Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kizlar cok sukur kavustuk yavrumuza dualariniz icin hepunizden Allah razi olsun . Simdilik her sey yolunda sut gelsin diye ugrasiyoruz hepinize dua ettim hayirlisiyla evimize gecince yine yazarim.
Ay canım gözün aydın olsun inşallah doya doya öp kokla yavrunu çok duygulandım ya bu arada humana steal tea diye çay var çok güzel süt getiriyor ben içmiştim çok fayda görmüştüm Rabbim sizi korusun

Kizlar cok sukur kavustuk yavrumuza dualariniz icin hepunizden Allah razi olsun . Simdilik her sey yolunda sut gelsin diye ugrasiyoruz hepinize dua ettim hayirlisiyla evimize gecince yine yazarim.
çok şükürler olsun:)
gözün aydin allah analı babalı büyütsün inşallah.:)
çok sevindim böle doğum haberleri gördükçe mutlu oluyorum
süt gelir inş hemen.. mama sakin vermeyin. alışmasin.
hadi hayırlısı bizlerin başima...

humana steal tea bunu deftere yazayim en iyisi:)
rezene çayı da çok süt veriyormuş bide.

çok ilginç değil mi. normal biri doğursa hayırlı olsun diyorum, burdan biri doğurunca ağlıyorum sevinçten. kader ortaklığı böyle birşey demekki...

çok ilginç değil mi. normal biri doğursa hayırlı olsun diyorum, burdan biri doğurunca ağlıyorum sevinçten. kader ortaklığı böyle birşey demekki...
aynen bende öle yaşıyorum bundan biri doğum yapınca mutluluk doluyor gözlerime damla akıtıyor.
ama başka biri doğum yapınca hayırlı olsun diyorum.
burada hepimiz bilgiler verdik öğrendik.. siz olmasaydiniz.. igne coraspini ne demek olduğu bilmezdim iyiki varsiniz...
hamile kalmaya çalışan arkadaşlarimiz da önlem alsin mutlaka.
hiç biri bu aciyi tekrar yaşamasin .. çok zor günler gfeçirdik hepiimz.. acilarimiz ortak..
bende korkuyorum doğumda. ya kaybedersem diye evham yapıyorum.oğlumu unutmadim hep o vardi diyorum.

Hadi gözünaydn canm Rabbim uzun ömür versin. Onu gördükçe buyuttukce cok mutlu olursn ins

evet hayırlısıyla kucaginiza almaya nasip eder:)
ben önde olan iki üç kişi var burda.
nihan rose ve nehirim.
hep dua ediyorum sağlıkça alalım yavrularimiz..
sanada en kısa zamanda hamile kalmaya nasip etsin inş.

evet hayırlısıyla kucaginiza almaya nasip eder:)
ben önde olan iki üç kişi var burda.
nihan rose ve nehirim.
hep dua ediyorum sağlıkça alalım yavrularimiz..
sanada en kısa zamanda hamile kalmaya nasip etsin inş.
Amin canm.ins cok beklemeden gelir bebegim.

Canım gözünüz aydın çok çok sevindim. Allah Hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin.

Gozunuz aydin caniiimmmm Sukurler olsun guzel haberlerini aldik.Allah yavruna uzun saglikli mutlu bir ömür nasip etsin ve bu mutlulugu tüm melek annelerine tattirsin insallah

Canımm gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün Allah Acısını göstermesin .ayy çok sevindim ya kuzuyu bizim yerimize kokla annesi.darısı da diğer melek annelerine oldun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…