Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine olsa yine sezaryen tercih ederdim. normal dogum yapabilecegime asla inanmiyodum ki istemiyodumda vajinal kesi ve dikis muhabbeti beni cok irrite ediyorNormal doğuma cesaret edemiyorum sezeryanda çok mu perişan ediyor bilemedim kararsz kaldım fikirlerini yazarsanz sevinirm
Mecburi sezeryan olması gertiği için sezeryan doğum yaptım.Normal doğuma cesaret edemiyorum sezeryanda çok mu perişan ediyor bilemedim kararsz kaldım fikirlerini yazarsanz sevinirm
Benimde kayınvalidem normal doğum daha sağlıklı diye ısrar ediyor ben sezeryan istiyorum tabi o zaman gelsin bakalımKişi kendini tanıyarak seçmeli. Arkadaşım yeni doğum yaptı çevresinden sürekli normal doğum baskısı yaşadı. Sezeryan seçenek değğldir vs. en sonunda kocasnın da isteğiyle tamam dedi. Sattlerce doğum olmadı üstüne de suni sancı kaldıramadı sezeryana dönsün dayanamıycam dedi
Sonuç sezeryan. 3 günde toparlandı Şimdi herkese çok kızgınım o yaşadığım acılar için diyor.
Ama kuzenim de normal doğum yaptı çok güçlü biri çok güvendi acı eşiğine. İyiki normal yaptım diyor. Yani kendinizi tanıyarak seçin herkesin doğum hikayesi farklı
Kaç günde toparladnzMecburiyetten sezaryen olmuştum. İkiciyi de zorlamadım açıkçası. Normal olsun diye çok uğraştım ama olmadı. Ben normal olabiliyorsa normalden yanayım. Ama herkesin kendi tasarrufu kendi takdiri. Yine bilgi vereyim süreçle ilgili. Kendini tam olarak toparlamak bir hafta-on gün kadar sürüyor. İlk zamanlar ayağa kalkıp yürümek çok acı verici ve aman acı çekmeyim de yürümeyim gibi bir şey söz konusu değil. Elden geldikçe yürümek zorundasınız. Süt normale göre daha geç geliyor zannederim. En azından bende geç geldi. O da çok yorucu oluyor. Ben spinal anesteziyle doğum yaptım bu açıdan tüm sürece hakimim. Bebeğimi hemen kucağıma aldım. Sancı hiç çekmem gibi bir şey de yok bu arada. Anestezi etkisi geçince epey sancı vuruyor o konuda da uyarayım. Başka bilemiyorum şimdi
TeşekkürlerBende çok korkmstm normal doğumdan ama şuan keşke diyorm normal olsaydı normali deneseydim doğuranlar nasıl dogurdular dedim sonradan. Çünkü sezeryanda oksijensiz kalabilme gibi bebeğin riskleri var ki ben o yüzden kaybettm bebegimi herkes de bu şekilde olmuyor ama yinede normal kaşar rahat ve doğal bir yöntem yok bence olabiliyorsa onu yapmanızı tavsiye ederim korkunuzu yenmeye çalışın . Birde araştırın derim normal doğumda da uyusturuyolarmis iki doğumda riskleri ve avantajlarını araştırın ben arastrmstm
Ağrı kesicisiz yürümek 4-5 günümü almıştır. Bir haftada da toparlanmışımdır.Kaç günde toparladnz
Iki normal dogum bir sezaryanim var normal doğumda hemen ayağa kalktım dikislerim vardı ama ağrıli değildi sezaryan 2 ay kendime gelemedim zorunlu olmadıkça sezaryan tercih edilmemeliNormal doğuma cesaret edemiyorum sezeryanda çok mu perişan ediyor bilemedim kararsz kaldım fikirlerini yazarsanz sevinirm
Acil sezaryen oldum, şükür doktorum mükemmel bir iş çıkardıki bugün hiçbir sorun yaşamıyorum ama ilk iki hafta çok zordu, ilk yıl da göbek bölgemi hissetmedim. Ama başka kadınlar yıllar geçse de dikiş yerleriyle ilgili bir takım sorunlar yaşayabiliyorlar.Normal doğuma cesaret edemiyorum sezeryanda çok mu perişan ediyor bilemedim kararsz kaldım fikirlerini yazarsanz sevinirm
merhaba sizi hatırladım. ben de 37. haftada doğum yapmıstım benim de kızım doğumda cansız doğdu. tekrar hamilesiniz . hangi doktora gidiyorsunuz acaba?Bende çok korkmstm normal doğumdan ama şuan keşke diyorm normal olsaydı normali deneseydim doğuranlar nasıl dogurdular dedim sonradan. Çünkü sezeryanda oksijensiz kalabilme gibi bebeğin riskleri var ki ben o yüzden kaybettm bebegimi herkes de bu şekilde olmuyor ama yinede normal kaşar rahat ve doğal bir yöntem yok bence olabiliyorsa onu yapmanızı tavsiye ederim korkunuzu yenmeye çalışın . Birde araştırın derim normal doğumda da uyusturuyolarmis iki doğumda riskleri ve avantajlarını araştırın ben arastrmstm