Canm ben yasamadm ama lekelenme gibi oluyo diyolar.senin nasl oldu pekiAranızda yerleşme kanaması yaşayan varmı adete kaç gün kala yaşadınız
Daha adete 11 gün var pembe kanama var çok fena ağrım var sanırım adet oluyorum çünkü daha önceki hamileliklerim de yaşamadım ilaçların etsinden sanırım erken oluyorCanm ben yasamadm ama lekelenme gibi oluyo diyolar.senin nasl oldu peki
GÖZÜN AYDIN CANIMKizlar cok sukur kavustuk yavrumuza dualariniz icin hepunizden Allah razi olsun . Simdilik her sey yolunda sut gelsin diye ugrasiyoruz hepinize dua ettim hayirlisiyla evimize gecince yine yazarim.
Canıımmmm allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin, ismiyle yaşasın, ömrü uzun hayatı hayırlı olsun. Sütün bol olsun inşaallah, doya doya emzir bebişini. Kurban olurum onu vereneKizlar cok sukur kavustuk yavrumuza dualariniz icin hepunizden Allah razi olsun . Simdilik her sey yolunda sut gelsin diye ugrasiyoruz hepinize dua ettim hayirlisiyla evimize gecince yine yazarim.
Canım ben hamile kaldığım ay yerleşme kanamasını adete 1 hafta kala yaşamıştım çok az pembemsİ bir akıntı olmuştu. Gün içerisinde bitmişti. Yumurtlamada da biraz sancı ve kimi zaman çok az da olsa lekelenme şeklinde pembe akıntı olabiliyor. Onu da yaşadım. İnşallah hamile kalırsın Sernur.Aranızda yerleşme kanaması yaşayan varmı adete kaç gün kala yaşadınız
Amin canım ya daha 10 gün var umarım dediğin gibi olur adet olacakmış gibi ağrılarım var inan ki korkuyorum gelsin artık bebeğim çok yoruldum bu ay olmazsa biraz ara vereceğimCanım ben hamile kaldığım ay yerleşme kanamasını adete 1 hafta kala yaşamıştım çok az pembemsİ bir akıntı olmuştu. Gün içerisinde bitmişti. Yumurtlamada da biraz sancı ve kimi zaman çok az da olsa lekelenme şeklinde pembe akıntı olabiliyor. Onu da yaşadım. İnşallah hamile kalırsın Sernur.
Can'ım Hakkı'nda hayırlısı olsun . Benimde yumurtlama dönemi lekelenmelerim oluyordu doğum sonrası ama geç yumurtlama olmuş sat a göre geri. Adetlerim çok düzenli olmasına rağmen kimin aklına gelir . Herşey nasip anlıycanAmin canım ya daha 10 gün var umarım dediğin gibi olur adet olacakmış gibi ağrılarım var inan ki korkuyorum gelsin artık bebeğim çok yoruldum bu ay olmazsa biraz ara vereceğim
Canım benim çok çok sevindim çok duygulandim..inş herşey çok güzel olur bundan sonra..darısı bizlerin başına..Kizlar cok sukur kavustuk yavrumuza dualariniz icin hepunizden Allah razi olsun . Simdilik her sey yolunda sut gelsin diye ugrasiyoruz hepinize dua ettim hayirlisiyla evimize gecince yine yazarim.
Hayırlı olsun canım bebeğin sağ salim bebeğine kavuşman dileği ileMerhabalar arkadaşlar. Ben 10 martta erken doğumla bebeğimi kaybetmiştim. Çok şükür ki Rabbim tekrar nasip etti ve sezeryandan 4ay sonra tekrar hamileydim. Doktorlar en az 6ay dediği için korkularim vardı ancak burada bu şekilde hamile kalıp bebeğine kavusanlari okuyunca moral buluyordum. Ben de başka arkadaşlara umut olsun diye yazmak istedim. Su an 23haftalik gebeyim ve Rabbime çok şükür her şey yolunda. Öğretmenim ve yorucu bir meslek olmasına karşın ilk gebeligime göre çok daha rahat geciyor.Doktorum da dikisler yönünde bir sıkıntı yasamayacagimi söylüyor. inşallah bundan sonrası da bu şekilde devam eder. Ben ve anneliği tatmak isteyen herkese Rabbim inşallah bu mutluluğu yaşatsın.
Amin canım sağolasın. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım bebeğin sağ salim bebeğine kavuşman dileği ile
Hayırlı olsun canım sağlıkla sihhatle bebegine kavusursun insallah Rabbim sizi korusunMerhabalar arkadaşlar. Ben 10 martta erken doğumla bebeğimi kaybetmiştim. Çok şükür ki Rabbim tekrar nasip etti ve sezeryandan 4ay sonra tekrar hamileydim. Doktorlar en az 6ay dediği için korkularim vardı ancak burada bu şekilde hamile kalıp bebeğine kavusanlari okuyunca moral buluyordum. Ben de başka arkadaşlara umut olsun diye yazmak istedim. Su an 23haftalik gebeyim ve Rabbime çok şükür her şey yolunda. Öğretmenim ve yorucu bir meslek olmasına karşın ilk gebeligime göre çok daha rahat geciyor.Doktorum da dikisler yönünde bir sıkıntı yasamayacagimi söylüyor. inşallah bundan sonrası da bu şekilde devam eder. Ben ve anneliği tatmak isteyen herkese Rabbim inşallah bu mutluluğu yaşatsın.
Canım Allah sağ sağlim kucağına almak ve büyütmek nasip etsin bebeğini. Cennette bi meleğin var seninde.Merhabalar arkadaşlar. Ben 10 martta erken doğumla bebeğimi kaybetmiştim. Çok şükür ki Rabbim tekrar nasip etti ve sezeryandan 4ay sonra tekrar hamileydim. Doktorlar en az 6ay dediği için korkularim vardı ancak burada bu şekilde hamile kalıp bebeğine kavusanlari okuyunca moral buluyordum. Ben de başka arkadaşlara umut olsun diye yazmak istedim. Su an 23haftalik gebeyim ve Rabbime çok şükür her şey yolunda. Öğretmenim ve yorucu bir meslek olmasına karşın ilk gebeligime göre çok daha rahat geciyor.Doktorum da dikisler yönünde bir sıkıntı yasamayacagimi söylüyor. inşallah bundan sonrası da bu şekilde devam eder. Ben ve anneliği tatmak isteyen herkese Rabbim inşallah bu mutluluğu yaşatsın.
Evet bu ara sitede pek hareket yok.dün meleğimin doğum günüydü.20kasımda melek olup gittiği gün... Zor geçiyor bugünlerUmudum1918 canıö nasılsın? Şüphelerin vardı gebelikle ilgili varmı bi gelişme aklıma geldin şimdi. Bu aralar çok sessiz sakin herkes sanki herkes iyi inşallah
Benimde normalde kasımda olması gerekiyordu doğumun ağustosta oldu. Benimle aynı olan bütün arkadaşlarım doğum yaptı içim çok buruk bu aralar. Meleğinin doğum günü kutlu olsun canım iyiki gelmiş iyiki görmüşsün onuEvet bu ara sitede pek hareket yok.dün meleğimin doğum günüydü.20kasımda melek olup gittiği gün... Zor geçiyor bugünler
Zorda geçmez mi canım ah ahh ben şimdiden düşünüyorum nasıl geçireceğim diye birde hamile olmadan o güne gelmek ne bileyim işte çok üzücü bazen dayanamayıp öleceğim sanıyorum hiçbirşey den zevk alamaz oldum Rabbim yardım etsin hepimize kolay hamile kalan arkadaşlar çok şanslısın ız maşşallahEvet bu ara sitede pek hareket yok.dün meleğimin doğum günüydü.20kasımda melek olup gittiği gün... Zor geçiyor bugünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?