Sezeryan dikişinde ödem

YaseminBekiroglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
20
5
36
27
Merhabalar 12 gün önce doğum yaptım lazer dikiş yapıldı doğumdan sonra pansuman felan vermedi göbeğim dikiş yerimin üstüne düşüyordu, 1 haftadır dikiş yerimde sertlik var. doktora gittim çok ağrım yoktu sadece yanma vardı doktor İltihap başlangıcı dedi ağır bi antibiyotik iğneye kreme başladı 3 gün boyunca kullandım bugün tekrar gittim iltihap yok ödem varmış ama dün son iğneden beri acayip bir ağrı var yattığım yerden kalkamıyorum yürüyemiyorum Doktor normal dedi ama hiç normal bir ağrı değil nasıl geçer napmalıyım ağrı kesici içtim ama geçmiyor bebeğime bakmam lazım

Gecer gecer ınsallah uzun sure oluyor bu agrılar 40 in ıcınde benim de ağrım cok olmustu. Annenız yada baska bi yakınınız yokmu yardımcı olacak.

Gecer gecer ınsallah uzun sure oluyor bu agrılar 40 in ıcınde benim de ağrım cok olmustu. Annenız yada baska bi yakınınız yokmu yardımcı olacak.
var ama bebeğe benden başka kimse bakamıyor emdiği için kalkmam toparlanmam lazım yatınca yataktan kalkarken sanki dikişim patlıycak gibi ağrı hissediyorum kimseye yükde olmak istemiyorum çok kötü bir duygu tamamen alt üst oldum

Geçmiş olsun.
Bende yaşadım 4 günlükken pansuman yapmışlardı krem sürüyodum zaten antibiyotik alıyodum öyle geçti. Akıyordu bazen akınca iyi geliyodu.

Çok ağrır cidden bilirim yatıp kalkamazdım normal yani o ağrı.

İlk bebegım de buna benzr hafıf bısey olmustu krem vermısti. Cok gecmıs olsun. Evet insan dikisleri patlayacak gıbı hissediyor.
Ama oyle dusunmeyın ben de bılıyorum bu durumdayken yardım şart

Benim ki akmıyor iltihap başlangıcı dediler 3 gün antibiyotik iğne verdi kullanmam için bugün tekrar gittim İltihap bitmiş ödem var dediler antibiyotik ağrı kesici vs verdiler Ama sol tarafımda bir ağrı var ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne uzanabiliyorum sanki ben zorlayınca patlıycak gibi hissediyorum

Demek benimki bitmemişti ki akıyodu.
Tekrar geçmiş olsun inş çabuk geçer ağrı kesici hiç fayda etmiyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…