Sezeryan doğum ve sonrası?

Maşallah adınıza sevindim insallah bende eger sezeryan olursam sizin gibi mükemmeldi diyebilirim peki nerak ettiğim diğer konu karnınız sarktı mı acaba ve ameliyat izi az da olsa geçti mi yani görüntü açısından

6 gün hastanede mi kaldınız? Neden o kadar uzun kaldınız acaba?

6 gün hastanede mi kaldınız? Neden o kadar uzun kaldınız acaba?
Ilk 1 gün yogum bakimda kaldim. Zatn hastane sezeryan olanlari onlem amacli 4 gun eve gonderiyorlar. Bende hem bebegimin bilmedigim seyler olursa sorurum diye kaldim

Öncelikle bebisini sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm . İlk doğumum normaldi .müdahale olmadan doğal yolla oldu .2 hafta önce sezeryan oldum . Bebeğime kordon dolandigi için beklemek istemedik .hangisi kolay dersen ikisi de birbirinden zor fakat bana göre sezeryan daha da zor . Özellikle ilk yürümesi ilk tuvaleti ilk gazı vs .. neredeyse bı hafta oturarak uyudum .yataktan kalkmak eğilmek vs hep sıkıntı . Normal doğumun öncesi zor ,sezeryanin sonrası zor . 1 gece kaldim hastanede sadece fakat ağrı kesicilerin etkisi geçtiği zaman dayanilmaz oluyor .kesi 12 cm falan şimdiden bile çok belli olmuyor .zaten dikiş yok yapıştırma.sezeryan da fırsat bulabildikce yürüyüş yapicaksin.yattikca ağrı daha da artiyor

Korse sayesinde şu an sarkma yok. 40 gün oldu. Ameliyat izi de belli değil. Doktorum günde 3 kere kullanmam için Contractubex diye bir krem reçete etti. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…