• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bebekten kan idrar bi kaç şey alındı genetiğe bakıldı bana bakıldı kanda pıhtılanma var mı die daha buugun öğrendim hiç birşey çıkmadı en ufak sebeb bulunamıyo ve en az 1 yıl beklemem gerektiğini söledi doktorum ve daha 2.5 ay oldu beklemek kolay olmuyo hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yapan kiişiler duydum ama emin olamıyo insan ....:(

canım çok üzüldüm.inş hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin olur.en azından hamile kalabiliyorsun buna da şükür diyerek kendini avutmaya çalış ve bence 6 ay bekle en azından.

Canım Allah sabır versin :( Seninle aynı şeyi mart 2009 da yaşadım.
37+5 de bebeğimin kalp atışları karnımda durdu. 38+0 sezeryan tarihimdi.
Bebeğimi sezeryanla aldılar.
otopsi yapıldı, herhangi bir şey bulamadılar bebeğimde.
Bebeğim sıkıntıya girmiş karnımda, kakasını yapmış, kakasını yemiş.Ama neden sıkıntıya girmiş bilinmiyor ?
Benim test sonuçlarımda mthr677 heterozigot çıktı. Türk toplumundaki kadınların yarısında bu değer böyleymiş, doktor hafif düzeyde kan pıhtılaşması ama bundan dolayı bebeğini kaybettiğini sanmıyorum dedi.
Ben 5 ay sonra hamile kaldım canım, çok şükür bebeğimi sağlıcakla kucağıma aldım.
sebebi bilinmediği için bebeğimi 36+2 de sezeryanla aldılar. Buna rağmen 3340 kg doğdu ve küvöze girmedi çok şükür.
Hamileliğimde doktorum düşük dozda kan sulandırıcı ve 100 mg coraspin kullandırdı.
Doktorum hacettepede riskli gebelik uzmanı, bana en az 8 ay beklemen yeterli demişti.Ben bekleyemediğim için 5. ayda hamile kaldım, hiç bir problem yaşamadım çok şükür.
Allah gönlüne göre versin arkadaşım.Allah en kısa zamanda kucağını doldursun, sağlıklı bir bebiş versin sana inşallah...

melek 76 _çok sevindim senin adına inş ben ve benim gibi olanlar senin gibi sağlıkla bebeklerini kucağına alırlar umut oldum içimde sebebide belli olmayınca insan tekrardan olurmu die korkuyo ama Allahım nasip ederse herşey güzel olur onada inanıyorum en azından dediğin gibi bi 4-5 ay daha bekliyim ben bursadayım inş ii bi dokor bulursam kontrolden geçip tekrardan anne olmak istiyorumm....

Son düzenleme:
canım çok üzüldüm.inş hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin olur.en azından hamile kalabiliyorsun buna da şükür diyerek kendini avutmaya çalış ve bence 6 ay bekle en azından.

çok şükür cnm gerçi gelecekte ne olur bilemiyorum çok kolay hamile kalmıştım ve çok rahat bi gebelik sürecim vardı ama böle bişi başıma gelir die hiç düşünmemiştim şimdi bundan sonra neler gelir bilemiyorum ama dua ile inş herşey güzel olucak diyorum......

canım benim benimde 33 haftalıkken kaybettim eylül ayında 6 ay old canım doktor en azından 6 ay geçsin dedi biz başladık çalışmalara bakalım hayırlısı

ne güzell inş sende en yakın zmn da yeniden hamile kalırsın gerçi doğru cümle "hayırlı zamanda" yeniden hamile kalırsın inş yeni gebeliklerimizi konuşuyo oluruz burda....

melek 76 _çok sevindim senin adına inş ben ve benim gibi olanlar senin gibi sağlıkla bebeklerini kucağına alırlar umut oldum içimde sebebide belli olmayınca insan tekrardan olurmu die korkuyo ama Allahım nasip ederse herşey güzel olur onada inanıyorum en azından dediğin gibi bi 4-5 ay daha bekliyim ben bursadayım inş ii bi dokor bulursam kontrolden geçip tekrardan anne olmak istiyorumm....

inşallah canım bende bursadayım ilçesindee sen neredesin

bebekten kan idrar bi kaç şey alındı genetiğe bakıldı bana bakıldı kanda pıhtılanma var mı die daha buugun öğrendim hiç birşey çıkmadı en ufak sebeb bulunamıyo ve en az 1 yıl beklemem gerektiğini söledi doktorum ve daha 2.5 ay oldu beklemek kolay olmuyo hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yapan kiişiler duydum ama emin olamıyo insan ....:(

bende 38 haftalik bebegimi kaybettim, cok zor günler gecirdim, aci, gözyasi ve hüzün. o an hemen kucagin dolsun istiyosun ama olmuyo icimdeki bosluk tarifesi cooooook zor.... ama benim doktrorum 6 ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi, bende sezeryanla olmustum. simdi tekrar hamileyim daha yeni ögrendim... sen kendini hazir hissetigin zaman rabbim sana verir....

bende 38 haftalik bebegimi kaybettim, cok zor günler gecirdim, aci, gözyasi ve hüzün. o an hemen kucagin dolsun istiyosun ama olmuyo icimdeki bosluk tarifesi cooooook zor.... ama benim doktrorum 6 ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi, bende sezeryanla olmustum. simdi tekrar hamileyim daha yeni ögrendim... sen kendini hazir hissetigin zaman rabbim sana verir....

ne güzelll:) çok sevindim adına cnm inşşş hayırlısıyla kucağına alırsın ilk bebeğinde kayıp nedeni neydi ve şimdi ki gebeliğinden önce doktorunun bi önlemleri oldumu ??

canım ben doruk hastanesine gidiyordum ama hamile kalınca şimdi nereye gidicem bilmiyorum karar veremedim

Bende Dorukda yaptım :( kontrollerim yıldıırm dorukdaydı ama sezeryan çekirde yapılıyo ben de senin gibi düşünüyorum şimdi, iyi bii hastaneydi ama insan aynı hastane olsun istemiyo ister istemez anıların depreşmemesi için...:(

Bende Dorukda yaptım :( kontrollerim yıldıırm dorukdaydı ama sezeryan çekirde yapılıyo ben de senin gibi düşünüyorum şimdi, iyi bii hastaneydi ama insan aynı hastane olsun istemiyo ister istemez anıların depreşmemesi için...:(

aynen canım nereye gitmeyi düşünüyorsun banada akıl ver bende oraya gideyim hatta belki aynı doktora gideriz ben 15 de tahlil yapıcam regl olmazsam tabi:((( bakalım olursam bile doktora gidicem kontrole

aynen canım nereye gitmeyi düşünüyorsun banada akıl ver bende oraya gideyim hatta belki aynı doktora gideriz ben 15 de tahlil yapıcam regl olmazsam tabi:((( bakalım olursam bile doktora gidicem kontrole

inşş cnm güzel haberlerini bekliyorum burdan ama bende hastane ve doktor konusunda kararsızım sen benden öndesin inş iyi bi doktor bulursun ve sen bana tavsiye edersin benim daha en az 3-4 ayım var :(( ki Gizm hnm bana en az 1 sene demişti ...ama kulağıma gelen jimerde cenk bey varmış maddi imkanlar orda doğuma el verirse orayı düşünüyorum ....

Hepimizin Allah yardımcısı olsun bende iki bebeğimi sezeryanla doğurdum ve ikiside yaşamıyor.biri 4 ay yaşadı biri bir ay.karnımda iki tane kesik ama ortada cocuk yok çoook çoook zor bir durum Rabbim hepimize sabır versin

Hepimizin Allah yardımcısı olsun bende iki bebeğimi sezeryanla doğurdum ve ikiside yaşamıyor.biri 4 ay yaşadı biri bir ay.karnımda iki tane kesik ama ortada cocuk yok çoook çoook zor bir durum Rabbim hepimize sabır versin

canımm :( çok kötü gerçekten Allahım sabır versin hepimizeee eğer kötü etkilenmiceksen paylaşmak istermisin neden vefat ettiler mesela benim hiççç bir sebeb bulunmadığı için tekrarlanırmı korkusu yaşıyo insan:(

39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....:(

merhaba,
bu sayfayı bulduğuma çok sevindim bende 13 ocak ta 38 haftalık bebeğimi kaybettim.ve ölü doğum yaptım. Daha 33 gün oldu.aynı şeyleri yaşamış birileriyle görüşmek benide rahatlatıyor. Allahıma şükürler olsun ki benim 10 yaşında bir oğlum var. Oda sezeryan olduğu için bunuda sezeryanla aldılar. Ve benim güzeller güzeli bir kızım oldu. Ancak çok beklediğim çok istediğim kzızıma doyamadan kara topağa verdik. Hayatımda hiç bu kadar büyük bir acı yaşamadım.ve allah dahasınıda hiç kimseye yaşatmasın. Benimde hiç bir sebep açıklanmadı.otopside yapılmadı.eşim istememiş. şu anda daha losuhasyım.duygularım hormonlarında etkisiyle tabiki hat safaalrda. Hayat tutunmaya çalışyorum. Paylaşırsanız sevinirim.

Back