Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım daha çok yeni.yanlış hatırlamıyorsanim 2 evkadın daha vardı.onlara sarıl onlara dayan.tabiki her evlat ayrı.10 tane de olsa herbiri ayrı.

İyice araştırdınızmı cnm.sen ve eşine bakıldı mı.

Yazmayali yeni arkadaşlar gorüyorum.Keşke diyorum hiç yeni gelen olmasa anneler hiç üzülmese yavrularindan ayrilmak zorunda kalmasa.Yazdiklarinizi okudukca icim yaniyor ne zor o ilk zamanlar.Allah hepinize sabir ve güc versin.İsminizi etiketleyemiyorum Başiniz sagolsun Allah yardimciniz olsun.Aci gecmiyor ama birsekilde alişiliyor bu aciyla yaşamaya.Bir gün kucaginiza meleklerinizin kardeşlerini alinca inşallah teselli bulacaksiniz kaybettiginiz yavrunuzun yerine onu koklayacak ona sarilacaksiniz.Rabbim hepinize nasip etsin bu mutlulugu kucaklariniz saglikla gelecek uzun omurlu evlatlarla dolsun.

Ben seni hatirliyorum canim aslinda bebegimi kaybettikten sonra yazismalari okurken tanidim seni.Sen ilklerdensin ve sanki yanlis hatirlamiyorsam bir sure beklemistin bebeginin olmasi icin.ben o zamanlar okudukca sizden gelen guzel haberlerle mutlu olup cesaretleniyordum.İnsallah Rabbim yardimcin olsun sana saglikli bir evlat daha nasip etsin arkadaşim

görüştüğüm bir kaç arkadaş var bebişlerimiz kocaman oldu hatta tekrar kardeşleri olanlar da var :)))

İnşallah bebeğini kaybetmiş tüm anneler , yeniden sağlıklı bebek sahibi olurlar . Buradaki annelerin birçoğu sağlıklı yavrularını kucaklarına almışlar . Bunları okuyunca çok mutlu oluyorum .

C cikonunannesi canım nasılsın? Uzun zamandır girmedin hiç buralara. Geriye dönük okurken dikkatimi çekti seninde pıhtılaşma testinde mthfr şerden biri hetero pai homozigot çıkmış benimde öyle sonuçlarım? Güzel hayırlı haberlerin varmı canım ben şuan erteliyorum canım rabbim aratmaz bekletmez inşallah. Tedavini falan merak ettim bi sorayım dedim sana

C cikonunannesi canım nasılsın? Uzun zamandır girmedin hiç buralara. Geriye dönük okurken dikkatimi çekti seninde pıhtılaşma testinde mthfr şerden biri hetero pai homozigot çıkmış benimde öyle sonuçlarım? Güzel hayırlı haberlerin varmı canım ben şuan erteliyorum canım rabbim aratmaz bekletmez inşallah. Tedavini falan merak ettim bi sorayım dedim sana

Arkadaşlar protein c yüksek çıktı sebep bu olabilirmiki çok üzülüyorum bidaha gebe kalsam aynı şeyi olur 2 ay geçmek bilmedi

Arkadaşlar protein c yüksek çıktı sebep bu olabilirmiki çok üzülüyorum bidaha gebe kalsam aynı şeyi olur 2 ay geçmek bilmedi
Canım benim protein S de önemli bir değer diye biliyorum ama tek başına sebep olabilir mi bilemiyorum...

Bende ayni cmv yuzunden bebegimi kaybettim siz arastira bildinizmi ilk bebegimiz bole oldu digerlerindede ayni seyleri yasicakmiyiz Ben Cok korkuyorum Artik

Canım nasılsın giriyorum burayı da takip ediyordum keşke hiç olmasa kaybetmeseler
Ben çok çektim herşeyden önce.m hepimiz çok çektik
Dün köye oğlumun mezarina gidebildim aylar sonra....
Basimdakini öptüm oğlumla konuştum mezarlıkta.. babası da vardı yanımda.
Kızımi götürmedim.
Oğlum bak kardeşin oldu dedim bol bol konuştum ağladım annen beni unuttu sanma dedim
O kadar çok özledim kı kızım olsa da arkasından yine çocuklarım olsa da oğlumu asla unutmam!!
1.5- 2 yaşındaki çocukları görünce benim oğlum bu kadar olmuş muydu diyorum

Benimde 37 gün önce kızım melek oldu yavrum annesinin prensesi bebegimde diyafragma henrisi vardı 38+3 de sezeryanla dogum yaptım bebegim ameliyat oldu sadece 7 gün yaşadı yavrum
Seni biliyorum seninle beraber hamilelik yaşadık çok üzüldüm ağladım mart anneleri topikten biri olarak..
Bende oğlumu kaybettim bundan 1.5 yıl önce.. cok zor tarif.. rabbim yine hamile kalmaya nasip etsin inşallah.

Canım nasılsın seni merak ettim hamileydin doğurdunuz mu? İnşallah doğum yapmışsınız dua ediyorum hepinize rabbim kucağınıza almaya nasip etsin olmayanlara versin insallah

Çok zor günler geçiriyorum kafayı yemek üzeriyim hergün aglıyorum kızımı çok özledim inşallah rabbim saglıklı bir evlat nasip eder bana ama bnm kızım çok başka ankarada oturuyodum bursaya taşındım yarın kızımın mezarlıgına ankaraya gidicem çok özledim yanlız hissetmesin kendini prensesim

Bende ayni cmv yuzunden bebegimi kaybettim siz arastira bildinizmi ilk bebegimiz bole oldu digerlerindede ayni seyleri yasicakmiyiz Ben Cok korkuyorum Artik

Öncelikle başın sağolsun , Allah sabırlar versin arkadaşım. Benim gebeliğim devlet hastanesinde normal doğumla sonlandırıldı. En az düzenli 3 adet gördükten sonra gebeliği düşünebileceğim söylendi ama bu yeni bir gebeliğe vücudun hazırlanması için beklemem gereken süreydi.cmv ıgg testi pozitif cmv ıgm negatif çıktığı için zaten bağışıklığımın oluştuğu ikinci gebelikte cmv ile ilgili bir problem oluşmayacağını söylemişlerdi. Biz doğumdan sonra özel bir hastanede enfeksiyon bölümüne gittik her ihtimale karşı . O doktor da bize ilk defa geçirilen enfeksiyonlarda bazen virüsün vücuttan hemen atılmadığı bunun için 6 ay beklememizi önerdiğini söylemişti. Biz altı ayın sonunda gebelik planladığımızda her ihtimale karşı tahlillerimizi tekrar etmek istedik . Araştırdığım zaman marmara üniversitesinin enfeksiyon bölümünün çok iyi olduğunu öğrendik ve orada durumumu anlatıp tüm tahlillerimi yaptırdım. Orada Cmv Pcr testide yaptırdık . Bu daha hassas bi test . İsimde vereceğim eğer istanbuldaysan marmarada enfeksiyon bölümünde aysun hanım var çok ilgili kendisi . Benim cmv ıgg pozitif , cmv ıgm negatif çıkmasına rağmen , cmv pcr terstinde çok ufak bir pozitiflik çıkmıştı o zaman çok tedirgin olmuştum . Aysun hanım sonuçları hocasına da bildirmişti ve yanımıza gelen prof bunun gebelikte bir sıkıntı oluşturmayacağını negatife yakın bir değer olduğunu bir sene sonrada baksak bu sonucu göreceğimizi söylemişti. Açıkçası görüştüğüm birçok doktor ve okuduğum her yazıda ilk gebelikte cmv virüsüne yskalananların hemen bağışıklık kazanacağı ve ikinci gebelikte sıkıntı olmayacağı söylenmesine rağmen biz 6 ay beklemeyi ve tahililleri tekrarladıktan sonra gebeliği planlamayı tercih ettik. 7. Ayda tekrar hamile kaldım ve o gebeliğimde 12. Haftada kromozom anomolisi nedeniyle düşükle sonuçlandı.kürtajdan 1 ay sonra tekrar hamile kaldım . Şimdi 27. Haftadayız Allaha çok şükür şimdilik bir sıkıntı görünmüyor. Ama 12. Hafta , 22. Hafta kontrolleri için hep gebeliğim sırasında cmv tanısını koyan profa gittik. Artık ilk gebelikte karşılaştığımız durumun başınıza gelmesi imkansıza yakın ama her ihtimale karşı 32. Haftada cmv nin hatrına tekrar bakarız dedi. Korkularımız endişelerimiz çok normal ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almadan tam anlamıylada geçmeyecek malesef.biraz uzun oldu ama kafanızdaki soru işaretlerini birazda olsa azaltabilmek adına deraylı anlatmaya çalıştım. Tekrar başınız sağolsun

Iyiyim Canim ben de surekli bakiyorum buraya kimler hamile kaldi kimler dogum yapti merak ediyorum.Ama pek yazan yok artik.Benim de butun gunum oglumla ugrasarak geciyor.Allaha sukurler olsun Onu verdi bizeyarama merhem oldu yavrum.Ama su bir gercek ki kizimi dusunmedigim tek bir gun yok.Oglumu emzirirken sacini tararken ziplatirken hoplatirken kizim geliyor aklima burnumun diregi sizliyor gozlerim yasariyor.Seni hic unutmam kizim diyorum cennet bahcelerinde sen kosup oynarken annen seni hayal ediyor Oglum bosluklara dalip gulucukler attiginda ben hep kizim geldi de kardesini gulduruyor gibi dusunuyorum o bosluga dalip ben de sanki onu izliyorum.Mezar tasina sarilip topragina diktigim gulleri koklamak istiyorum cok ozluyorum kizimi coookkk. Ben de o yaslarda bir bebek gorunce yuregim aciyor.Her evladin sevgisi ayriymis yeri ayriymis ben artik bunu anladim birinin acisi digerinin mutlulugu hepsinin yeri ayri. Rabbime sukurler olsun ki oglumu gonderdi.O ve abisi benim yaşama sebebim mutlulugum oldu.Allahim herkese nasip etsin bu mutlulugu

Canım nasılsın seni merak ettim hamileydin doğurdunuz mu? İnşallah doğum yapmışsınız dua ediyorum hepinize rabbim kucağınıza almaya nasip etsin olmayanlara versin insallah
Çok şükür iyiyim canım. Yazılanları okuyorum hep ama yazamadım uzun Bi süre. Hepiniz hergün aklımda ve dualarımdasınz.32 haftalık olduk çok şükür. rabbim sağlıkla kucağımıza almak büyütmek güzel günlerini görmek nasip etsin hepimize

Seni çok iyi anlıyorum o hissettiği bende biliyorum ben oğlumu kaybettikten 10 ay sonra kızıma hamile kaldım çok şükür kucağıma aldım o kadar çok zor süreci yaşadım buraya girdim ilaç gibi geldi arkadaşlar sağolsun yardımcı oldu birbirimize yardım ettik sağolsun.
O evlat acısını çok iyi biliyorum benim de her seferinde oğlumun mezarına gidesim geliyor l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…