Tekrardan geçmiş olsun. Rabbım aratmasın sag salim hayırlı evlatlar nasip etsinMerhaba, öncelikle geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. hayır daha gebe kalmadım zaten daha 3 ay geçti. Doğumdan 65 gün sonra ilk adetimi oldum sonra ovülasyon testi yaptım. Acaba oluyor mu diye 23. Gün ovülasyonu gördüm biraz rahatladım. Çünkü ben pikos um ve yün bebek yaptırma nedenim hiç ovülasyon olmamasıydı. Şu an henüz 90 gün oldu 1 ay daha bekleyip doğal yol gebelik denicem. Eğer olmazsa tüp bebek doktorum 6. Ay gel dedi ona gideceğim
Merhaba kusura bakmayın tekrar gebelik yaşadınız mı bende 2.5 ay önce sezeryan oldum kızımı kaybettimMerhaba . Ben de 2.5 ay önce sezaryen doğum yaptım kızımı kaybettim. Siz gittiniz mi doktora. Doktor ne dedi
6 aylıkken yazacaktımMerhaba benim bebeğim aylıkken hamile olduğumu öğrendim , ben de sezeryan doğum yaptım , tüp bebekti sonraki normal yolla oldu hiç beklemediğim bişeydi , doktor kontrollü olmak zorundayız dedi , 3 haftada bir kontrole çağırıyor, dikişlerin ve rahmin kontrolü önemli dedi.. bilmiyorum inşallah bi sorun yaşamayız