• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğum bakım

Melike006

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba sezeryan doğum yaptım fakat duş aldm kurutamamisim enfeksiyon kapmış tekrar 15 gün hastanede yattım dikildi 3 gün önce şuan ben ona nasıl bakabilirim pansuman yapıp kapatiyimmi acıkmı kalsın lütfen yardımcı olun

Bu kadar sıkıntılı sürecin üzerine bunu doktorunuza danışmanız gerekmez miydi? Hatta siz bişey demeden zaten doktorun ne yapmanız gerektiğini söylemesi gerekirdi.

Bu kadar sıkıntılı sürecin üzerine bunu doktorunuza danışmanız gerekmez miydi? Hatta siz bişey demeden zaten doktorun ne yapmanız gerektiğini söylemesi gerekirdi.
Söyledi işte de batikonla sürekli falan diye ama işte cok acılı geçtiği için korkuyorum genede gene yaşamak istemiyorum galiba stresten ve uzun yatıştan psikolojim bozuldu

Doktor ne dediyse onu yapın fazlası ya da eksiği değil. Geçmiş olsun.

Merhaba sezeryan doğum yaptım fakat duş aldm kurutamamisim enfeksiyon kapmış tekrar 15 gün hastanede yattım dikildi 3 gün önce şuan ben ona nasıl bakabilirim pansuman yapıp kapatiyimmi acıkmı kalsın lütfen yardımcı olun

Bu tarz şeyler ihmale gelmez Allah korusun. Doktorunuza güzelce danışın ve nasıl diyorsa öyle yapın.

Eczaneden rif diye bı ampul var alın onu kırın pamuga döküp sürün Allah'ın izniyle hicbirsey olmaz çok etkili antibiyotikli sıvıdır kendim hemşireyim ve bütün pansumanlarda kullandım hem kurutur hemde birkaç günün içinde yaranizi iyilestirir

Eczaneden rif diye bı ampul var alın onu kırın pamuga döküp sürün Allah'ın izniyle hicbirsey olmaz çok etkili antibiyotikli sıvıdır kendim hemşireyim ve bütün pansumanlarda kullandım hem kurutur hemde birkaç günün içinde yaranizi iyilestirir
Gerçekten mi bişey olmaz demi 🥺

Gerçekten mi bişey olmaz demi 🥺
Ben sezeryan yaramı açık tutmuştum hava çok sıcak kapalı kalması orayi nemlendirir rif batikondan daha daha etkilidir bı deneyin hiç bı şekilde zarar etmez rif sürüp hava alsin, havadaki oksijen de çabuk iyilestirir

Ben sezeryan yaramı açık tutmuştum hava çok sıcak kapalı kalması orayi nemlendirir rif batikondan daha daha etkilidir bı deneyin hiç bı şekilde zarar etmez rif sürüp hava alsin, havadaki oksijen de çabuk iyilestirir
Aldım şimdi eczaneci 1 kez kullanın günde dedi inşallah bişey olmaz

Doktorlar bu kadar kesin konuşmuyor konu sahibinin yarasını görmeden nasıl böyle emin konuşup tavsiye veriyosunuz.
Ben çok pansuman yapmış biriyim hepsinde de kullandım doktor kendisi söyler mucizevi ilaç der , bence sizde biryere bu bilgiyi kaydedin mutlaka birilerine faydamız olur

Son düzenleme:
Back