Sezeryan dikişleri

kiboshanim

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
38
61
27
Merhabalar,
22 şubatta bebeğimin 20. Haftada suyunun bitmesi sebebiyle genel anestezi ile sezeryan olmak durumunda kaldım.
Bebeğimi maalesef kaybettim. Üzüntü ameliyathane soğukluğu anestezi derken 1 hafta sonrasında şiddetli öksürük başladı. Azalan kanamam biraz arttı.
Öksürük hapşırma sebebiyle iç dikişler zarar görür mü bilgisi olan var mı? Doktor kontrolüme 10 gün var

Başın sağ olsun ,büyük geçmiş olsun. Hayır öksürük ve hapşırma bir zarar vermez sadece ağrı yapar, gülerken yaptığı gibi .
Neden normal doğum olmadı?
Benim 22 haftalık kalbi duran gebeliğim suni sancı verilerek bitirildi.

Benim bebeğim yaşıyordu. Canlı doğdu. Normal doğum bebeği hırpalar dediler. 480 gr doğdu 2 gün küvezde kaldı. Sezeryan öncesi ciğer geliştirici vs yapmışlardı.

Küstük hapşırmaya kanama artması normal mi bilginiz var mı acaba

Karnında vefat etti diye anladım. Tekrar başın sağ olsun.
Benim de 2 oğlum suyu bitmesi sonucu sezaryen ile alındı biri 28 biri 32 haftalık çok şükür iyiler.
İlk gebeliğin normal doğum ile bitti ama bebeğim ölü doğdu, sonrakiler sezaryen ile .Nasip işte.
Rabbim yerini doldursun ,geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun rabbim sabır versin devlet hastanesi mi özel miydi

ALLAH hayırlı zamanda evlat nasip etsin inşallah Ben doğum zamanımda griptim öksürüğüm vardı bir şey olmadı şükür sadece sızlıyordu. Kanama bir gelir bir gelmez kafanıza takmayın.

Merhabalar, Allah Evlatlarıniza ve size sağlıklı ömür nasip etsin.
Benimde 39,. Haftamda bebeğim karnında vefat etti 3 ay oldu.
Yanlış anlamadiysam sizin iki evladınız arasında 4 aylık bir fark var ikiside sezeryan galiba.
İlk sezeryandan 4 ay sonra gebe kalmak size ve bebeğinize bir olumsuzluk yaşattığı gebelik sürecinde.
Benimde sezeryan oldu da 1 yıl bekle yeni gebelik için diyor doktorlar. Ama böyle erken kalanlardan görüş almak istiyorum

Amin, çocuklarım 2017 ve 2020 doğumlu büyük oğlum 2 yaşına bastığı ay hamile kaldım.
Kaybınız için üzgünüm rabbim yerini doldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…