kızlar sezeryan doğumda yasadıklarınızı anlatırmısınız ?sezeryan doğumda lavman yapılıyormu..?genel anesteside ne kadar süre sonra ayılıyorsunuz? sütün ne zaman gelir? kac gun hastanede kalınıyor? bu tur bilgileri veririsenz sevinirim
Merhaba canım ,ben genel anesteziyle de epiduralle de sezeryan doğum yaptım,genel anestezide lavman oldu,sonda takıldı ve doğumdan sonra 4 gün hastanede kaldık,sorun yaşamadım..kızlar sezeryan doğumda yasadıklarınızı anlatırmısınız ?sezeryan doğumda lavman yapılıyormu..?genel anesteside ne kadar süre sonra ayılıyorsunuz? sütün ne zaman gelir? kac gun hastanede kalınıyor? bu tur bilgileri veririsenz sevinirim
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsinbende sezeryan olucakmısım ilk doğumum olucak Allah'ın izniye..doktorum 39. haftada yapıcak bu normal mi ??
epidural daha iyi gıbı geliyor banada ama ancak acıkcası korkuyorumda ya hıssetye baslarsam die ama bebişimide gormek istiyorum??
bırde aranızda antalya ssk da sezeryan olan warmı acaba?
1- Lavman yapılıyor. Ben suni sancı çekmeden önce yapılmıştı.sonradan mecburen sezeryana alındım ve tekrar yapılmadı.
2- Genel anestezi almadım, epidural oldum. Genelde 15-20 dk sonra ayılıyorlarmış.
3- Süt kolostrum dedikleri ilksüt hemen geliyor az miktarda onu mutlaka ver bebeğine. gerçek süt 4 gün sonra geldi benim. Eve çıkıp banyo yaptıktan sonra.
4- Genel prosedür nedir bilmiyorum ama benim doğum yaptığım hastanede doğumdan sonraki 3.gün taburcu olunuyor.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
bende sezeryan olucakmısım ilk doğumum olucak Allah'ın izniye..doktorum 39. haftada yapıcak bu normal mi ??
epidural daha iyi gıbı geliyor banada ama ancak acıkcası korkuyorumda ya hıssetye baslarsam die ama bebişimide gormek istiyorum??
bırde aranızda antalya ssk da sezeryan olan warmı acaba?
kızlar sezeryan doğumda yasadıklarınızı anlatırmısınız ?sezeryan doğumda lavman yapılıyormu..?genel anesteside ne kadar süre sonra ayılıyorsunuz? sütün ne zaman gelir? kac gun hastanede kalınıyor? bu tur bilgileri veririsenz sevinirim
dünyanın en tırsık insanı benimdir emin ol üstelik doğum öncesi pisikolojik destek bile aldım .veee epidural saezeryan oldum inanılmaz güzrel geçti güle oynaya girip çıktım.ben geceden birşey yememiştim ama buna rağmen lavman yapıldı bişi hissetmedim.sondada ameliyat esnasında takıldı .hiç korkma ve olabiliyosan imkan varsa epidural ol bebeğini gör çok rahat oluyo ben aynı gün ayağa kalktım hiç yatmadım aynı geceden oğluma bakmaya başladım ameliyathanedede ortam çok keyifliydi konuşa konuşa zaman geçti anlamadım .bebeğim doğduktan sonra diyazemdi sanırım az bişi uyuttular hiç korkma canım inan hiç bişe anlamicaksın allah gerçekten yardım ediyo hayırlı güzel doğumlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?