Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızlar doğum yaptım biraz geç girdim kızımda iyi bende şükür hepinize dua ettim ağrım varbiraz darısı hepinize inşallah
Gözünaydn canm.masallah doğmuş yavrucak.Allah analı babalı büyütsün.ağrıların da on güne kadar azalır zaten.

Kızlar doğum yaptım biraz geç girdim kızımda iyi bende şükür hepinize dua ettim ağrım varbiraz darısı hepinize inşallah
Cok şükür Canim gözün aydin Allah anali babali buyutsun kuzucuguna saglik sihhatli uzun ömürler nasip etsin insallah

Canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla sihhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah bebeğeni. Çok şükür bir bir diniyor acılarımız.

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim herkese 23 Kasım 2015 te oğlumu kaybetmiştim 23 Ocak ta kızım geldi şükür ikimizde iyiyiz hepinize dua ettim bana da dua edenlerden Allah razı olsun kokusunu duymak içine çekmek ayrı bir duygu Rabbim herkese yaşatsın inşallah

Gozunaydin canim. Hayirlisiyla saglikla güle güle büyüt bebeğini. Darisi bizlerin basina inşallah..

gözün aydın canım. darısı bizlere olsun inşallah

Canım hayırlı uğurlu olsun inş..darısı tüm melek annelerinin başına..

Canim cok sevindim Allah kizinizi size sizi ona bagislasin cok sevindim. Saglikli hayirli omurlu oldun yavrunuz insallah

maşallah canım ne çok sevindim. mutluluğunuz daim olsun Allah bağışlasın inşallah

Merhaba canım bende izmirdeyim ege üniversitesi riskli gebelik bölümünde özgür bey varmış cok iyiymiş burda hiç giden biri varmı ki
Merhaba canım uzun zamandır buraya girmiyorum seninde başın sağolsun Rabbim kucağımızı doldurSun acımızı hafidletsin sen hangi doktora gidiyordun özgür beyi duydum ama tekrar dan nasip olursa hamilelik devlet hastanesine gideceğim dünya para harcadım sonuç kocaman bir hiç yanlız geçen ay kaan bozkurt a gittim hsg çekti ve bütün testleri tekrarladı şuan adeti bekliyorum belki de olmam bilmiyorum ben bebeğimi kaybedeli 11 ay oldu

Canım ben bebegimi 7 aralıkda kaybettim bende özel bi hastaneye gidiyordum diyabet varmış bende anlamadılar o yüzden bende cuma günü için tepecik hastanesi ibrahim egemen ertaştan randevu aldım doçentmiş baya iyi diyorlar ben adet oldum ama hatta 40 gün gecince hemen oldum senin bebegini neden kaybettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…