- 14 Ağustos 2021
- 11
- 8
- 16
- 36
Çok teşekkür ederim. Rabbim sabır versin size de. Bana da en az 1 yıl dedi. Tedavi ile hamile kalmıştım zaten. 6 ay korun sonra bırak 6 ay daha bekle belki hamile kalırsın dedi. Kalamazsam tedaviye başlıcaz. Ben de beklemek isterdim ama 35 yaşındayım. Bir de 24 haftalıkken sezeryan olduğum için yaran çok büyük olmaz dedi. Daha baktıramadım da dikişlerime. Genetik test istedi onun sonucuna göre karar verecek tedavi durumuna da. Benim psikolojim de çok bozuk şu an. Çok yeni. Yavrumu çok özlüyorum. Yaşım küçük olsaydı 2 yıl beklerdim. Siz de en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik geçirip ikinci kez anne olursunuz inşaallah. Buraya ikinci bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızı yazmayı da nasip etsin Rabbim.Başın sağolsun geçmiş olsun ahhh evet bana bir yıl oldu 1 yıl önceki hallerimi hatırlıyorum çok zor zamanlardı ozamanlar bende siz gibi hemen kalmak istiyordum ama beklemenin daha doğru olacağını düşündüm çoğu doktor 1 yıl çok daha iyi diyor zaten riskli bir durumdayız ikinci bir risk oluşturmamak adına bekledim ama hala herhangi bir doktorla konuşacak cesaretim yok yeni yeni gitmeye çalışıyorum bakalım nasip ama erken kalanda gebelik esnasında ağrı oluşabileceğini ve çok riskli olduğunu söylemişti bir doktor (mesajla sordum onada) hayırlısı hayırlı zamanda olsun inşallah çok uzun geliyor farkındayım banada öyle oldu ama tekrar aceleciliğimden kayıp yaşamak istemedim