• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğum

bahar496

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2024
365
132
18
39
Kızlar Sezeryanla kaç haftalık doğum yaptınız acaba tam ne kadarlık olması gerekiyor yani doktorumla net konuşmadık henüz

38+5 te acil sezaryen oldum beybi doktor gelişimini tamamlamış hiçbir problem olmaz demişti çok şükür sorun olmadı.

Sende sağlıkla hayırlı zamanda kucağına al inşallah

38+2'de yaptım doktor 39'u planlamıştı ama sancılarım artıp beboşun hareketleri de azalınca öne çektik mecburen

bebeğin gelişim durumuna göre ama genel olarak 38 sonrasında herhangi bir gün uygun oluyor.

Peki kolay mıydı acaba sizin için süreç ben çok korkuyorum da 😢
Ben kolay geçirdim ya açıkçası. Ameliyatın ilk günü vajinal doğum deneseydim keşke dedim kabul, ki aşırı korkan biriydim normal doğumdan ama biraz ağrılı geçti ilk gece. Öldürmedi tabii ama sırtına kadar ağrıyınca insan bi pişman oluyor 😅 ama ameliyatın ilk gecesi kendi başıma tuvalete gidebilmeye başladm, 4. Günü falan slinge bebişi bağlayıp hayatıma devam ediyodum hiç ağrım sızım olmadan. Siz de kolay anlatırsınız inşallah 🙏🏿

Ben kolay geçirdim ya açıkçası. Ameliyatın ilk günü vajinal doğum deneseydim keşke dedim kabul, ki aşırı korkan biriydim normal doğumdan ama biraz ağrılı geçti ilk gece. Öldürmedi tabii ama sırtına kadar ağrıyınca insan bi pişman oluyor 😅 ama ameliyatın ilk gecesi kendi başıma tuvalete gidebilmeye başladm, 4. Günü falan slinge bebişi bağlayıp hayatıma devam ediyodum hiç ağrım sızım olmadan. Siz de kolay anlatırsınız inşallah 🙏🏿
Teşekkür ederim anlattığınız için benim de gözüm çok korkuyor ya sağ Salim atlatırız inşallah 🥹

Back
X