- 3 Eylül 2016
- 60
- 108
- 43
Inşallah her şey dediğiniz gibi olur. Zaten bu sefer hamile kalırsam işi bırakıp evde oturcam kafam rahat olsun diye. Dualarimiz kabul olur insallahGubus arkadaşım; Cnm sakın umudunu kaybetme sen zaten fazlasıyla üstüne düşeni yapmıssın o kadar saat o sancılara katlanmışsın.Benim nişanım geldi öyle dr gittik ve 1 cm açılma vardı ilaç falanda verince doğum başlamış oldu .Tekrar hamileliğe gelince evet çok erken hamile kaldım .ilk hamilelimde hiç zorluk yasamayan ben bunda çok zorlandım .sana tavsiyem çok ii dinlen erken hamile kalan sezeryanlılarda var örn halamın kızı daha 4o çıkmadan tekrar hamile kaldı .ve onuda kucagına aldı .bunu şunun için diyorum hiç korkma insanın beden ağrısı çabuk geçiyor ama ruh agrısı öyle deil iice dinlen ağla bedeninde dinlendikten sonra emin ol ki hemen hamile kalırsın yeterki acını yaşa ve ruhen acılarını sar . hamile kalıncada unutulmuyor acılar ama hafifliyor çünkü içinde sana ilaç olacak olan bi melek yaşıyor ve seni bol bol tekmeliyor o böyle yaptıkça yaraların hafifliyor inş sende korunma sürecinden sonra hemen hamile kalırsın.ve tekrar aynı heyecanları yaşarsın .bu senin için emin ol uzak ve imkansız deil
Inşallah her şey dediğiniz gibi olur. Zaten bu sefer hamile kalırsam işi bırakıp evde oturcam kafam rahat olsun diye. Dualarimiz kabul olur insallah
İnşallah tekrar hamile kalırız dua edelimmSevgili Gubus ; aynı gün kaybetmısız bebeğimızı..Bende 7 Nisan da kaybettım kızımı
Inş cnm bunu yaşayan sadece sen deilsin görüyorsun hepimiz aynı durumdayız o yüzden moralini yüksek tut bende diğer bebeğimde yaptığım hataların hiç birini yapmamaya çalışıyorum ama şuda bi gerçek yaşayacağı varsa yaşıyor arkadaşım bebeğimde iki ay küçktü oğlumda 29+0 doğdu çok şükür kendini toparladı şimdi yaşıtlarına kavuştu ilk zamanlar banyo etmiştik küçüçük minyatür bebek gibi ama yaşayacağı vardı işte benim bebeğimde taa 38 kadar geldi ama sonu gelmedi yaşayacağı varsa bi şekilde yaşıyo bebeklerInşallah her şey dediğiniz gibi olur. Zaten bu sefer hamile kalırsam işi bırakıp evde oturcam kafam rahat olsun diye. Dualarimiz kabul olur insallah
Benim bebeğim 21 haftalıktı kızdı yavrum..Kız çocuğum olmasını cok istiyordum ve cınsıyetını ogrenınce cumle aleme duyurdum cok mutluyum..Ama mutluluğum 1 hafta sürdü..Cinsiyeti öğrendikten 1 hafta sonra detaylı ultrasonda bebeğimın beyninde kist vücudunun her yerinin su topladıgını öğrendım..4 tane Prof gezdım hepsı yasamaz bu bebek senıde zehırler dedı ve ıcım kanaya kanaya veda ettım kızıma..Belki sizlere göre şanslıyım erken haftada ortaya cıktıgı ıcın ama netıcede evlat acısı..3-5_9 ay farketmiyor..Ben nazara da cok ınanırım kızlar..Hamıle olduğunuzu cok dıllendırmeyın annenız ve eşinizin bilmesi yeterli..Her şeyi içinizde yasayın..
Hep meleklerimiz gökyüzünde seni ızlıyo ananesi derlerya uçak ta gelırken bulutlara daldım gıttık YÖK kı yok mahşerde bir kez kıvama alsam küvezde gördüm bu iki dakıka sonra yüzünü böle görmek ıstemedıgım ınsanlar kızımı morg da bakmışlar öpmüşler cenazesındede yoktum bunun acısı kor etti yaktı beni ömür boyu Taşucan bu vicdan azabını annesi gelmedi başında gücendi kim bilir yavrum benim çok uzgunum çokBaşınız sağolsun rabbim sabırlar versin. Allah oglunuza uzun hayırlı ömür nasip etsin. Rabbim ins bizi cennetine almak için bahane vermistir. Hepimiz kendimizi,doktorumuzu sucladik ama takdiri ilahi. Bir tanecik saç telini bile istesek yapamayız. Rabbim verdi rabbim aldı. Bir dolap dolusu kıyafet aldım hepsini yikadim utuledim bi tanesini bile giydiremeden hastaneden verdikleri kefenle toprağa verdik. Eşim geçen hafta mezar taşı yaptırdı gitmeye cesaretim yok. İçim yanıyor. Sukret ki oğlun seninle birlikte onun için dik dur onunla teselli ol. İnşallah sonraya bi de kız kardeşi olur. Bana nerdeyse 3 ay olacak yaşadıklarını aynen bende ,yasiyorumm. Doğum iznim bitecek ise basliycam çalışmak bile gelmiyo icimdenn. Bende dogudayim ailem uzakta. Eşimle başbaşa kaldık yine. Rabbim sabırlar versin hepimize ins.
Mrblar tahmin edersiniz ki bende bu sayfada gezindigim için bir melek annesiyim.6 Nisanda bebegimin kalp atışı yoktu 7 nisanda 35.haftada sezaryenle doğum yaptim. Günler o kadar zor geciyor ki bu sayfadakiler umut oldu bana. Rabbim tüm hamilelerin bebeklerine kavuşmasını nasip etsin. Benim gibi hamile kalmak isteyenlere de hemen nasip etsin.
Merhaba kızlar bende bir melek annesiyim..7 Nisan da 21 haftalık kız bebeğimi hıdrops fetalıs nedenıyle kaybettim..Gittiğim bütün doktorlar yaşa maz bu bebek dedı ve heyet kararıyla sonlandırma önerildi..Ben mezarına gidiyorum sürekli yavrumun.Af diliyorum ondam..Keşke ızın vermeseydım hayatinin sonlanmasına..Belkıde sağlıklı bır bebek olacaktı..3 ay korunma suresı verildi.
Yen'i üye YİM KONUŞMAYA İHTİYACIM VAR 36 haftalık ikiz erkek kız bebeğe hamıleydım gebelık zehırlenmesı adı altında acil sezeryana alındım kızım 42 SAAT SONRA HAYATINI KAYBETTI ÇOK ÜZÜLÜYORUM OĞLUM ÇOK ŞÜKÜR BENIMLE CIGERLERİ GELİŞMEMİŞ KIZIM TEDAVIYE CEVAP VERMEDİ DEDILER DOĞUM ONCESI CIGER GELİŞTŞRİCİ VURULMUŞTUM FAYDA ETMEMOS DEDILER EVLADIMI KUCAĞIMA BILE ALAMADIM ÇOK ACI CEKIYORUM
Kızlar biliyorsunuz ki biz artık rısklı gebelıkler sınıfındayız..Hamılelık dusunmeden once ıyı bır doktor araştırın aynı zamanda perınatolog olsun..Ben Ist da yaşıyorum ve acıbadem maslakta dr.Ibrahım bıldırıcıyı cok ovduler..Ama prof olduğu ıcın muayene ücretlerı cok fazla 500 tl..Eger ozel saglık sıgortanız varsa gıdebılırsınız..Benim yok o yüzden kara kara düşünüyorum.Bana 3 ay korunma suresı verdı doktorlar..3 ayım dolmak uzere ama ben 6-7 ay sonra gebelık düşünüyorum..Ama yaşımda var 31 yasındayım..zaman aleyhıme işliyor maalesef ;( Zaten doktorlar yumurta rezervlerımın azaldığını soylemıstı..Tıroıd hastasıyım bu nedenle yumurta tembellıgı var..Ayrıca bebeğime hıdrops teshısı konuldu ve tedavısı yok maalesef .Tekrarlama rıskı var..Artık hayırlısı Allahtan demekten başka carem yok..Bu arada eger kızım doğsaydı adını Naz koyacaktım oyuzden kullanıcı adım pınarNaz
Seninde başın saolsun allahım sabır versin ne zormuş evlat acısıCanım naçizane tavsıyem işinden cıkma hamile kalırsan..Ben hamılelıgımın 2.ayında işten cıktım cok uzaktı ısyerım..bebegıme bısey olur o yollarda sonra vicdan azabı çekmiyım dıye çıktım vr evde o kadar bunaldım kı..Bildiğiniz gibi upuzun ve bunaltıcı gectı kış ayı..Evde resmen bunalıma gırdım en ufak bır agrıda hemen panık yapıyordum bıseymı oldu diye..İşten cıktıgıma cok pişman oldum.Iste kafası dagılıyor ınsanın..Ama netıcede hem bebegımı hem işimi kaybettım
Ne doğru soylemıssın daha kavuşamadan mevlam ayrılık yazmış benim tüp bebek ti gebelık zehırlenmesınden bende etkılendım mı bulmuyorum organlarım ne durum da daha baktırmadım sizler kendılıgınızden hamıle kalırsınız sizler benden daha şanslısınız ben ikizlerim için döktüğüm Prada gözüm yok üç metre karın içinde haftada. Üç kez iğneye gittim hastaneye hergun kendıme iğne vurdum 600 u gecık iğne yedim ah yavrum kalaydı gıkım çıkmadı bir gün söylenmedim karnımda yırtıklarım kalakaldıKaderdaşlarım, başınız sağ olsun. Rabbim bir daha aynı acıyla sınamasın hiç birimizi. 2015 8 Eylül de kaybettim ben de Mustafamı. 36 haftalık hamileyken kalbi durduŞuan 7.5 aylık bir oğlum daha var Rabbime binlerce şükürler olsun. Sezaryen doğumla doğurmuştum Mustafamı. 5.ayda da kardeşine hamile kaldım. Gebeliğim boyunca dikişlerimden dolayı bir problem yaşamadım çok şükür. 36+1 günlükken de kardeşi Metehanımı kucağıma aldım çok şükür.
Size en iyi gelecek olan şey meleklerinizin kardeşi. Ben eski ben değilim, gülüşlerim yarım. Sadece Metehanımla birlikte oynarken içten gülebiliyorum. Sadece onun yanında iyiyim. Mustafamın acısı ise hep içimde, geçmiyor... Sadece bu acıyla yaşamayı öğreniyorsun o kadar. Y Yektabeste canım sen bize göre şanslı sayılırsın çünkü meleğinin kardeşi kollarında. Ona sarıl sımsıkı. Onu kokla, öp doyasıya....
Ben de İstanbuldayım. Bülent Kars ı tavsiye ederim perinatalog olarak. O kadar Dr. gezdim en çok içime sinen Dr.dur kendisi. Metehanımı da o doğurdu, tüm takiplerini o yaptı. 7/24 kendisine ulaşabilirsin. İnanılmaz ilgili bir Dr.dur. Muayene ücretleri de diğer perinatologlara göre çok uygun. Geçen yıl 150 tl idi ve bir muayene de 150 verip 2.muayene 1 ay sonra olsa bile ücret almıyordu. Bu Dr.u tavsiye edebilirim sana...
Kaderdaşlarım, başınız sağ olsun. Rabbim bir daha aynı acıyla sınamasın hiç birimizi. 2015 8 Eylül de kaybettim ben de Mustafamı. 36 haftalık hamileyken kalbi durduŞuan 7.5 aylık bir oğlum daha var Rabbime binlerce şükürler olsun. Sezaryen doğumla doğurmuştum Mustafamı. 5.ayda da kardeşine hamile kaldım. Gebeliğim boyunca dikişlerimden dolayı bir problem yaşamadım çok şükür. 36+1 günlükken de kardeşi Metehanımı kucağıma aldım çok şükür.
Size en iyi gelecek olan şey meleklerinizin kardeşi. Ben eski ben değilim, gülüşlerim yarım. Sadece Metehanımla birlikte oynarken içten gülebiliyorum. Sadece onun yanında iyiyim. Mustafamın acısı ise hep içimde, geçmiyor... Sadece bu acıyla yaşamayı öğreniyorsun o kadar. Y Yektabeste canım sen bize göre şanslı sayılırsın çünkü meleğinin kardeşi kollarında. Ona sarıl sımsıkı. Onu kokla, öp doyasıya....
Ben de İstanbuldayım. Bülent Kars ı tavsiye ederim perinatalog olarak. O kadar Dr. gezdim en çok içime sinen Dr.dur kendisi. Metehanımı da o doğurdu, tüm takiplerini o yaptı. 7/24 kendisine ulaşabilirsin. İnanılmaz ilgili bir Dr.dur. Muayene ücretleri de diğer perinatologlara göre çok uygun. Geçen yıl 150 tl idi ve bir muayene de 150 verip 2.muayene 1 ay sonra olsa bile ücret almıyordu. Bu Dr.u tavsiye edebilirim sana...
Ben Acıbadem maslakta Bülent tıraşa tüp bebek yaptırdım çok iyi doktor KESK'e dsoğumada ona gıtseydım onun önerdiği doktora gittim ama ayağım dokuz kat şişti gene normal dedi kızım vefat ettıgınde diyo beyefendı biz seni kıt kurtardık diye ben ikiz gebeydim ozamanda riskli gebelık grubundaymısm keşke tıp fakültesine gitseydim kımse uyarmadı da beniKızlar biliyorsunuz ki biz artık rısklı gebelıkler sınıfındayız..Hamılelık dusunmeden once ıyı bır doktor araştırın aynı zamanda perınatolog olsun..Ben Ist da yaşıyorum ve acıbadem maslakta dr.Ibrahım bıldırıcıyı cok ovduler..Ama prof olduğu ıcın muayene ücretlerı cok fazla 500 tl..Eger ozel saglık sıgortanız varsa gıdebılırsınız..Benim yok o yüzden kara kara düşünüyorum.Bana 3 ay korunma suresı verdı doktorlar..3 ayım dolmak uzere ama ben 6-7 ay sonra gebelık düşünüyorum..Ama yaşımda var 31 yasındayım..zaman aleyhıme işliyor maalesef ;( Zaten doktorlar yumurta rezervlerımın azaldığını soylemıstı..Tıroıd hastasıyım bu nedenle yumurta tembellıgı var..Ayrıca bebeğime hıdrops teshısı konuldu ve tedavısı yok maalesef .Tekrarlama rıskı var..Artık hayırlısı Allahtan demekten başka carem yok..Bu arada eger kızım doğsaydı adını Naz koyacaktım oyuzden kullanıcı adım pınarNaz
Canım benim isim biraz fazla yoğun ve stresli. Ailemden uzakta emniyette doğuda görev yapıyorum O yüzden evde oturmak çok cazip geliyor şu an. Çünkü ilk hamileligim çok zor gecti. İnşallah tekrar hamile kalırsam kafam bos olsun istiyorum. Bakalım hayırlısı tabi. Planladığımız gibi olmuyor hiçbir şey. Rabbim en güzelini nasip etsin bizlere zorlastirmadan.Canım naçizane tavsıyem işinden cıkma hamile kalırsan..Ben hamılelıgımın 2.ayında işten cıktım cok uzaktı ısyerım..bebegıme bısey olur o yollarda sonra vicdan azabı çekmiyım dıye çıktım vr evde o kadar bunaldım kı..Bildiğiniz gibi upuzun ve bunaltıcı gectı kış ayı..Evde resmen bunalıma gırdım en ufak bır agrıda hemen panık yapıyordum bıseymı oldu diye..İşten cıktıgıma cok pişman oldum.Iste kafası dagılıyor ınsanın..Ama netıcede hem bebegımı hem işimi kaybettım
Canım ben bebegimi hiç görmedim. Çok istedim görmeyi doktorda esimde göstermek istemedi ve ameliyatta uyutmuşlar. kordon dolanmasindan dolayı kaybettiğimizi söyledi doktor ve esimde teyit için girdi ameliyata. Uyandığımda eşimin elleri elinde gözleri kıpkırmızı ve karnım bombostu. O kadar merak ediyorum ki melegimin yüzü nasıldı acaba diye. Sende hiç üzülme 2dk da olsa gormussun bebegini ne güzel. Bende keşke gorseydim diye çok söylüyorum ama hep unutamazdin diyorlar. İnsaallah cennetde bulusuruz meleklerimizleHep meleklerimiz gökyüzünde seni ızlıyo ananesi derlerya uçak ta gelırken bulutlara daldım gıttık YÖK kı yok mahşerde bir kez kıvama alsam küvezde gördüm bu iki dakıka sonra yüzünü böle görmek ıstemedıgım ınsanlar kızımı morg da bakmışlar öpmüşler cenazesındede yoktum bunun acısı kor etti yaktı beni ömür boyu Taşucan bu vicdan azabını annesi gelmedi başında gücendi kim bilir yavrum benim çok uzgunum çok
Allah sabir versin.insaallah bu bebegini saglkla kucagina alıp büyütmek nadip olur.hepimize insaallahkızlar bende 04.09.2016 normal doğumla 38 haftalık oğlumu kaybettim .çok şükür şuan yine hamileyim iki ay sonra hamile kaldım . benim durumumda olanlar için yazmak istedim.
Canm görmeye yüreğimiz dayanamazdı emin ol.ben amelyata girerken bebegimi kaybedecegim aklımın ucundan bile gecmedi.bi sevinçle girdim.artk kızıma kavuşuyorm diye düşündüm.sonra bebegim ameliyattan cansz çıkmış.daha kendime gelemeden bebegimi sordum o gece bana yalan söylediler yogun bakimda dediler.ama hissettim biseyler oldugunu kızımın yaşamadığını hissettm.lavaboya gidip hüngür hüngür agladm.ve o esnada bisey olmussa bana göstermeden götursunler diye aklmdan geçirdim.sonra çıkıp ablama esime defalarca sordm bisey olduysa kandrmayn beni söyleyin bana çocuk degilim ben dedim.ama onlar hep durumu kritik kendini herseye hazırla yogun bakimda dediler.ben hoc göremedim.sonradan çekilmiş bi fotoğrafını gördüm sadece.bi süre esime de kızdım nedem gostermednz diye.ama esim kendisi bile kucağına almış ama açıp da yüzüne bakamamış.o babası olarak buna yüreği dayanmadysa ben hic dayanamazdm.melek oldu bebeklerimiz onlar bizim cennet kuslarm.insaallah bize cennet kapısını açarlar.orada görmek öpmek koklamak nasip olur.bu tarafta benim on tane de evladm olsa ben diger tarafta kızımı görmek istiyorum.onun kokusunu o kadar merak ediyor ve özlüyorum ki.Rabbim bu imtihanı hakkıyla gecmeyi nasip etsin.bu tarafta da ömrü olan kardeslerini nasip etsin hepimize.Canım benim isim biraz fazla yoğun ve stresli. Ailemden uzakta emniyette doğuda görev yapıyorum O yüzden evde oturmak çok cazip geliyor şu an. Çünkü ilk hamileligim çok zor gecti. İnşallah tekrar hamile kalırsam kafam bos olsun istiyorum. Bakalım hayırlısı tabi. Planladığımız gibi olmuyor hiçbir şey. Rabbim en güzelini nasip etsin bizlere zorlastirmadan.
Amin canım insaallah artık bundan sonra önümüze bakicaz. Yaralarimiz zamanla kabuk bağlayacak. Ve insaallah rabbim kardeşlerini nasip eder. Bayram sonrası 20 gün bi tatile gitcem insaallah bol bol denize gircem ve kafamı boşaltıp gelcem. Inşaallah kendimizi toparlayalim ki yenisi gelsin sağlıkla. Birbirimize destek olalım dua edelim. İçimizden birinin duası kabul olup hepimizin karnı bebisle dolsun.Canm görmeye yüreğimiz dayanamazdı emin ol.ben amelyata girerken bebegimi kaybedecegim aklımın ucundan bile gecmedi.bi sevinçle girdim.artk kızıma kavuşuyorm diye düşündüm.sonra bebegim ameliyattan cansz çıkmış.daha kendime gelemeden bebegimi sordum o gece bana yalan söylediler yogun bakimda dediler.ama hissettim biseyler oldugunu kızımın yaşamadığını hissettm.lavaboya gidip hüngür hüngür agladm.ve o esnada bisey olmussa bana göstermeden götursunler diye aklmdan geçirdim.sonra çıkıp ablama esime defalarca sordm bisey olduysa kandrmayn beni söyleyin bana çocuk degilim ben dedim.ama onlar hep durumu kritik kendini herseye hazırla yogun bakimda dediler.ben hoc göremedim.sonradan çekilmiş bi fotoğrafını gördüm sadece.bi süre esime de kızdım nedem gostermednz diye.ama esim kendisi bile kucağına almış ama açıp da yüzüne bakamamış.o babası olarak buna yüreği dayanmadysa ben hic dayanamazdm.melek oldu bebeklerimiz onlar bizim cennet kuslarm.insaallah bize cennet kapısını açarlar.orada görmek öpmek koklamak nasip olur.bu tarafta benim on tane de evladm olsa ben diger tarafta kızımı görmek istiyorum.onun kokusunu o kadar merak ediyor ve özlüyorum ki.Rabbim bu imtihanı hakkıyla gecmeyi nasip etsin.bu tarafta da ömrü olan kardeslerini nasip etsin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?