Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sezeryan Doğum
- Konu Sahibi Ness6161
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Aralık 2020
- 972
- 1.478
- 63
- 28
Allah anali babali buyutsun canim benim cok cok gecmis olsunKızlar 4 buçuk ay oldu sezeryan doğum olalı. 40 ım çıktıktan sonra hemen adet oldum . Ama şöyle sıkıntılarım var. Önceden çok fazla adet sancısı çekiyodum fazla kanamam olmuyordu. Ama şimdi sancım yok kanamam çok fazla oluyor. 5 gün oluyordum adet. Ama şimdi 7 gün kanama 3 gün kahverengi akıntı oluyo. Günüde uzun yani . Doktora gittim ilk 6 ay bir yıl normal bunlar dedi. Bu belirtiler istmosel işaret ediyo gibi ama doktor alttan baktı bi problem olsa derdi heralde. Bu şekilde sıkıntılar yaşayan var mı normal mi gerçekten bunlar.
Ben sezeryandan 40 gun sonra lohusaligim bitti bitis o bitis 7 ay hic adet olmadim emzirdigim icin ama sonrasi fena oldu normal adetim 7 gun surerdi 9 gune cikti 11 gunu gordugum aylar olmustu rahim azi yaradan supelendim cunku adetim 3gun kirmizi kan seklinde geliyordu sonraki gunler kahverengi lekelenmeler seklindeydi ama bitmiyordu uzatiyordu doktora gittim hic bir sorun yoktu ne yara ne miyom ne polip nede kist rahmimde tertemizdi doktorum dogum dan 1 ve 2 sene arasi duzensizlikler normal dedi hormonlar yuzundenmis normallestide seninde normale doner hic merak etme canim benim
- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 32
Hayırlı olsun öncelikleKızlar 4 buçuk ay oldu sezeryan doğum olalı. 40 ım çıktıktan sonra hemen adet oldum . Ama şöyle sıkıntılarım var. Önceden çok fazla adet sancısı çekiyodum fazla kanamam olmuyordu. Ama şimdi sancım yok kanamam çok fazla oluyor. 5 gün oluyordum adet. Ama şimdi 7 gün kanama 3 gün kahverengi akıntı oluyo. Günüde uzun yani . Doktora gittim ilk 6 ay bir yıl normal bunlar dedi. Bu belirtiler istmosel işaret ediyo gibi ama doktor alttan baktı bi problem olsa derdi heralde. Bu şekilde sıkıntılar yaşayan var mı normal mi gerçekten bunlar.
Doğum sonrası 1 sene kadar böyle olabiliyor. Bazı aylar regl olmayabilirsiniz de çok fazla kanama da olabiliyor. Benim de olmuştu doktora gitmiştim aynı yanıtı almıştım.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah
- 9 Haziran 2020
- 231
- 106
- 53
- 30
Nasıl içime su serptin biliyo musun Allah razı olsun . Yani o kadar korkuyodum ki . Hatta dün randevu aldım gene ama gidemedim . Kendime sürekli tmm boşver kötü biseyse de bebeğinle ilgilen şu anın tadını çıkar diye. Gerçekten çok sağol. Yani ilk üç gün yoğun kanamada bile noluyo acaba bende mi böyle sadede diyodumm. Gerçekten çok sağol. İnşallahhhhh benimde düzelirAllah anali babali buyutsun canim benim cok cok gecmis olsun
Ben sezeryandan 40 gun sonra lohusaligim bitti bitis o bitis 7 ay hic adet olmadim emzirdigim icin ama sonrasi fena oldu normal adetim 7 gun surerdi 9 gune cikti 11 gunu gordugum aylar olmustu rahim azi yaradan supelendim cunku adetim 3gun kirmizi kan seklinde geliyordu sonraki gunler kahverengi lekelenmeler seklindeydi ama bitmiyordu uzatiyordu doktora gittim hic bir sorun yoktu ne yara ne miyom ne polip nede kist rahmimde tertemizdi doktorum dogum dan 1 ve 2 sene arasi duzensizlikler normal dedi hormonlar yuzundenmis normallestide seninde normale doner hic merak etme canim benim
- 9 Haziran 2020
- 231
- 106
- 53
- 30
Çok sağolun gerçekten yani doktor normal dedi ama insan bire bir yaşayanlar dan duyunca daha da rahatlıyo.. Benim ilk çocuğum 10 ay denemeler vitaminler üzerine olunca doktor sezeryan ol çatın dar der demez tamm dedim . Dedim bişey olur normal doğumda Allah korusun. Başka doktora sorma falan gereğinde de bulunmadım . Öyle sezeryan oldum. Ama işte böyle olunca da ne biliyim korktum açıkçası . Yani çevremde var öyle tanıdığım sezeryan olan ama soramiyorum açık açık. Çok sağolun cevabınız için gerçektenHayırlı olsun öncelikle
Doğum sonrası 1 sene kadar böyle olabiliyor. Bazı aylar regl olmayabilirsiniz de çok fazla kanama da olabiliyor. Benim de olmuştu doktora gitmiştim aynı yanıtı almıştım.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah
- 25 Nisan 2022
- 104
- 121
- 18
- 44
hayatım ben 3 sezeryan yaptım doktorum çok ilgilendi her şey doktorda başlar doktorda biterKızlar 4 buçuk ay oldu sezeryan doğum olalı. 40 ım çıktıktan sonra hemen adet oldum . Ama şöyle sıkıntılarım var. Önceden çok fazla adet sancısı çekiyodum fazla kanamam olmuyordu. Ama şimdi sancım yok kanamam çok fazla oluyor. 5 gün oluyordum adet. Ama şimdi 7 gün kanama 3 gün kahverengi akıntı oluyo. Günüde uzun yani . Doktora gittim ilk 6 ay bir yıl normal bunlar dedi. Bu belirtiler istmosel işaret ediyo gibi ama doktor alttan baktı bi problem olsa derdi heralde. Bu şekilde sıkıntılar yaşayan var mı normal mi gerçekten bunlar.
- 5 Aralık 2020
- 972
- 1.478
- 63
- 28
Bu sureci her dogum yapmis kadin yasiyor canim sadece farkli sekillerde ben emzirmeseydim buyuk ihtimal 40m cikinca 1 ay sonra adet olacaktim bazende insan bilmedigi seyden korkar ben 3 dogum yaptim ilkinde bir sey bilmiyordum duyduklarim haricinde ama her kadin ayni deil ki benimde 3 defa ayni sey gelmedi basima malesef... Malesef diyorum cunku ilk bebegimi kucagima sag salim salikli vaktinde kucagima aldim son iki gebeligimde sadece 6 ve 7 ci aya gelebildik erken suyum geldi ikisinde de erken dogum oldu birini normal dogurdum diyerini sezeryan rabbimin taktiri bebeklerim su an cennette bir yerde melek oldular normal dogum yaptiktan sonra hap verildi sutum kesilsin diye cunku emzirecek bir bebek yoktu... Ama yinede 40 gun kanamam oldu sonrasinda 1 ay falandi adet oldum diyeride ayni sekilde 40 gun kanama ama kanama dedigim cok hafif adetle alakasi yok kirmizi bile deildi sadece 40gun lekeleniyordu oyle gunluk pedim sonra ki ay adet oldum yani diyecegim su ki emziriyorsan hormon uretmeye devam ediyorsun demektir oyuzdende adette gecikme uzatma gibi seyler dogumdan sonra cok normal kahrolasi hormonlar iste kadin dunyaya gelmisik mecbur cekicez cilesini... Ilk bebegin mi canim allah bagislasin saglikla buyusun hayirli evlat olsun insallah muruvetinide gormek nasip olsun torunlarinida sevmek nasip olsunNasıl içime su serptin biliyo musun Allah razı olsun . Yani o kadar korkuyodum ki . Hatta dün randevu aldım gene ama gidemedim . Kendime sürekli tmm boşver kötü biseyse de bebeğinle ilgilen şu anın tadını çıkar diye. Gerçekten çok sağol. Yani ilk üç gün yoğun kanamada bile noluyo acaba bende mi böyle sadede diyodumm. Gerçekten çok sağol. İnşallahhhhh benimde düzelir
- 9 Haziran 2020
- 231
- 106
- 53
- 30
Evet canım ilk bebeğim. Biraz zor oldu vitaminler falan kullandık eşimle. Yani doğumdan değilde hani bi terslik olmasından korktugum için doktor çatin dar sezeryan deyince hiç sorgulamadim illa normal olsun demedim . Sağa salim gelsinde gerisi önemli değil dedim hep. 4 ay emzirebildim. Çok azdi sütüm . Mama destekli emzirdim sonra memeyi daha istemedi zorla emzirmeye çalıştım ama sütüm çok az olduğu için istemedi daha da. Sağdim bir süre ama bebeğin emmesi gibi olmuyo ki. Birde böyle olunca çok stres yaptım . 3 gün çok yoğun kanamam oluyo sonra azalıyo ama kahverengi devam ediyo. İstmosel falan diye okudum internette iyice korktum açık ameliyat işte mesaneye yakınsa problem falan iyice korktum doktora gittim hemen normal dedi ama böyle yaşayan birinden duyunca insan daha çok rahatlıyo. ALLAH razı olsun tekrar. Bu arada bebişlerine çok üzüldüm canım gerçekten. Bende kolay sahip olmadım kızıma 10 ay çabaladım ilaç kullandım. Senin acın kadar olmaz ama anlıyorum seni. Şu an hamilesin galiba. Sağa salim kucağına alırsın inşallahBu sureci her dogum yapmis kadin yasiyor canim sadece farkli sekillerde ben emzirmeseydim buyuk ihtimal 40m cikinca 1 ay sonra adet olacaktim bazende insan bilmedigi seyden korkar ben 3 dogum yaptim ilkinde bir sey bilmiyordum duyduklarim haricinde ama her kadin ayni deil ki benimde 3 defa ayni sey gelmedi basima malesef... Malesef diyorum cunku ilk bebegimi kucagima sag salim salikli vaktinde kucagima aldim son iki gebeligimde sadece 6 ve 7 ci aya gelebildik erken suyum geldi ikisinde de erken dogum oldu birini normal dogurdum diyerini sezeryan rabbimin taktiri bebeklerim su an cennette bir yerde melek oldular normal dogum yaptiktan sonra hap verildi sutum kesilsin diye cunku emzirecek bir bebek yoktu... Ama yinede 40 gun kanamam oldu sonrasinda 1 ay falandi adet oldum diyeride ayni sekilde 40 gun kanama ama kanama dedigim cok hafif adetle alakasi yok kirmizi bile deildi sadece 40gun lekeleniyordu oyle gunluk pedim sonra ki ay adet oldum yani diyecegim su ki emziriyorsan uretmeye devam ediyorsun demektir oyuzdende adette gecikme uzatma gibi seyler dogumdan sonra cok normal kahrolasi hormonlar iste kadin dunyaya gelmisik mecbur cekicez cilesini... Ilk bebegin mi canim allah bagislasin saglikla buyusun hayirli evlat olsun insallah muruvetinide gormek nasip olsun torunlarinida sevmek nasip olsun
- 5 Aralık 2020
- 972
- 1.478
- 63
- 28
Evet canim 15 haftalik olucak insallah saglikli vakitlice dogar yavrum bu kez sende sag ol hic korkma normal yasadiklarin en kisa zamanda duzelecektir zaten eminimEvet canım ilk bebeğim. Biraz zor oldu vitaminler falan kullandık eşimle. Yani doğumdan değilde hani bi terslik olmasından korktugum için doktor çatin dar sezeryan deyince hiç sorgulamadim illa normal olsun demedim . Sağa salim gelsinde gerisi önemli değil dedim hep. 4 ay emzirebildim. Çok azdi sütüm . Mama destekli emzirdim sonra memeyi daha istemedi zorla emzirmeye çalıştım ama sütüm çok az olduğu için istemedi daha da. Sağdim bir süre ama bebeğin emmesi gibi olmuyo ki. Birde böyle olunca çok stres yaptım . 3 gün çok yoğun kanamam oluyo sonra azalıyo ama kahverengi devam ediyo. İstmosel falan diye okudum internette iyice korktum açık ameliyat işte mesaneye yakınsa problem falan iyice korktum doktora gittim hemen normal dedi ama böyle yaşayan birinden duyunca insan daha çok rahatlıyo. ALLAH razı olsun tekrar. Bu arada bebişlerine çok üzüldüm canım gerçekten. Bende kolay sahip olmadım kızıma 10 ay çabaladım ilaç kullandım. Senin acın kadar olmaz ama anlıyorum seni. Şu an hamilesin galiba. Sağa salim kucağına alırsın inşallah
- 9 Haziran 2020
- 231
- 106
- 53
- 30
İnşallah canımmmEvet canim 15 haftalik olucak insallah saglikli vakitlice dogar yavrum bu kez sende sag ol hic korkma normal yasadiklarin en kisa zamanda duzelecektir zaten eminim
Evet canim 15 haftalik olucak insallah saglikli vakitlice dogar yavrum bu kez sende sag ol hic korkma normal yasadiklarin en kisa zamanda duzelecektir zaten eminim
- 16 Haziran 2022
- 6
- 2
- 1
- 30
İyi günler arkadaşlar bende 4 ay önce sezeryan oldum iki aydın adet oluyordum ama bu ay dört geçmesine rağmen hala olmadım üç gündür test yapıyorum hepsi negatif çıkıyor son ilişkimin üzerinden de bir on on beş gün geçti sizde de böyle olan var mı bir olup sonradan adet olmayan
- 7 Kasım 2019
- 5.671
- 1
- 5.317
- 198
oglum 5 aylık. sezaryen sonrası 40 ımda adet oldum bı de bu ay oldum :) arada olmadım:) ama korundum. gerıcekılme falansa hamıle kalabılırsın korunmuyorsan yani. dıkkat etİyi günler arkadaşlar bende 4 ay önce sezeryan oldum iki aydın adet oluyordum ama bu ay dört geçmesine rağmen hala olmadım üç gündür test yapıyorum hepsi negatif çıkıyor son ilişkimin üzerinden de bir on on beş gün geçti sizde de böyle olan var mı bir olup sonradan adet olmayan
- 16 Haziran 2022
- 6
- 2
- 1
- 30
Teşekkür ederim canım korunuyoruz ya.. ama gecikince endişe ettim hafif ağrır var gibi bir tanıdığım başınada gelmişti oda olmamıştı çok varmış olup sonradan olmayanlardaoglum 5 aylık. sezaryen sonrası 40 ımda adet oldum bı de bu ay oldum :) arada olmadım:) ama korundum. gerıcekılme falansa hamıle kalabılırsın korunmuyorsan yani. dıkkat et
- 7 Kasım 2019
- 5.671
- 1
- 5.317
- 198
valla gorumcem hıc adet olmadan bebegı 5 aylıkken 2 . hamıle kalmıs. o yuzden cok dıkkat etmeye calısıyorum.Teşekkür ederim canım korunuyoruz ya.. ama gecikince endişe ettim hafif ağrır var gibi bir tanıdığım başınada gelmişti oda olmamıştı çok varmış olup sonradan olmayanlarda
- 16 Haziran 2022
- 6
- 2
- 1
- 30
Öyle tabikide küçük çocuğum olmasa hiç korkmam ama insan korkuyor biraz üç kez test yaptım illa çıkardı diye düşünüyorumvalla gorumcem hıc adet olmadan bebegı 5 aylıkken 2 . hamıle kalmıs. o yuzden cok dıkkat etmeye calısıyorum.
- 7 Kasım 2019
- 5.671
- 1
- 5.317
- 198
yok cıkardı tabıkı. emzırdıgımız suree boyunca hıc gecıkmeyıp bırden gecıkebılır hormon sonucta:) stress yapma bence:) stress sutu de etkıler:)Öyle tabikide küçük çocuğum olmasa hiç korkmam ama insan korkuyor biraz üç kez test yaptım illa çıkardı diye düşünüyorum
- 16 Haziran 2022
- 6
- 2
- 1
- 30
Sağol canım teşekkür ederim cevapların içinyok cıkardı tabıkı. emzırdıgımız suree boyunca hıc gecıkmeyıp bırden gecıkebılır hormon sonucta:) stress yapma bence:) stress sutu de etkıler:)
Benim de 4,5 ay oldu. Aşağı yukarı aynı şeyi yaşıyorum. Hatta arada o ilk ay her hafta 1-2 gün günlük pedle geçen kanama/lekelenmeler oldu. Son iki aydır günleri çok daha uzun ve kanama hiç olmadığı kadar fazla. Oğlumun sağlık sorunları nedeniyle sürekli hastanedeyiz. O yüzden 2. ay kontrolümden sonra bir daha gidesim de gelmedi açıkçasıKızlar 4 buçuk ay oldu sezeryan doğum olalı. 40 ım çıktıktan sonra hemen adet oldum . Ama şöyle sıkıntılarım var. Önceden çok fazla adet sancısı çekiyodum fazla kanamam olmuyordu. Ama şimdi sancım yok kanamam çok fazla oluyor. 5 gün oluyordum adet. Ama şimdi 7 gün kanama 3 gün kahverengi akıntı oluyo. Günüde uzun yani . Doktora gittim ilk 6 ay bir yıl normal bunlar dedi. Bu belirtiler istmosel işaret ediyo gibi ama doktor alttan baktı bi problem olsa derdi heralde. Bu şekilde sıkıntılar yaşayan var mı normal mi gerçekten bunlar.