• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan dikişlerim kanamaya başladı. ne yapmalıyım?

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
arkadaşlar, dün çok önemli misafirlerim vardı ve sabahtan akşama kadar kendimi çok yordum hazırlıktır temizliktir derken onlar gitti ortalığı topladık. ben tabi artık gözlerime perde inince gidip yattım. sabah baktım ki dikişlerim kanamış gece. ve şimdi yine kanıyo. çamaşırımda leke olmuş. sezeryanla doğum yapalı 3 ay 23 gün oldu. bu kanama da neyin nesi? doktora gitmeli miyim yoksa kendiliğinden geçer mi?

aslında kanama küçük bir bölgede. yani boydan boya değil ama yine de korkuttu.

dr.a gitsene arkdşım ne rahatsın ben olcam hemen giderimm ya iç dikişlerindede açılma olduysa allah korusun bidahamı kesip diksinler
koş koşşş

çok geçmiş olsun öncelikle..
benim ablamında aynı şekilde oldu,onun 1,5yaşında oğlu vardı üstüne kazaren bitane daha oldu..onun peşinde, bebeğin peşinde sürekli koşuşturdu ilk zamanlar bişey olmadı yada sıcağı sıcağına hissetmedi durumu.. az da olsa kanamalarla başladı ihmal etti.. önemsemedi.. o kanamalar yerini iltihaplanmaya bıraktı.. yara yerinde açılma olmuş ihmal ettiği içinde o açık mikrop kapmış.. uzunca bi süre uğraştı onu kurutmak için.. ki aradan 1,5sene geçti hala sızlar dikiş yeri.. bence siz bu kadar erken farketmişken ihmal etmeyin derim.. hiçbişeyiniz yoksa bile(ki inş açılma falan yoktur) boşuna doktora gitmiş olun.. yeterki uğraşmayın.. tekrar geçmiş olsun sevgiler...

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

canim sakin ihmal etme iltihaplanir Allah korusun hemen dr a git.acilir falan aman sakin ha..kendini de cok zorlama ..
benim dikislerim de iltihaplanmisti ama benimki dogumdan hemen sonra mikrop kamisti iltihap kuruyana kadar acik kaldi.
sonra tekrar diktiler ama ne cektim ben bilirim.seninki azmis Allahtan hemen dr a git gecmis olsun canim.

canım benimde doğumdan bir süre sonra kanamıştı umursamadım şimdi dikişlerim şiş ve kızarık geçmiyorda ağrı falan yok tabi üstüne baskı falan yaptığım zaman acıyor neredeyse 2 sene olacak ama geçmedi kızarıklığı falan bence ihman etme git ben ihmal ettim şimdi doktora gitmeye korkuyorum ters bişey olur diye

Konuyu şimdi gördüm. Sakın bekleme şakaya gelmez enfekte olur. Şimdi malum yaz enfekte olmaya daha açık ameliyat yerleri. Lütfen önemse ve doktoruna git. Korkutmak istemem ama benim bir arakadaşımın sezeryan dikişi enfekte olmuştu sonrasında çok zorlandı

beni korkuttunuz hatunlar. ama gerek yokmuş. kilo aldığım için dikişler gerginmiş bu yüzden çamaşırım sürtüp kanatmış. artık kanamıyo. yine de teşekkürler :)

teşekkürler canım. doktorlara güveniyoruz. sezeryanı uygun görürlerse kabul edıyoruz. ama para ıcın yapanlar varmış malesef.

Back