Canım artık bunu bilemezsin.yapcakta birşey yokki zaten artık.allah karnındaki bebeğine sağlıklı uzun ömür versin.kakasını da yapsa boynuna 5 turda dolansa allah ömür verseydi yaşarlardı.millet evde doğum yapıyorda hiçbişi olmuyor.bende uzun zamandır oğlumun mezarına gitmemiştim 3 gün önce gittim.3 gündür de aklımdan çıkmıyo ağlayıp duruyorum.yaşasaydı 1.5 yaşında olacaktı.acılar bitmiyor allah sabrını da veriyor bir şekilde işte.şükür şükür.Benim bebeğim de kakasını mı yutmuştu acaba kızlar. Aklıma bu ihtimal geliyor şimdi. Bu nasıl ankaşılır ki. 39+6 idi. Herşeyi normaldi o sürece kadar. Aniden kalp atışı durdu. Doktor sezeryandan sonra bir tur kordon dolanmış ama bu sebep olacak kadar sıkıntılı değil demişti. Biraz kakasını da yapmış ama ona zarar verecek kadar değil demişti ama doğru mu ne bileyim. Bunu diyen doktor pıhtılaşma da çıkmaz dedi gerçi. Otopsi yapılsa belli olurdu hehalde başka nasıl anlaşılır.
Baiın sağolsun canım.evet yeni bebek iyi gelir tabi ama az daha dur istersen canım.vücudun toparlansın vitaminlerini al sende kendine iyi bak.inşallah herşey güzel olacak.yeni annelerin aramıza karılmasına çok üzülüyorım ama ne ilkiz ne de son olacağız.tekrar başın sağolsunKızlar bende sizler gibi melek annesiyim 30ekimde 40 haftalık bebeqimi kaybetdim kalbi durmus yavrumun .bi gun oncede kontrele gitmiştim artık haftada iki kere kontrole gitmeye başlamıştım o hafta.. o gün herseyimiz normaldi nst falan iyidi hareketleri falan da iyi di normal doğumu bekliyoduk ertesi günde o kadar hareketliydiki oğlum kıpır kıpırdı ve o gece ölmüş ertesi gün hareketlerini hissetmedim diye gitdik acile hmn nstye bağladılar ve kalp atısını duymk için 1saat uğraştılar tabi ben o zmn öldüğünü aklımın ucundan bile geçirmiyorum doktor geldi baktı bebeqni kaybetmişsin dedi bana ben inanamadım sok oldum resmen bağırdım çağırdım aklım almıyodu ölümü oğluma kondramıyrdum o an herşey bitmişti dünyam basma yıkılmıştı hayatımdaki en kotu anlardan biriydi artık doğum için konuşmaya başladılar normal doğum yapmamı istediler bastan kabul edemedim o psikolojide değildim sonradan kabul etdim bi şekilde. Ertesi gün öğlen doğum yaptım o ana kadar bi mucize olsun oglumn sesi çıksın kalp atışı olsun diye bekledim bi umutdu benim için hala kabullenemiyordum ama olmadı Hep gözümün önüne geliyor o hali o kadar çok ozluyorumki onu bazen dayanamıcak duruma geliyorum kahroluyorum bu zamana kadar gozyasım hic dinmedi her şeyde onu görüyorum. bende bana iyi gelecek tek şey yeni bi bebek diye düşündüm ve kırkımdan sonra hmn denemek istedim belki hemen olmaz diye de düşündüm kırkımdan sonra hamile kalmısım ama oda hüsran la bitdi düşük yaptım daha yeni öğrenmiştim değerlerim düştü yükselmedi hiç artık umudumda kalmadı cesaretim de kalmadı doktorumda vücudun hazır olmadığı için daha yeni doğum yaptığın için sağlıklı bi gebelik olmaz dedi en az 4 ay yapma kesinlikle diyor kendi saglıgınıda düşün diyor çok kotu durumdayım tek umudum oydu iyi gelecek tek şey yeni bi bebekti bundan sonrada genetik ve pıhtılaşma testlerimide yaptırdım pıhtılaşma bozuklugu var dedi doktor iki genimde heterozigot hamile kaldığımda iğneye başlatıcak ama bundan once bana bu pıhtılaşmayla ilgili bi ilac falan vermedi sadece folik asit verdi vermesi gerekmiyomuydu. korunmayı daha bırakmadım unv hastenesindeki doktor bırak demisti ama cok korkuyorum ne kadar cok istesemde
Canım artık bunu bilemezsin.yapcakta birşey yokki zaten artık.allah karnındaki bebeğine sağlıklı uzun ömür versin.kakasını da yapsa boynuna 5 turda dolansa allah ömür verseydi yaşarlardı.millet evde doğum yapıyorda hiçbişi olmuyor.bende uzun zamandır oğlumun mezarına gitmemiştim 3 gün önce gittim.3 gündür de aklımdan çıkmıyo ağlayıp duruyorum.yaşasaydı 1.5 yaşında olacaktı.acılar bitmiyor allah sabrını da veriyor bir şekilde işte.şükür şükür.
Canm Allah sabır versin.ve tekrarindan korusun.ins bi dahakine evladını kucağına alrsn ve ömürlü evlatlarn olur.normal yapman büyük avantaj gercekten.maalesef bu acıyı yasayan ne ilkiz ne son olacaz.ama biz sıramızı saldk.ins bi dahakibe sağlıklı evlatlarmz olacak.kaybettiklerimizi de Rabbim bize cennete vesile kılsın.cok zor gercekten ama sabredeyiruz iste.Allah verdi Allah aldı diyoruz.Dilerse bi daha verir bu defa almaz ins.yaşasaydı hep görüp sükredecektik ama şimdi sabır düştü bize.sabır şükürden daha zordur.ama mükafatı da daha fazladr.ben de gecen yıl martta normal dogumu beklerken 39.haftamda kaybettim kızımı.senin gibi doktora haftada iki defa gidiyordum son günlerde.ama takdir ilahi iste.nasip olmadı.rutin kontrole hastaneye girer girmez sancm başladı.ben de aferin kızım tam zamannda doguyo diye sevindim.sobra dr muayene etti acil sezaryan dedi.meger bebegim esinden kopmuş ama muayenede gala kalbi atyrmus.doktor kurtarmak icin sezaryana aldı.girdim çıktım bebek yok o kadar zor ki..seni cok iyi anlıyoruz canm.Allah dayanma gücü versin hepimize.Saol canımm amiiinn .hepdua ediyorum canım isyan etmek istemiyorum hiç bi zaman vardr bunda bi hayır diyorum kndmi boyle avutuyorum ne kadar dayanamıcak duruma gelsmde sabır diyorum .bizde obır tarafta kavuşuruz insallh.
Benim doktorum da pihtilasma testine göre gebe kalana kadar sadece folik asit.gebe kalınca da sadece iğne kullandrtacam dedi.Perintlog yok kızlar burda ya unv hastnsndeki doktora gitmistim. Oyüzden. Aspirin kullansmmı diyodum kndimce ole kullnnda var bildigim kadarıyla ama bilemedim bnde.
Cok saol canımm allh kimseye ewlat acısı gostermisin. İnan boyle sizlerle konuşarak icim rahatlıyor.
Aynen canm.bak annemn iki yıl cocugu olmamış babam da çocukları cok sever.acaba benim esimi hic bebrk emzirirken görecek miyim dermis. en büyük ablamı boynuna 3 tur kordon dolanarak evde normal doğurmuş.şükür bisey olmamış.2.gebeliginde 8 aylık gebeykdn taş yiginindan yüz üstü kayarak bikac metre sürünerek aşağıya düşmüş.o bebeğe de bisey olmamış.ama 3.bebegi 4 aylkken gece kusmugundan bogularak kaybetmiş.sonrasnda abimi ters olarak doğurmuş. Şükür ona da bişey olmamış.nasip olunca oluyo olmazsa da be yapsak bosCanım artık bunu bilemezsin.yapcakta birşey yokki zaten artık.allah karnındaki bebeğine sağlıklı uzun ömür versin.kakasını da yapsa boynuna 5 turda dolansa allah ömür verseydi yaşarlardı.millet evde doğum yapıyorda hiçbişi olmuyor.bende uzun zamandır oğlumun mezarına gitmemiştim 3 gün önce gittim.3 gündür de aklımdan çıkmıyo ağlayıp duruyorum.yaşasaydı 1.5 yaşında olacaktı.acılar bitmiyor allah sabrını da veriyor bir şekilde işte.şükür şükür.
Bende iğne kullandım canım sadece şükür sağlıcakla kızımı kucağıma aldımBenim doktorum da pihtilasma testine göre gebe kalana kadar sadece folik asit.gebe kalınca da sadece iğne kullandrtacam dedi.
Basın saolsun canım benimde 34 haftalık karnımda öldü bebeğim herseyi cok iyiydi kontrollerim normal gidiyodu. Ben ökalbinin durduğunu bile anlamadım hiç normal kontrole gitmiştim bende normal doğum yaptım senin içinde bu avantaj olmuş canım gerekli tahlillerini yaptır sonra kendini hazır hissettiğin zaman korunmayı bırak ben 5 ay sonra tekrar hamile kaldım şükür kucağıma aldım kızımı bende sadece iğne kullandım bi de Folik asit ilk üç ay sonra elevit kullandımKızlar bende sizler gibi melek annesiyim 30ekimde 40 haftalık bebeqimi kaybetdim kalbi durmus yavrumun .bi gun oncede kontrele gitmiştim artık haftada iki kere kontrole gitmeye başlamıştım o hafta.. o gün herseyimiz normaldi nst falan iyidi hareketleri falan da iyi di normal doğumu bekliyoduk ertesi günde o kadar hareketliydiki oğlum kıpır kıpırdı ve o gece ölmüş ertesi gün hareketlerini hissetmedim diye gitdik acile hmn nstye bağladılar ve kalp atısını duymk için 1saat uğraştılar tabi ben o zmn öldüğünü aklımın ucundan bile geçirmiyorum doktor geldi baktı bebeqni kaybetmişsin dedi bana ben inanamadım sok oldum resmen bağırdım çağırdım aklım almıyodu ölümü oğluma kondramıyrdum o an herşey bitmişti dünyam basma yıkılmıştı hayatımdaki en kotu anlardan biriydi artık doğum için konuşmaya başladılar normal doğum yapmamı istediler bastan kabul edemedim o psikolojide değildim sonradan kabul etdim bi şekilde. Ertesi gün öğlen doğum yaptım o ana kadar bi mucize olsun oglumn sesi çıksın kalp atışı olsun diye bekledim bi umutdu benim için hala kabullenemiyordum ama olmadı Hep gözümün önüne geliyor o hali o kadar çok ozluyorumki onu bazen dayanamıcak duruma geliyorum kahroluyorum bu zamana kadar gozyasım hic dinmedi her şeyde onu görüyorum. bende bana iyi gelecek tek şey yeni bi bebek diye düşündüm ve kırkımdan sonra hmn denemek istedim belki hemen olmaz diye de düşündüm kırkımdan sonra hamile kalmısım ama oda hüsran la bitdi düşük yaptım daha yeni öğrenmiştim değerlerim düştü yükselmedi hiç artık umudumda kalmadı cesaretim de kalmadı doktorumda vücudun hazır olmadığı için daha yeni doğum yaptığın için sağlıklı bi gebelik olmaz dedi en az 4 ay yapma kesinlikle diyor kendi saglıgınıda düşün diyor çok kotu durumdayım tek umudum oydu iyi gelecek tek şey yeni bi bebekti bundan sonrada genetik ve pıhtılaşma testlerimide yaptırdım pıhtılaşma bozuklugu var dedi doktor iki genimde heterozigot hamile kaldığımda iğneye başlatıcak ama bundan once bana bu pıhtılaşmayla ilgili bi ilac falan vermedi sadece folik asit verdi vermesi gerekmiyomuydu. korunmayı daha bırakmadım unv hastenesindeki doktor bırak demisti ama cok korkuyorum ne kadar cok istesemde
Ağustos ayında 39 haftalıkken kaybettim bende bebeğimi. Aynı süreçten geçtim bende. Diyebilirim ki 1 aydır iyiyim. Daha iyiyim yani. Ben sezeryan oldum. Normal doğumu hem istemedim hem de bebeğim tersti. Bende mezarına gidemedim yavrumun. Buna hala hazır değilim. Korunmayı bıraktım yeniden gebelik düşünüyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Bende şu anda folik asit kullanoyorum. Perinatoloğa gitmeme ragmen coraspin kullandırtmadı ama bem genede aklıma geldikçe içiyorum. Bi bebek iyi olacak diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi eskisi gibi değilim bende. Yaşamayan bilemez. Çok zor çok..
Baiın sağolsun canım.evet yeni bebek iyi gelir tabi ama az daha dur istersen canım.vücudun toparlansın vitaminlerini al sende kendine iyi bak.inşallah herşey güzel olacak.yeni annelerin aramıza karılmasına çok üzülüyorım ama ne ilkiz ne de son olacağız.tekrar başın sağolsun
Canm Allah sabır versin.ve tekrarindan korusun.ins bi dahakine evladını kucağına alrsn ve ömürlü evlatlarn olur.normal yapman büyük avantaj gercekten.maalesef bu acıyı yasayan ne ilkiz ne son olacaz.ama biz sıramızı saldk.ins bi dahakibe sağlıklı evlatlarmz olacak.kaybettiklerimizi de Rabbim bize cennete vesile kılsın.cok zor gercekten ama sabredeyiruz iste.Allah verdi Allah aldı diyoruz.Dilerse bi daha verir bu defa almaz ins.yaşasaydı hep görüp sükredecektik ama şimdi sabır düştü bize.sabır şükürden daha zordur.ama mükafatı da daha fazladr.ben de gecen yıl martta normal dogumu beklerken 39.haftamda kaybettim kızımı.senin gibi doktora haftada iki defa gidiyordum son günlerde.ama takdir ilahi iste.nasip olmadı.rutin kontrole hastaneye girer girmez sancm başladı.ben de aferin kızım tam zamannda doguyo diye sevindim.sobra dr muayene etti acil sezaryan dedi.meger bebegim esinden kopmuş ama muayenede gala kalbi atyrmus.doktor kurtarmak icin sezaryana aldı.girdim çıktım bebek yok o kadar zor ki..seni cok iyi anlıyoruz canm.Allah dayanma gücü versin hepimize.
Benim doktorum da pihtilasma testine göre gebe kalana kadar sadece folik asit.gebe kalınca da sadece iğne kullandrtacam dedi.
Basın saolsun canım benimde 34 haftalık karnımda öldü bebeğim herseyi cok iyiydi kontrollerim normal gidiyodu. Ben ökalbinin durduğunu bile anlamadım hiç normal kontrole gitmiştim bende normal doğum yaptım senin içinde bu avantaj olmuş canım gerekli tahlillerini yaptır sonra kendini hazır hissettiğin zaman korunmayı bırak ben 5 ay sonra tekrar hamile kaldım şükür kucağıma aldım kızımı bende sadece iğne kullandım bi de Folik asit ilk üç ay sonra elevit kullandım
Âmin inşallah canım saolasın. Öyle yapabilir canım bende burdan okudugumla Dr uma cok ısrar ettim coraspirin kullanmama gerek var mı diye o gerek olmadığını söyledi ısrarla. Rabbim hayırlısıyla seninde yüzünü güldürür inşallahSaol canım seninde basın saolsun.
Hayirlida olsun rabbim saglikli sihatli uzun ömürle büyütmeyi nasip eylesin
Cok sevindim senin adina canim .benim doktorda ole yapcak ozmn sizinki gibi.
Ultrasonda belliydi esiinden koptuğu.yanmda ablam da vardı ikimiz aynı görüntüyü gördük ama ben o an anlam veremedim.bebek suyun üstüne çıkmıştı elini kolunu bırakmıştı.meger boguluyormus o esnada.ama hastanedeyken oldugu icin yasiyodu hala bazen bu sekilde olup 4 5 saat sobra ameliyata girip bebegi kurtulanlar oluyormus.ama cogu da sağlıklı yasasa bile ciddi rahatsızlıkla kalıyormuş.bebek oksijensiz kaldığı için.nasibi yokmuş kuzumun iste.bu da bahanesi sebebi ne yapalm hersey AllahtanAminn canımm insallh Rabbim hrkeze nasip etsin insallh .malesef ole BN bu acıyı yaşayınca anladım benim gibi melek anneleri oldugunu sadece benim basıma geldi sanıyodum etrafımda yok çnkü boyle biri biz 4 kisi hamileydik hepsi kucaklarına aldı bi ben kalmıştım ama olmadı malesefbende ole kendimi teselli etmeye calısıyorum yoksa dayanılcak gibi değil ama isyan etsemde elime bisi gecmick nasibimizde bu varmıs .cok uzuldum senin içnde doğmasını beklerken cansız bedeninin çıkması cook zorr seninde başın saolsunn .ultrasnda eşinden koptuğu anlasılıyomusmu bnm doktor doğumda yoktu dewletde nöbetçi kimse o bakıyo zaten normal doğumda ebe ilgileniyor doğumdan ertesi gun kendi doktorum basıma geldi ve benim aklıma gelen eşinden kurtulma ihtimali geldi dedi cunku hersey iyidi dedi ama bnde bu anlasılırdı diyorum kendi kendime ebelerde anlamazmıydı hic bi neden yok .
Âmin inşallah canım saolasın. Öyle yapabilir canım bende burdan okudugumla Dr uma cok ısrar ettim coraspirin kullanmama gerek var mı diye o gerek olmadığını söyledi ısrarla. Rabbim hayırlısıyla seninde yüzünü güldürür inşallah
Ultrasonda belliydi esiinden koptuğu.yanmda ablam da vardı ikimiz aynı görüntüyü gördük ama ben o an anlam veremedim.bebek suyun üstüne çıkmıştı elini kolunu bırakmıştı.meger boguluyormus o esnada.ama hastanedeyken oldugu icin yasiyodu hala bazen bu sekilde olup 4 5 saat sobra ameliyata girip bebegi kurtulanlar oluyormus.ama cogu da sağlıklı yasasa bile ciddi rahatsızlıkla kalıyormuş.bebek oksijensiz kaldığı için.nasibi yokmuş kuzumun iste.bu da bahanesi sebebi ne yapalm hersey Allahtan
Ultrasonda belliydi esiinden koptuğu.yanmda ablam da vardı ikimiz aynı görüntüyü gördük ama ben o an anlam veremedim.bebek suyun üstüne çıkmıştı elini kolunu bırakmıştı.meger boguluyormus o esnada.ama hastanedeyken oldugu icin yasiyodu hala bazen bu sekilde olup 4 5 saat sobra ameliyata girip bebegi kurtulanlar oluyormus.ama cogu da sağlıklı yasasa bile ciddi rahatsızlıkla kalıyormuş.bebek oksijensiz kaldığı için.nasibi yokmuş kuzumun iste.bu da bahanesi sebebi ne yapalm hersey Allahtan
Canımm gözünaydın güle güle büyüt bebeğini. Çok sevindim :) bi annenin daha acısını hafifletti rabbim şükür .Kizlar bebegime kavustum sükürler olsun Hersey yolunda sagligimiz sihhatimiz.Herkese dua ettim anlatilmaz bir duygu Rabbim hepinize bu mutlulugu yaşatsin kucaklariniz saglikli evlatlarla dolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?