Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım benim çok haklısın sklına böyle gelmesi çok normal ama inşallah Allah ikinci kere imtihan etmeyecek hiçbirimizi. Böyle düşünmemiz gerekiyor yoksa çıldırırız. Bende çok kötü oluyorum ara ara. Sonlara yaklaştıkça ya yine bişey olursa korkusu mahvediyor beni. Umarım herşey hepimiz için çok güzel olur. Hepimizie dua et doğuma girerken canım. Oğlun sabah kucağında olacak inşallah

Allah kalbine ferahlik versin canim bu düsüncelerin cok normal ne soylersek soyleyelim bebegini kucagina alip evine dönene kadar tedrginlik yasayacaksin.Ama insallah bu sefer hersey guzel olacak biz siramizi savdik diyen melek annelerini dusun onlar da bizim gibi korkuyorlardi bak simdi kocaman olmustur bebekleri.Biz de siramizi savdik canim benim yarin hayatinin en buyuk mutlulugunu kucagina alacaksin opup koklayacaksin bunu düsün.Bak kac melek annesi senin icin dua ediyor ve insallah guzel haberlerini almak icin bekliyor.Hepimiz yanindayiz canim dualarimizla Allaha emanet ol

arkadaşlar bir sorum var. uzun zamandır denememiştim ama bugün nedense aklıma geldi ve göğsümü sıktığımda damla şeklinde süt geldiğini gördüm. doğumdan sonraki aylarda oluyodu ama sonra kesilmişti tamemen. şimdi nerden geliyor ki bu süt? var mı böyle birşey yaşayan? bu arada doğum yapalı 13 ay oldu. ve doğum sonrası ilaç ile sütün gelmesi kesilmişti.

Hepinizden Allah razi olsun. Biliyorum yanluz degilim yarin hepinizin duasi bana guc vericek. Bende hepinize dua edicem insallah. Yarin bi aksilik cikmazsada ilk isim sizlere yazmak olucak. Umarim bundam sonra tum melek anneleri guzel gunlerini yazsin buraya uyumaya caliscam insallah uyuyabilirsem tabi. Hakkinizi helal edin hepimiz Allaha emanetiz. Ustelik bizim melekleeimiz var. Rabimin izniyle onlarda bizleri koruyor olucak.

Canım prolaktin hormonuna bir baktır adetin 2. veya 3.günü Yükselmiş olabilir o hormon gebe kalmayı da etkiliyor yüksek çıkınca benim de ilk hamile kalmadan yüksek çıkmıştı ilaç la tedavi ediliyor

Allah yardımcın olsun canım. inşallah herşey çok güzel olur bu sefer

Amin canım Allah Razı olsun.allah sizlere de nasip etsin inşallah.dua etmekten başka bi Şey gelmiyor elimizden .dualarımız sizlerle inşallah en kısa zamanda sizlerin de güzel haberlerini alıcaz.
sonunda sende almişsin bebegini kucagina çok şükür.. darisi bizlerin başina hayırlısıyla bebegimi kucagima almaya nasip eder inş.

canim sen mutlaka yaptır bu konuda ikna etmelisin Allah bi daha ayni aciyi yaşatmasin..
bana Sormadilar doktorum göndermişti iyiki de yaptırmişim.. hepsini önlem aldim.
cleane 0,4 igne. decavit coraspin ve gynoferon kan hapı kullaniyorum.
hamile kalmadan yaptır mutlaka..
dualarim hepinize inşallah banada dua edin inş.

gelecek aya şeker yüklemesi için çagirldi bende yaptırmicam.

gelecek aya şeker yüklemesi için çagirldi bende yaptırmicam.
Bu bebekte Şeker yüklemesi bende yapmadım açlık tokluk şekerine bakıldı sadece.ilkinde bütün testleri tahlilleri yaptırmıştım yine de kuzumu kaybetmiştim.ikinci bebiş de biraz rahat davrandım dua ve Tevekkül ettim. sadece ikili test yaptırdık.inşallah siz de sağ salim kavuşursunuz miniğinize:)))

sonunda sende almişsin bebegini kucagina çok şükür.. darisi bizlerin başina hayırlısıyla bebegimi kucagima almaya nasip eder inş.
Sağol canım Allah Razı olsun .zor ama kendini kasmamaya çalış biz sıramızı sağlık cennet kuşlarımız kardeşlerinin duaları sayesinde sağ salim gelecek yuvalarımıza

Kizlar cok sukur kavustuk yavrumuza dualariniz icin hepunizden Allah razi olsun . Simdilik her sey yolunda sut gelsin diye ugrasiyoruz hepinize dua ettim hayirlisiyla evimize gecince yine yazarim.
Gözün aydın Can'ım Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin yavruna hayırlı evlat olsun

Kizlar cok sukur kavustuk yavrumuza dualariniz icin hepunizden Allah razi olsun . Simdilik her sey yolunda sut gelsin diye ugrasiyoruz hepinize dua ettim hayirlisiyla evimize gecince yine yazarim.
Çok şükür bir iyi haber daha geldi gözünüz gözümüz aydın Allahım birlikte uzun sağlıklı uzun ömürler nasip etsin size tarifi tuhaf duygulara büründüm sevinç mutluluk gözyaşı umut hepsini birden yaşıyorum şuan iyi haberle nice güzel iyi haberlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…