Amin canım Allah Razı olsun.allah sizlere de nasip etsin inşallah.dua etmekten başka bi Şey gelmiyor elimizden .dualarımız sizlerle inşallah en kısa zamanda sizlerin de güzel haberlerini alıcaz.Oyyyy kurban olurum onu verene, maaşallah allah bağışlasın. Rabbim acısını göstermesin, sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü mutlu bi evlat olsun inşaallah. Bizler ümit oluyor böyle melek anneleri, rabbim inşaallah hepşmize meleklerimizin kardeşlerini kucaklamayı nasip etsin.
Amin canım Allah Razı olsun.allah sizlere de nasip etsin inşallah.dua etmekten başka bi Şey gelmiyor elimizden .dualarımız sizlerle inşallah en kısa zamanda sizlerin de güzel haberlerini alıcaz.Oyyyy kurban olurum onu verene, maaşallah allah bağışlasın. Rabbim acısını göstermesin, sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü mutlu bi evlat olsun inşaallah. Bizler ümit oluyor böyle melek anneleri, rabbim inşaallah hepşmize meleklerimizin kardeşlerini kucaklamayı nasip etsin.
Allah Razı olsun canım iyiyiz çok şükür .hafif sarılık olduk biraz da uykusuzluk var:) uykusuz geceler sezeryan ağrısı hiç bi şey Gözüme gelmiyor her halime şükrediyorum.allah sizlere de en kısa zamanda nasip edecek inşallah.Canim gözün aydin Allah anali babali buyutsun insallah.Ben de merak ediyordum seni cok mutlu oldum bebegini saglikla kucagina aldigini duyunca.Minik mucizen nasil senin yaralarini sardiysa Rabbim burdaki tum melek annelerine de nasib etsin bu mutlulugu
Canım Paşa'ya kavuşmaya saatler kaldı kimbilir nasıl heyecanlısın.dularımız seninle ve minik Paşayla.allah kolay Doğumlar nasip etsin minik mucizenizi sağ salim evinize getirmeyi nasip etsinAllah hepinizden razi olsun canim. Dun gibi bu sitede acilarimizi paylastik. Hangimiz biraz umutsuzluga dusek digerimiz sakin Allah buyuk bu gunler gecicek bizim meleklerimiz var biz uzulursek onlar uzulur dedik. Bizden oncekiler bir bir kavustu yavrularima onlatla mutlu olduk. Hatta bi grup vardi biz siramizo savdik demislerdi bi gun bizde dermiyiz diyodum. Sukur bu gunlere en sevdillerimle paylasamafigim korkumu endisemi sevincimi sizlerle paylastim. Iyi ki varsin biliyorum bundan somrada hep bir birimixin dussinda olucagiz. O buyul gun grldiginde sonsuzlukta meleklerimiz gibi arkadas olucagiz. Sizlerde hep dualarimdasiniz doguma girdigimdede duamda olucaksiniz sonrasindada insallah firsat buluncada hemen yazicam buraya Cenabi Allah yar ve yardimcimiz olsun
Amiiinnn inşaallah. Canım ben karıştırmışım isimleri mazur gör. İnşaallah sağlıkla sıhhatle kucağına al deniz bebeği, bizim için de öp kokla. Rabbim ayırmasın, mutlu güzel günleriniz olsun. Allahım inşaallah bizlere de birer minik mucize nasip etsin.Amin canim hepimiz cok mutlu oluruz insallah. Insallah bir bir hepiniz yavrulariniza kavusacaksiniz. Ne ilkiz ne son olucagiz bu bi gercek. Allah bu aciyi yasamayanlara yasatmasin kaderinde olupta yasayan yasayacaklarada sabir versin
Cok sacma ne olursa olsun yaptırmaları gerekiyordu ozel hastanede ücreti fazla tutabilir canımBana o testleri yapmadılar geçen ay gittim hastaneye.ilk kaybım olduğu için yapmadilar iki veya uç kaybım.olursa yapacaklarını söylediler.ben cok şaşırdım.benm.amacim bdahaki gebeliğimde aynı acıyı çekmemek varsa önlemini almakti.ama yaptrcam o testleri bu ay inşallah özel hastanede yaptrcam.
Canm inan aklimdasn bugünlerde.gönlünü ferah tut.hep olumlu düşün dogumdan sonraki duygularını hayal et bebeğinle odana ciktigini onla foto cektigini mutlulugunu düşün.ve dogumda bizler icin de dua et.ben tam 22 ayda hamile kalmistm.ins bu defa fazla beklemeden gelir bebegim.Allah hepinizden razi olsun canim. Dun gibi bu sitede acilarimizi paylastik. Hangimiz biraz umutsuzluga dusek digerimiz sakin Allah buyuk bu gunler gecicek bizim meleklerimiz var biz uzulursek onlar uzulur dedik. Bizden oncekiler bir bir kavustu yavrularima onlatla mutlu olduk. Hatta bi grup vardi biz siramizo savdik demislerdi bi gun bizde dermiyiz diyodum. Sukur bu gunlere en sevdillerimle paylasamafigim korkumu endisemi sevincimi sizlerle paylastim. Iyi ki varsin biliyorum bundan somrada hep bir birimixin dussinda olucagiz. O buyul gun grldiginde sonsuzlukta meleklerimiz gibi arkadas olucagiz. Sizlerde hep dualarimdasiniz doguma girdigimdede duamda olucaksiniz sonrasindada insallah firsat buluncada hemen yazicam buraya Cenabi Allah yar ve yardimcimiz olsun
Canm hayırlı olsun bebeğin. ins sorunsuz rahat bi gebelik yasarsn ve hayırlısıyla bebegini kucagina alrsn.Merhaba kızlar,
Epeydir siteye pek nadir giriyorum. Geçen sene 1 ekimde ben de sizler gibi acı yaşadım. 39 hf lık oğlumu (2.bebeğimdi ) sezeryan ile ölü olarak dünyaya getirdim. o günler cok acı cok karanlık. Acıyla yaşamaya alıştım. Bir yıl beklememi söylemişti doktor. 9. aydan sonra korunmayı bıraktım ve cok şükür 4. denemede kendiliğinden gebe kaldım bu ay. Sizlerden de iyi haberlerinizi çikonunannesi nickli arkadaşımdan aldım. Yeni teselli bebeklerine kavuşanlara ve kavuşmak üzere olanlara hayırlı olsun diliyorum. İnşallah aksilik olmadan sağlıcakla kuçaklarımıza alırız. Alanları duydukça umudumuz artıyor. Darısı tüm bekleyen ve bebeğini yeni kaybeden arkadaşlarımızın başına. Biribirimize dua edelim. Allah sabrımızın mükafatını versin inşallah.
Darısı senin başına Merveciğim. İyi ki varsın.
Canım yavruna kavuşmaya az kaldı çok şükür Rabbime bu günleri gösterdiği için hepimiz tek tek kavuşucaz yavrularımıza inşallah dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun Zelal.Canim etmem mi Allah benden dua isteyen cumlenuzin dualarini hayirlisiyla kabul eylesin insallah sizde bize edin. Spinal olucal anestezim
Zelalcim kuzuna kavuşmaya çok az kaldı. Allahım yüreğine ferahlık versin endişelerinden kurtul inşallah. Evinizin neşesi gönlünün dermanı gelecek hayırlısıyla. Kuzucuğunu öpüp koklayacağın gözünün önünde kocaman olacağı zamanları düşün, bizleride dualarında unutma nolur. Sessiz gözyaşlarının yerini bebek kahkahaları alacak inşallah. Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarımız seninleCanim etmem mi Allah benden dua isteyen cumlenuzin dualarini hayirlisiyla kabul eylesin insallah sizde bize edin. Spinal olucal anestezim
Allah Razi olsun cabim bu gune kadar hep destek olduk bir birimize hic yuz yuze gelmesekte hepinizi sanki yillardir taniyorum. Tuhaf bi huzun var icimde ben dogumdan sonra kaybettim yavrumu sanki icimden alicaklar ya yine ayni seyleri yasarsam dusuncesi Rabbim sana emanet diyorum. Kalbime ferahlik versin insallah. Dejavu olur ya insan ayni hazirliklar vs. Allh bu deda sonumuzu guzel eyler insallah...Canım yavruna kavuşmaya az kaldı çok şükür Rabbime bu günleri gösterdiği için hepimiz tek tek kavuşucaz yavrularımıza inşallah dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun Zelal.
Amim canim hepimizi yar ve yardimcisi olsun. ALLAH bizi birdaha evlatlarimizla sinamasin. Sabrimizi artirsin ve dogacak yavrularimizi hayirli saglikli omurlu eylesin. Insallah tum melek annelerinim yuzu guler insallah hepimuz yavrularimixa kavusuruz. Hamileler saglicakla alsin kucaguna, hamile olmayanlarda tez zamanda guzel haberleri alsin insallah hepiniz duamdasiniz biliyorum bende dualarinizdayim. Allah hepinizden razi olsun.Zelalcim kuzuna kavuşmaya çok az kaldı. Allahım yüreğine ferahlık versin endişelerinden kurtul inşallah. Evinizin neşesi gönlünün dermanı gelecek hayırlısıyla. Kuzucuğunu öpüp koklayacağın gözünün önünde kocaman olacağı zamanları düşün, bizleride dualarında unutma nolur. Sessiz gözyaşlarının yerini bebek kahkahaları alacak inşallah. Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarımız seninle
Çok haklısın korkunu o kadar iyi anlıyorum ki Allah yardımcın olsun bu defa aynı şeyler olmaz inşallah bizim gibiler için doğurmakta yetmiyor sonrası da korkutuyor allah korktuğunuza uğratmasın umduğumuza nail eylesin AMİNNNNN allaha emanetsiniz artıkAllah Razi olsun cabim bu gune kadar hep destek olduk bir birimize hic yuz yuze gelmesekte hepinizi sanki yillardir taniyorum. Tuhaf bi huzun var icimde ben dogumdan sonra kaybettim yavrumu sanki icimden alicaklar ya yine ayni seyleri yasarsam dusuncesi Rabbim sana emanet diyorum. Kalbime ferahlik versin insallah. Dejavu olur ya insan ayni hazirliklar vs. Allh bu deda sonumuzu guzel eyler insallah...
Aşılama yaptırmadı canım doktor önümüzde ki aya bakalım dedi ne düşündüyse artık belki çoğul gebelik olur diye yapmadı bilemiyorum çünkü yumurta geliştirici iğne oldum bakalım neler olacak inşallah Rabbim ol der ve olur sen neler yaptınS sernur3535 Canım sen neler yaptın en son aşılama düşünüyorum dedin ama konuşamadık bir daha
Hepiniz duamdasiniz yarinda olucaksiniz canim. Insallah bi aksilik olmazsa toparlanir toparlanmaz yazicagim. Sizinle guzel haberleri insallah paylasirim.zelal41 Canım arkadaşım arkadaşların tüm güzel dua ve Dileklerinin aynıları benimde içimden geçenler. rabbim sağ sağlim kucağına almak ve güzel günlerini,yıllarını görmek nasip etsin.dualaım seninle ve senden de dua bekliyoruz . Bizi en kısa sürede haberdar et doğumdan sonra olurmu . Allah yardımcın olsun
Hep iyi şeyler düşün canım. Kalbini ferah tut. Kucağına alıp öpüp koklayıp büyüteceksin yavrunu. Mutluluk hepimizle olsun.Allah Razi olsun cabim bu gune kadar hep destek olduk bir birimize hic yuz yuze gelmesekte hepinizi sanki yillardir taniyorum. Tuhaf bi huzun var icimde ben dogumdan sonra kaybettim yavrumu sanki icimden alicaklar ya yine ayni seyleri yasarsam dusuncesi Rabbim sana emanet diyorum. Kalbime ferahlik versin insallah. Dejavu olur ya insan ayni hazirliklar vs. Allh bu deda sonumuzu guzel eyler insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?