..melegim 5 gun yasayabildi yakisikli oglum...o gunler tltaklastikca daha kotu oluyorum....dulariniza beni de katin...

Canım benim isim biraz fazla yoğun ve stresli. Ailemden uzakta emniyette doğuda görev yapıyorum O yüzden evde oturmak çok cazip geliyor şu an. Çünkü ilk hamileligim çok zor gecti. İnşallah tekrar hamile kalırsam kafam bos olsun istiyorum. Bakalım hayırlısı tabi. Planladığımız gibi olmuyor hiçbir şey. Rabbim en güzelini nasip etsin bizlere zorlastirmadan.

Canım ben bebegimi hiç görmedim. Çok istedim görmeyi doktorda esimde göstermek istemedi ve ameliyatta uyutmuşlar. kordon dolanmasindan dolayı kaybettiğimizi söyledi doktor ve esimde teyit için girdi ameliyata. Uyandığımda eşimin elleri elinde gözleri kıpkırmızı ve karnım bombostu. O kadar merak ediyorum ki melegimin yüzü nasıldı acaba diye. Sende hiç üzülme 2dk da olsa gormussun bebegini ne güzel. Bende keşke gorseydim diye çok söylüyorum ama hep unutamazdin diyorlar. İnsaallah cennetde bulusuruz meleklerimizle

Canm görmeye yüreğimiz dayanamazdı emin ol.ben amelyata girerken bebegimi kaybedecegim aklımın ucundan bile gecmedi.bi sevinçle girdim.artk kızıma kavuşuyorm diye düşündüm.sonra bebegim ameliyattan cansz çıkmış.daha kendime gelemeden bebegimi sordum o gece bana yalan söylediler yogun bakimda dediler.ama hissettim biseyler oldugunu kızımın yaşamadığını hissettm.lavaboya gidip hüngür hüngür agladm.ve o esnada bisey olmussa bana göstermeden götursunler diye aklmdan geçirdim.sonra çıkıp ablama esime defalarca sordm bisey olduysa kandrmayn beni söyleyin bana çocuk degilim ben dedim.ama onlar hep durumu kritik kendini herseye hazırla yogun bakimda dediler.ben hoc göremedim.sonradan çekilmiş bi fotoğrafını gördüm sadece.bi süre esime de kızdım nedem gostermednz diye.ama esim kendisi bile kucağına almış ama açıp da yüzüne bakamamış.o babası olarak buna yüreği dayanmadysa ben hic dayanamazdm.melek oldu bebeklerimiz onlar bizim cennet kuslarm.insaallah bize cennet kapısını açarlar.orada görmek öpmek koklamak nasip olur.bu tarafta benim on tane de evladm olsa ben diger tarafta kızımı görmek istiyorum.onun kokusunu o kadar merak ediyor ve özlüyorum ki.Rabbim bu imtihanı hakkıyla gecmeyi nasip etsin.bu tarafta da ömrü olan kardeslerini nasip etsin hepimize.

Amin canım insaallah artık bundan sonra önümüze bakicaz. Yaralarimiz zamanla kabuk bağlayacak. Ve insaallah rabbim kardeşlerini nasip eder. Bayram sonrası 20 gün bi tatile gitcem insaallah bol bol denize gircem ve kafamı boşaltıp gelcem. Inşaallah kendimizi toparlayalim ki yenisi gelsin sağlıkla. Birbirimize destek olalım dua edelim. İçimizden birinin duası kabul olup hepimizin karnı bebisle dolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…