Canım daha çok yeni.yanlış hatırlamıyorsanim 2 evkadın daha vardı.onlara sarıl onlara dayan.tabiki her evlat ayrı.10 tane de olsa herbiri ayrı.Ve 1 ay geçti hala aklımda hiç çıkmadı çıkamıyor... Çıkmayacak gibi... Aklımla ruhum yer değiştiriyor... Uçup gidecek sanki... Başka şeylerle uğraşıyorum ama o anlık... Allah yardımcımız olsun hepimizin yeni doğum yapıp düşünen arkadaşlar kimler var merak ettim benim gibi zamanı bekleyen 6 ay ne uzunmuş... Hiç bukadar zamanla yarışmamıştım sanki
İyice araştırdınızmı cnm.sen ve eşine bakıldı mı.merhaba melek anneleri
bu topiğin ilklerindenim arada girip okuyorum...
o zamanlar dertleştiğim arkadaşlar, bebeği olan terketti burayı doğal olarak inşallah hepsi iyidir....
dualarınızı istiyorum 5,5 yıl oldu ve hiç bir sorun olmamasına rağmen ben hala tekrar gebe kalamadım..
çok şükür bir evladım var ama kaybettiği kardeşi hep dilinde...hem onun için hem kendim için istedim ama olmadı nasip tabi.......
Ben seni hatirliyorum canim aslinda bebegimi kaybettikten sonra yazismalari okurken tanidim seni.Sen ilklerdensin ve sanki yanlis hatirlamiyorsam bir sure beklemistin bebeginin olmasi icin.ben o zamanlar okudukca sizden gelen guzel haberlerle mutlu olup cesaretleniyordum.İnsallah Rabbim yardimcin olsun sana saglikli bir evlat daha nasip etsin arkadaşimmerhaba melek anneleri
bu topiğin ilklerindenim arada girip okuyorum...
o zamanlar dertleştiğim arkadaşlar, bebeği olan terketti burayı doğal olarak inşallah hepsi iyidir....
dualarınızı istiyorum 5,5 yıl oldu ve hiç bir sorun olmamasına rağmen ben hala tekrar gebe kalamadım..
çok şükür bir evladım var ama kaybettiği kardeşi hep dilinde...hem onun için hem kendim için istedim ama olmadı nasip tabi.......
görüştüğüm bir kaç arkadaş var bebişlerimiz kocaman oldu hatta tekrar kardeşleri olanlar da var :)))Ben seni hatirliyorum canim aslinda bebegimi kaybettikten sonra yazismalari okurken tanidim seni.Sen ilklerdensin ve sanki yanlis hatirlamiyorsam bir sure beklemistin bebeginin olmasi icin.ben o zamanlar okudukca sizden gelen guzel haberlerle mutlu olup cesaretleniyordum.İnsallah Rabbim yardimcin olsun sana saglikli bir evlat daha nasip etsin arkadaşim
Canım benim protein S de önemli bir değer diye biliyorum ama tek başına sebep olabilir mi bilemiyorum...Arkadaşlar protein c yüksek çıktı sebep bu olabilirmiki çok üzülüyorum bidaha gebe kalsam aynı şeyi olur 2 ay geçmek bilmedi
Bende ayni cmv yuzunden bebegimi kaybettim siz arastira bildinizmi ilk bebegimiz bole oldu digerlerindede ayni seyleri yasicakmiyiz Ben Cok korkuyorum ArtikÇok teşekkür ederim canım.Benimde anlamadığım bir tarafta santimiyle milimetresiyle bana beyindeki kistik oluşumları söyleyen bir doktor varken hala ben bunu kist olarak değerlendirmiyorum farzetki var varsa haftan kaç olmuş bu saatten sonra ne yapacaksın ki zaten diye konuşan bence sağlıklı bir bebek deyip hiçbir tahlil ,mr istemeyen işin içinden bu şekilde çıkmaya çalışan bir doktor var ve ünvanı prof malesefki . Özgüveni tavan yapmış kendisini Recep hoca Atıl hocayla kıyaslayabiliyor.Amniyosentezi bulunduğu hastanede sigortamdan dolayı ücretsiz yaptırabileceğim halde ben kendisine amniyosentezimi bile yaptırmadım açıkçası. Düşündükçe o günlere döndükçe kızgınlığım bin kat artıyor ben üzerine gitmeseydim daha nelerle karşılaşacaktık.Biz kurula girene kadar çocuk nöroloğu profesörleri, perinatolog profesörler gezdik durduk .Kurul ve tüm test sonuçlarımızı onlarla paylaştık hepsinin söylediği bu haftada bu virüse yakalanmış olmamın çok büyük bi talihsizlik olduğu ama farkedilmesinin de çok büyük bir şans olduğu.Bu arada cmv rutin gebelik testlerinde yapılması zorunlu olmayan bir test kimi doktorlar yapıyorlar .Benimki yapmamış. Bu normal insana hiç birşey yapmayan en fazla ufak bir boğaz ağrısı belirtisi gösterip geçen bir virüs ama malesefki anne karnında bebeklerde çok ciddi hasarlara neden oluyor. Genellikle bebeklerden çocuklardan bulaşıyor.Bizim şanşsızlığımız geçmişte bu virüsle hiç karşılaşmamış olmam .Bunu yazıyorum çünkü artık kendi doktorumuz kendimiz olduk malesefki.doktorunuz istemesede cmv ıgg ve ıgm tahlillerinizi yaptırın derim eğer bağışıklığınız yoksa geçmişte bu virüsle hiç karşılaşmamışsanız en azından ekstra önlemler alarak gebelikte bebeğinizi bu virüse karşı koruyabilirsiniz.İnşallah güzel haberlerimizi de buradan paylaşmak nasip olur hepimize ..
Canım nasılsın giriyorum burayı da takip ediyordum keşke hiç olmasa kaybetmeselerYazmayali yeni arkadaşlar gorüyorum.Keşke diyorum hiç yeni gelen olmasa anneler hiç üzülmese yavrularindan ayrilmak zorunda kalmasa.Yazdiklarinizi okudukca icim yaniyor ne zor o ilk zamanlar.Allah hepinize sabir ve güc versin.İsminizi etiketleyemiyorum Başiniz sagolsun Allah yardimciniz olsun.Aci gecmiyor ama birsekilde alişiliyor bu aciyla yaşamaya.Bir gün kucaginiza meleklerinizin kardeşlerini alinca inşallah teselli bulacaksiniz kaybettiginiz yavrunuzun yerine onu koklayacak ona sarilacaksiniz.Rabbim hepinize nasip etsin bu mutlulugu kucaklariniz saglikla gelecek uzun omurlu evlatlarla dolsun.
Seni biliyorum seninle beraber hamilelik yaşadık çok üzüldüm ağladım mart anneleri topikten biri olarak..Benimde 37 gün önce kızım melek oldu yavrum annesinin prensesi bebegimde diyafragma henrisi vardı 38+3 de sezeryanla dogum yaptım bebegim ameliyat oldu sadece 7 gün yaşadı yavrum
Canım nasılsın seni merak ettim hamileydin doğurdunuz mu? İnşallah doğum yapmışsınız dua ediyorum hepinize rabbim kucağınıza almaya nasip etsin olmayanlara versin insallahCanım çook üzüldüm çok ağladım okurken. İnanamadım bu yaşananlara. Bu kadar basit mi hayat dedim. Neler yasadın neler çektin hepsi bi ihmalmiydi yani. İnan bana çok üzüldüm. Kaderin değişmeyeceğini, ölümün vaktinin şaşmayacagını bizler iyi biliyoruz. İhmal de kaderden. Ama bu kadar basit olmamalı. Benimde sapasağlam yavrum gitti hastanede biliyorsun. Bi ton tecrübesiz yeni mezuna emanetti. Acaba dedim bian.tüylerim ürperdi. Arkasını aramadım kader dedim. Ama aklımda hep soru. Çevremden bi çok insan bizde aynı hastaneye verdik bişy olmadı onlar iyi bakıyor Dedi ama ihmal bu 50 kere olmaz 1 kere olur. Kimseye anlatamadım. Allahım sana emanet yavrularımız acılarını gösterme birdaha. Sen de kendini yıpratma cok fazla Can'ım olurmu. Biliyorum çok zor ama En azından cezasını ceksin o. Kesinlik le tesellisi yok ama yapanda çeksin. Hem bu dünyada hem rabbimin yanında .
Çok zor günler geçiriyorum kafayı yemek üzeriyim hergün aglıyorum kızımı çok özledim inşallah rabbim saglıklı bir evlat nasip eder bana ama bnm kızım çok başka ankarada oturuyodum bursaya taşındım yarın kızımın mezarlıgına ankaraya gidicem çok özledim yanlız hissetmesin kendini prensesimSeni biliyorum seninle beraber hamilelik yaşadık çok üzüldüm ağladım mart anneleri topikten biri olarak..
Bende oğlumu kaybettim bundan 1.5 yıl önce.. cok zor tarif.. rabbim yine hamile kalmaya nasip etsin inşallah.
Bende ayni cmv yuzunden bebegimi kaybettim siz arastira bildinizmi ilk bebegimiz bole oldu digerlerindede ayni seyleri yasicakmiyiz Ben Cok korkuyorum Artik
Iyiyim Canim ben de surekli bakiyorum buraya kimler hamile kaldi kimler dogum yapti merak ediyorum.Ama pek yazan yok artik.Benim de butun gunum oglumla ugrasarak geciyor.Allaha sukurler olsun Onu verdi bizeyarama merhem oldu yavrum.Ama su bir gercek ki kizimi dusunmedigim tek bir gun yok.Oglumu emzirirken sacini tararken ziplatirken hoplatirken kizim geliyor aklima burnumun diregi sizliyor gozlerim yasariyor.Seni hic unutmam kizim diyorum cennet bahcelerinde sen kosup oynarken annen seni hayal ediyor Oglum bosluklara dalip gulucukler attiginda ben hep kizim geldi de kardesini gulduruyor gibi dusunuyorum o bosluga dalip ben de sanki onu izliyorum.Mezar tasina sarilip topragina diktigim gulleri koklamak istiyorum cok ozluyorum kizimi coookkk. Ben de o yaslarda bir bebek gorunce yuregim aciyor.Her evladin sevgisi ayriymis yeri ayriymis ben artik bunu anladim birinin acisi digerinin mutlulugu hepsinin yeri ayri. Rabbime sukurler olsun ki oglumu gonderdi.O ve abisi benim yaşama sebebim mutlulugum oldu.Allahim herkese nasip etsin bu mutluluguCanım nasılsın giriyorum burayı da takip ediyordum keşke hiç olmasa kaybetmeseler
Ben çok çektim herşeyden önce.m hepimiz çok çektik
Dün köye oğlumun mezarina gidebildim aylar sonra....
Basimdakini öptüm oğlumla konuştum mezarlıkta.. babası da vardı yanımda.
Kızımi götürmedim.
Oğlum bak kardeşin oldu dedim bol bol konuştum ağladım annen beni unuttu sanma dedim
O kadar çok özledim kı kızım olsa da arkasından yine çocuklarım olsa da oğlumu asla unutmam!!
1.5- 2 yaşındaki çocukları görünce benim oğlum bu kadar olmuş muydu diyorum
Çok şükür iyiyim canım. Yazılanları okuyorum hep ama yazamadım uzun Bi süre. Hepiniz hergün aklımda ve dualarımdasınz.32 haftalık olduk çok şükür. rabbim sağlıkla kucağımıza almak büyütmek güzel günlerini görmek nasip etsin hepimizeCanım nasılsın seni merak ettim hamileydin doğurdunuz mu? İnşallah doğum yapmışsınız dua ediyorum hepinize rabbim kucağınıza almaya nasip etsin olmayanlara versin insallah
Seni çok iyi anlıyorum o hissettiği bende biliyorumÇok zor günler geçiriyorum kafayı yemek üzeriyim hergün aglıyorum kızımı çok özledim inşallah rabbim saglıklı bir evlat nasip eder bana ama bnm kızım çok başka ankarada oturuyodum bursaya taşındım yarın kızımın mezarlıgına ankaraya gidicem çok özledim yanlız hissetmesin kendini prensesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?