sezeryan dogum sonrasinda cok kalin dikis izi olan varmi?

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
Kizlar aranizda sezeryan dogum sonrasi dikisi olmamasina ragmen yani estetik dikis olmasina ragmen dikis yeri cok kalinlasan oldumu???neden bilmiyorum ama ilk bastaki ip gibi olan dikisim 1 hafta sonra kalinlasmaya basladi kalin kizarik bir hal aldi gecer dedim ama gecmedi hala kirmizi ve kalin??sizdede boyle bir durum yasayip inceldigini goren varmi???
bu arada enfeksiyon falan kapmadim....

Keloid olusmus sanirim suna benziyor biraz sizdede dikis yeri buna benzeyip sonradan incelen varmi??cok kafama takar oldum bu durumu kizlar bu ara...gecmek bilmedi (

Son düzenleyen: Moderatör:
benimkinin görüntüsü bu kadar kötü değil ama öyle incecik değil benim de.10 ay oldu.sol trafı nerdeyse gözükmuyo bile ama ortalar benım de kızarık ve kabarık.hatta kıyafetimin ya da çamaşırımın üzerinden elllediğimde elime gelıyo dikiş yeri.zamanla geçer dıye ümit ediyorum.geçmezserahatsız edici bi görüntü.

benimde sag tarafinda 2 cm lik yer incecik ip gibi ama sonra birden kalinlasiyor niye boyle oldu anlamadim gitti...sen doktoruna sordunmu canim gecer dedimi???cok can SIKIYOR gercekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…