sizde maşallah ne konu açacağınızı bilmiyosunuz hani üstünüze kuma geliyodu sonra kocanızı aldatmak istiyodunuz daha bir sürü açılmıs konu.şimdide göbeğinizemi taktınız allah aşkınıza şaka gibisiniz
önceden de göbeğin varsa yani normalde de göbekli bir bayansan doğumdan sonra göbeğin yine olur..
ayrıca 65 kilo da az değil bu kiloda göbek olması çok normal..
55 kiloya düş bakalım göbek falan kalıyor mu?:))))
sezeryanda göbek kalması tamamen yanlış bir kanıdır..
göbeğin sezeryan ya da normal doğumla alakası yoktur..
ben de sezeryan ldum.erken doğum yaptığım halde 20 kilo almıştım.60 ile hamile kaıp 80 ile doğuma girdim.şu an kıım tam bir yaşında ve ben 54 kiloyum.36 beden oldum.bekarken aldıklarım bol geliyor.bu arada her gün muhakkak yürüyorum.yemmikesmedim çünkü emziriyorum.
ben sezeryan olalı 11 gün oldu bugun.
ilk gün tartılınca sadece 3 kilo gitmişti; şok oldum resmen.
75le doğuma girip 72 ile çıktım yani. ama şimdi 65 oldum bi haftada şişlikler gittikçe. 7 kilo fazlam kalmış olmasına rağmen şimdi göbeğim yok ama deri eskisi gibi gergin değil maalesef ama egzersizle toparlar bence.
mekik ve yürüyüşe ağırlık vermek gerek diye düşünüyorum yoksa göbek kalması için pek bir neden yok.
önceden de göbeğin varsa yani normalde de göbekli bir bayansan doğumdan sonra göbeğin yine olur..
ayrıca 65 kilo da az değil bu kiloda göbek olması çok normal..
55 kiloya düş bakalım göbek falan kalıyor mu?:))))
sezeryanda göbek kalması tamamen yanlış bir kanıdır..
göbeğin sezeryan ya da normal doğumla alakası yoktur..
bence de doğru... sezeryan olup şimdi karnı dümdüz olan pek çok arkadaşım var... spor ve azim sonucu göbek falan kalmıyor.. normal doğum yapıp göbegi kalanlarda var unutmayalım...
benım pazar gunu 1 yıl oldu doğum yapalı.karnım falan da kalmadı.ama köpek gibi mekık çekıp spor yaptım.oturduğunuz yerden kalkmazsanız maalesef öyle sarkık kalmaya devam eder herhalde.ama 1-3 ya da 5 ay bunlar toparlanmanız için çok erken zamanlar.boşverın kıloyu göbeği bebeğinizin tadını çıkarın şimdi:)) 1 yılda anca ınsan kendıne gelıyo.ben 21 kg aldım hepsi de gitti takmayın kafaya.
arkadaşım sanane ben hangi konuyu açarsam açarım sen neden bu kadar gocunuyosun ki anlamadım sen kimsin ya bu sitenin piskopatımısınnnn benin açtığım konulara gelme cevapta verme şkayet ederimmm kork bendennnnnnnnnnnn:)))))))))))
arkadaşım sanane ben hangi konuyu açarsam açarım sen neden bu kadar gocunuyosun ki anlamadım sen kimsin ya bu sitenin piskopatımısınnnn benin açtığım konulara gelme cevapta verme şkayet ederimmm kork bendennnnnnnnnnnn:)))))))))))
arkadasım actığın konunun altındakı yorumlara baktımda resmen gecmıs olsun dıyorum bırı cıkmıs oturduğun yeren kalkmassan kalır tabı demıs daha senı bılmeden tanırmıs gıbı bırı kalkmıs demıs ne o kocanmı aldattı ay ınanmıyorum ruh hali berbat olmus bır toplumda yasıyoruz cok yazık korkma sakın bız burdayız ay ınanmıyorum ya resmen guldum su yazılara yazık ne hale geldı toplum sınır küpü neyse canım belkıde bu sitede en az kılo alanlardanım kızım 2 bucuk aylık olucak nerdeyse doğumum boyunca 6 kılo aldım ve 54 le hamıle kaldım 60 la falan doğuma gırdım sımdıyse 53 um demem o kı tamam nerde hareket orda bereket demısler ama bu tam anlamıyla bunye meselesı ben hıc bırsey yapmazken sezeryan olduğum halde göbeğım daha düz daha sıkı ama senın bunyen farklıdır ve daha cok dıkkat etmen gerekır bu yuzden ne kadar oldu doğum yapalı doktorun ne zaman spora bas derse ozaman basla o cevap yazan arakdasa sor bakalım kocan aldatmamıs olabılır ama eğer su aygırı gıbı kalırsak bundan hıc bır turk erkeğı memnun kalmaz şahsen ben istemem her ne kadar erkekler ben senı böylede sevıyorum desede inanmayın külliyen yalan olun bakalım 80 kılo o erkek senı senı öyle sevıyomu sevgıler canım
mrh canım bende hamileliğim boyunca 10 kilo falan aldım 70civarıydım yani simdi kızım 13 aylık ve ben 7 8 aydır 50 kg a kadar düstüm hiç bir caba sarf etmeden ki bu kilo ile bile biraz göbek var hala boyda kısa sayılmaz 168 içime çekince bişey kalmıyor :))