Canım benim çok haklısın sklına böyle gelmesi çok normal ama inşallah Allah ikinci kere imtihan etmeyecek hiçbirimizi. Böyle düşünmemiz gerekiyor yoksa çıldırırız. Bende çok kötü oluyorum ara ara. Sonlara yaklaştıkça ya yine bişey olursa korkusu mahvediyor beni. Umarım herşey hepimiz için çok güzel olur. Hepimizie dua et doğuma girerken canım. Oğlun sabah kucağında olacak inşallahAllah Razi olsun cabim bu gune kadar hep destek olduk bir birimize hic yuz yuze gelmesekte hepinizi sanki yillardir taniyorum. Tuhaf bi huzun var icimde ben dogumdan sonra kaybettim yavrumu sanki icimden alicaklar ya yine ayni seyleri yasarsam dusuncesi Rabbim sana emanet diyorum. Kalbime ferahlik versin insallah. Dejavu olur ya insan ayni hazirliklar vs. Allh bu deda sonumuzu guzel eyler insallah...
Allah kalbine ferahlik versin canim bu düsüncelerin cok normal ne soylersek soyleyelim bebegini kucagina alip evine dönene kadar tedrginlik yasayacaksin.Ama insallah bu sefer hersey guzel olacak biz siramizi savdik diyen melek annelerini dusun onlar da bizim gibi korkuyorlardi bak simdi kocaman olmustur bebekleri.Biz de siramizi savdik canim benim yarin hayatinin en buyuk mutlulugunu kucagina alacaksin opup koklayacaksin bunu düsün.Bak kac melek annesi senin icin dua ediyor ve insallah guzel haberlerini almak icin bekliyor.Hepimiz yanindayiz canim dualarimizla Allaha emanet olAllah Razi olsun cabim bu gune kadar hep destek olduk bir birimize hic yuz yuze gelmesekte hepinizi sanki yillardir taniyorum. Tuhaf bi huzun var icimde ben dogumdan sonra kaybettim yavrumu sanki icimden alicaklar ya yine ayni seyleri yasarsam dusuncesi Rabbim sana emanet diyorum. Kalbime ferahlik versin insallah. Dejavu olur ya insan ayni hazirliklar vs. Allh bu deda sonumuzu guzel eyler insallah...
Canım prolaktin hormonuna bir baktır adetin 2. veya 3.günü Yükselmiş olabilir o hormon gebe kalmayı da etkiliyor yüksek çıkınca benim de ilk hamile kalmadan yüksek çıkmıştı ilaç la tedavi ediliyorarkadaşlar bir sorum var. uzun zamandır denememiştim ama bugün nedense aklıma geldi ve göğsümü sıktığımda damla şeklinde süt geldiğini gördüm. doğumdan sonraki aylarda oluyodu ama sonra kesilmişti tamemen. şimdi nerden geliyor ki bu süt? var mı böyle birşey yaşayan? bu arada doğum yapalı 13 ay oldu. ve doğum sonrası ilaç ile sütün gelmesi kesilmişti.
Allah yardımcın olsun canım. inşallah herşey çok güzel olur bu seferHepinizden Allah razi olsun. Biliyorum yanluz degilim yarin hepinizin duasi bana guc vericek. Bende hepinize dua edicem insallah. Yarin bi aksilik cikmazsada ilk isim sizlere yazmak olucak. Umarim bundam sonra tum melek anneleri guzel gunlerini yazsin buraya uyumaya caliscam insallah uyuyabilirsem tabi. Hakkinizi helal edin hepimiz Allaha emanetiz. Ustelik bizim melekleeimiz var. Rabimin izniyle onlarda bizleri koruyor olucak.
bende yok ama merak ettim zelalı..kızlar zelalden haber alan var mı ? numarası olan var mı .
sonunda sende almişsin bebegini kucagina çok şükür.. darisi bizlerin başina hayırlısıyla bebegimi kucagima almaya nasip eder inş.Amin canım Allah Razı olsun.allah sizlere de nasip etsin inşallah.dua etmekten başka bi Şey gelmiyor elimizden .dualarımız sizlerle inşallah en kısa zamanda sizlerin de güzel haberlerini alıcaz.
canim sen mutlaka yaptır bu konuda ikna etmelisin Allah bi daha ayni aciyi yaşatmasin..N nihangenc adanadayım bn.ilk gebeliğimdi gittim üniversite hastanesine ama ilk kaybım olduğu için yapmadılar. İki ve uç kayıp olursa arastiriyorlarmis beni geri eve gönderdiler.sszeryanla doğum yaptım.Korunma surecimiz ocak ayında bitiyor.by testleri yaptrmadan gebe kalmayı düşünmüyorum o yüzden bende devlet hastanesi yapmayınca özelde yaptırmaya karar verdim biraz kendimizi toparladikdansnra yaptrcam insallah
gelecek aya şeker yüklemesi için çagirldi bende yaptırmicam.Kızlar çoğunuzun mesajlarını okudum. Allah'ın bir sınavı bu.. Rabbim hepinize sabırlar versin ve yavrularımızı kucaklarınıza almayı nasib etsin. Ben böyle bir acı yaşamadım, inşallah da yaşamam, sizler de bundan sonra hep gülersiniz inşallah. Ben şeker yükleme testini yaptırmadım. Plasentayı ve bebeği bozduğunu duydum. Size tavsiyem siz de yaptırmayın. Onun yerine gidin şeker ölçme aleti alın düzenli olarak şekerinizi ölçün. Her gün belli miktarda maydonoz yiyin. En iyi kan sulandırıcıdır, pıhtılaşmayı önler. Bol meyve yiyin.
Ukalalık ettiysem kusuruma bakmayın. Her zaman doğal çözümlerden yanayım. Allah'ım hepimizin kucaklarını hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlarla doldursun, bizlere de onları büyütecek sağlığı, ömrü, imkanı versin inşallah..
Bu bebekte Şeker yüklemesi bende yapmadım açlık tokluk şekerine bakıldı sadece.ilkinde bütün testleri tahlilleri yaptırmıştım yine de kuzumu kaybetmiştim.ikinci bebiş de biraz rahat davrandım dua ve Tevekkül ettim. sadece ikili test yaptırdık.inşallah siz de sağ salim kavuşursunuz miniğinize:)))gelecek aya şeker yüklemesi için çagirldi bende yaptırmicam.
Sağol canım Allah Razı olsun .zor ama kendini kasmamaya çalış biz sıramızı sağlık cennet kuşlarımız kardeşlerinin duaları sayesinde sağ salim gelecek yuvalarımızasonunda sende almişsin bebegini kucagina çok şükür.. darisi bizlerin başina hayırlısıyla bebegimi kucagima almaya nasip eder inş.
amin amin amin.bende yok ama merak ettim zelalı..
burdakileri okudum hepsini yasemin çok şükür bebegiyle beraber eve geçmiş.
darisi bizim başima inşallah..
bana yapmadı doktorum. zaten 2 hamilelik arası çok kısa. diğerinde sorun yoksa bunda da olmaz dedi. ama şeker ölçüm cihazıyla 1 hafta kadar açlık tokluk ölçtürdü, onlar normal çıkınca yükleme yaptırmadı.gelecek aya şeker yüklemesi için çagirldi bende yaptırmicam.
Gözün aydın Can'ım Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin yavruna hayırlı evlat olsunKizlar cok sukur kavustuk yavrumuza dualariniz icin hepunizden Allah razi olsun . Simdilik her sey yolunda sut gelsin diye ugrasiyoruz hepinize dua ettim hayirlisiyla evimize gecince yine yazarim.
Çok şükür bir iyi haber daha geldi gözünüz gözümüz aydın Allahım birlikte uzun sağlıklı uzun ömürler nasip etsin size tarifi tuhaf duygulara büründüm sevinç mutluluk gözyaşı umut hepsini birden yaşıyorum şuan iyi haberle nice güzel iyi haberlereKizlar cok sukur kavustuk yavrumuza dualariniz icin hepunizden Allah razi olsun . Simdilik her sey yolunda sut gelsin diye ugrasiyoruz hepinize dua ettim hayirlisiyla evimize gecince yine yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?