İçiniz temizleniyor. Doğumdan sonra az geldiyse kanamaniz şuan temizleniyor olabilir.Doğum yapalı 4 ay oldu, sezeryan sonrası kanamam çok az olmuştu lekelenme şeklinde azaldı gitti derken tam 1 ay sonra kanamam oldu adet gbi 5 6 gün sürdü bitti ama sonrasında sürekli 10 günde 1 adet olmaya başladım, her defasında bu son derken tekrar oldum. Dr gittim en sonunda ultrasonla baktı sorun olmadığını emzirme döneminde dengesizlik olabileceğini söyledi.Şimdi yine birkaç gündür lekelenmem vardı ve tabi adet olmuşum 3 5 gün sürüp bitio lekelenme ile azalıobana benzer durum yaşayan var mı tek ben miyim merak ediyorum ya millet adet görmez benim temiz olduğum bi gün yok neredeyse.
Doğum sonrası az gelmişti akıntı şeklinde 1 ay sonra adet oldum sandım o günden sonra sürekli adet oluyorum 10 günde 1 filan 3 5 gün sürüo bitio, rahim kalınlığı normal dedi dr ama emzirdiğm için mi düzensiz böyle anlamadım gitti.İçiniz temizleniyor. Doğumdan sonra az geldiyse kanamaniz şuan temizleniyor olabilir.
Emzirdigin sürece lohusasin zaten canım. Normal olman olmaman..Doğum sonrası az gelmişti akıntı şeklinde 1 ay sonra adet oldum sandım o günden sonra sürekli adet oluyorum 10 günde 1 filan 3 5 gün sürüo bitio, rahim kalınlığı normal dedi dr ama emzirdiğm için mi düzensiz böyle anlamadım gitti.
Yani doğru tabi belki normaldir ama kimseden duymayınca işte insan bi şey mi var die korkuo.Emzirdigin sürece lohusasin zaten canım. Normal olman olmaman..
Benim de arada adet olmadığım aylar olurdu. Korkup doktora gitmiştim o zaman öğrendim. Emzlrdlglmlz sürece luhusaymisiz ve normalmiş.Yani doğru tabi belki normaldir ama kimseden duymayınca işte insan bi şey mi var die korkuo.
Canım bende de şöyle oluyo. 30 günde bir adet oluyorum 7 gün normal adet, 3 gün lekelenme şeklinde . Toplam 10 gün. İlk 3 günde baya yoğun kanamam. Ama benim sütüm yok . 3 ay emzirebildim. 5 aylık olacak bebiş işte. Yani normal doğumu herkesin ne kadar bu kadar bastıra bastıra tavsiye ettiğini o kadar iyi anlıyorum ki . Bazen diyorum ki o çatı muayenisini yaptirmasaydim doğum bı baslasaydi belki doğururdum normal. Ama hayırlısı buymuş demekDoğum yapalı 4 ay oldu, sezeryan sonrası kanamam çok az olmuştu lekelenme şeklinde azaldı gitti derken tam 1 ay sonra kanamam oldu adet gbi 5 6 gün sürdü bitti ama sonrasında sürekli 10 günde 1 adet olmaya başladım, her defasında bu son derken tekrar oldum. Dr gittim en sonunda ultrasonla baktı sorun olmadığını emzirme döneminde dengesizlik olabileceğini söyledi.Şimdi yine birkaç gündür lekelenmem vardı ve tabi adet olmuşum 3 5 gün sürüp bitio lekelenme ile azalıobana benzer durum yaşayan var mı tek ben miyim merak ediyorum ya millet adet görmez benim temiz olduğum bi gün yok neredeyse.
Bende ayni durumdayimDoğum yapalı 4 ay oldu, sezeryan sonrası kanamam çok az olmuştu lekelenme şeklinde azaldı gitti derken tam 1 ay sonra kanamam oldu adet gbi 5 6 gün sürdü bitti ama sonrasında sürekli 10 günde 1 adet olmaya başladım, her defasında bu son derken tekrar oldum. Dr gittim en sonunda ultrasonla baktı sorun olmadığını emzirme döneminde dengesizlik olabileceğini söyledi.Şimdi yine birkaç gündür lekelenmem vardı ve tabi adet olmuşum 3 5 gün sürüp bitio lekelenme ile azalıobana benzer durum yaşayan var mı tek ben miyim merak ediyorum ya millet adet görmez benim temiz olduğum bi gün yok neredeyse.
Yaa çok geçmiş olsun inşallah hiçbir sorununuz kalmaz, bn dr a gttim bi şey görmedi estrofem e başlatacaktı emzirdiğm için başlamadık 2 ay daha böle devam ederse öle başlıcaz dedi ama bu ay 20 gün sonra gördm bakalım inşallah 10 gün sonra olmam die umut ediyorum ya.Benim de doğumdan 2 ay sonra kanamam başladı, oldu kesildi. Derken 1hafta sonra tekrar başladı. Gittikçe yoğunlaştı doktora gittim. Ultrasonda rahim duvarında sıkıntı gördü ilaç vs verdi, geçmedi. 1 kürtaj 1 histeroskopi oldum (özet geçiyorum süreci) şuan 7.aya yaklaşan bir bebeğim var ben hala kanamalar yaşıyorum. Meğer biyopsiye göre plesanta parçası kalmış ve kanamalı iltihap varmış içerde. Şuan tekrar çıktı plesanta kalıntısı ultrasonda beyazlıklar gördü doktor. Laparoskopi olacağım. Eğer sizin doktorunuz rahimde bir sıkıntı görmemişse problem yoktur. Doğum yapmaya bağlı bir düzensizlik yaşıyorsunuzdur. Yine de devam ederse de başka doktora görünün. İçiniz rahat etsin.
Ne diyeyim en başta kadın olmak çok zor, 1 yıl düzensizlik olması normalmiş zaten ama bn sürekli oluorum bakalım bu ay 20 gün sonra oldm inş düzene girer diyorum.Canım bende de şöyle oluyo. 30 günde bir adet oluyorum 7 gün normal adet, 3 gün lekelenme şeklinde . Toplam 10 gün. İlk 3 günde baya yoğun kanamam. Ama benim sütüm yok . 3 ay emzirebildim. 5 aylık olacak bebiş işte. Yani normal doğumu herkesin ne kadar bu kadar bastıra bastıra tavsiye ettiğini o kadar iyi anlıyorum ki . Bazen diyorum ki o çatı muayenisini yaptirmasaydim doğum bı baslasaydi belki doğururdum normal. Ama hayırlısı buymuş demek
süreç ne oldu acaba sizin. çok geçmiş olsun neredeyse aynı şeyleri yaşamışız. kimse bana histeroskopi önermedi ben istememe rağmen de yapmadılar. ama 8 aydır 2 haftada bir kanama yaşıyorum. doğumdan sonra kanamamı atamamışım ve bu yüzden kürtaj oldum. halen parça mı var içeride accaba, çıldırmak üzereyimBenim de doğumdan 2 ay sonra kanamam başladı, oldu kesildi. Derken 1hafta sonra tekrar başladı. Gittikçe yoğunlaştı doktora gittim. Ultrasonda rahim duvarında sıkıntı gördü ilaç vs verdi, geçmedi. 1 kürtaj 1 histeroskopi oldum (özet geçiyorum süreci) şuan 7.aya yaklaşan bir bebeğim var ben hala kanamalar yaşıyorum. Meğer biyopsiye göre plesanta parçası kalmış ve kanamalı iltihap varmış içerde. Şuan tekrar çıktı plesanta kalıntısı ultrasonda beyazlıklar gördü doktor. Laparoskopi olacağım. Eğer sizin doktorunuz rahimde bir sıkıntı görmemişse problem yoktur. Doğum yapmaya bağlı bir düzensizlik yaşıyorsunuzdur. Yine de devam ederse de başka doktora görünün. İçiniz rahat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?