sezeryan doğumda ??

epidurel anesteziyi izledimde kötu oldum canın çok yandımı acaba?

benim 2 sezeryanım var ilkinde lavman yaptılar ve sonda taktılar 2.de doğum yapacağım gün doktorum değişti o ne lavman ne sonda taktırmadı.ben hemen uyandım ağrı pompası taktırmıştım uykudan kalkar gibi acı çekmedim.bir kaç saat sonra ayağa kalktığımda birdaha hiç yatmadım kendi işimi kendim yaptım sütümde banyo yapınca çoğalıyor ertesi gün hastaneden çıktım.yani canın tatlı değilse sorun değil

ben normal dogumu bekledım 20 saat sonu sezeryan oldum.lavman yapılıyorkı ıyıkı yapılıyo korkma cok ama cok kolay ve senı cok rahtaltıyor ben cıkıstada dr ıstedım yapılması ıcın cunku dogum sonu kabızlık olması olası ve dıkışlerı zorlayabılır.ben genel olmadın epıdural oldum ve tavsıye ederım amelıyatımı ızledım ve cok rahattım ve esımde yanımdaydı 6 saattee ayaklarımı hıssedıp ayaga kalkdım ve bı daha yatmadım cok memnunum genel anestesılı amelıyatta gecırdım ayılması ve sonrası bıraz zor oluyor yanı kendını kafanı toplaman.benım sutum hemen geldı hıc bı sorun cekmedım masallah ama sezeryanda gec gelmesı olası.saglık bakanlıgı 2 gun mecburıyetı getırıd ama bana 1.gun sonu cıkabılecegım soylendı ben tedbıran 2 gunu doldurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…