Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim bir sorum olacak sezeryan doğum yaptıktan sonra ne zaman banyo yapabiliyoruz dikişlerimiz doktor tarafından mı alınıyor yoksa kendiliğinden mi yokoluyor beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
ha dikiş olmuyor artık yapıştırıyorlar ama ondada dikkat et uzanma sakın ağır kaldırma yoksa uzandığın taraf kapanmaz ok
ben de spinal sezeryan oldum. kesinlikle tavsiye ediyorum. neredeyse hiç ağrım olmadı. ertesi gün hastabakıcı duşumu aldırdı ve kendi isteğimle taburcu oldum. kuru dut, incir,kayısı ve kuru üzüm karışımından yapılan komposto mucize gibi. hem süt yapıyor hem de rahat tuvalete çıkıyorsun. sütün hemen gelmezse sakın panik olma ve bebişe mama verdirme. kolostrum yani ağız onu iki gün idare edecektir. benim sütüm 3. gün sabahı gelmişti. genelde öyle oluyormuş. o zamana kadar kuru kuru da olsa emzir. sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim.
canım ben 25 şubatta doğum yaptım tam bir ay oldu ve hala duştan sonra sanki sızlıyor gibi sen sen ol hemen su değdirme dr lar diyor hemen yıkanabilirsin beni annem hep temiz ıslak havluyla bebek siler gibi sildi hiç dikişe su değdirmeden ve yıkarkende aynı şekilde hiç su değdirmedik çok dikkat et önemli olan enfeksiyon kapmaman üstkat arkadaşım su değdirdi ve enfeksiyon kaptı biraz sabret ıslak ve sabunlu havluyla silsinler sen yapamazsın zaten ve durulasınlar havlu yardımıyla ne olursa olsun sen ameliyatlı birisin unutma orada ekmek kesmiyolar derini kesiyolar hayırlı doğumlar allah kurtarsın .