Sezeryan dikişinde enfeksiyon

Efeg51

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
4
1
1
27
Arkadaşlar 25 gün önce sezeryan doğum yaptım 4 gün önce kesi bölgesinde şişlik oluştu ve çok ağrım vardı acile gittik kan alındı enfeksiyon var dedi doktor antibiyotik verdi 4 gündür kullanmama rağmen hiç faydası olmadı şişlik daha çok arttı bugün doğum yaptığım doktoruma gittim şişlik olan bölgeyi kesti ve sıka sıka iltihabı boşalttı canım çok yandı tabi 😭 pansuman yapıp kapattı dikiş falan atmadı 2 farklı antibiyotik yazdı sabah tekrar pansumana gel dedi benim durumumu yaşayan oldu mu aranızda iyileşme süreciniz nası oldu neler yaşadınız

Arkadaşlar 25 gün önce sezeryan doğum yaptım 4 gün önce kesi bölgesinde şişlik oluştu ve çok ağrım vardı acile gittik kan alındı enfeksiyon var dedi doktor antibiyotik verdi 4 gündür kullanmama rağmen hiç faydası olmadı şişlik daha çok arttı bugün doğum yaptığım doktoruma gittim şişlik olan bölgeyi kesti ve sıka sıka iltihabı boşalttı canım çok yandı tabi 😭 pansuman yapıp kapattı dikiş falan atmadı 2 farklı antibiyotik yazdı sabah tekrar pansumana gel dedi benim durumumu yaşayan oldu mu aranızda iyileşme süreciniz nası oldu neler yaşadınız
Benim arkadaşımın başına geldi.
Kendine de çok titiz baktığı halde içten enfeksiyon olmuş.
Dr a gitti dediğiniz gibi dikiş bölgesini açıp temizlemişler.
Sonra antibiyotik kullandı pansuman yaptı.
Geçiyor tabi ki ama biraz zaman alıyor.
Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun, benimki enfeksiyon değildi ama her işi yapmaktan dikişlerim açılmıştı. Bi kaç yerden kan ve bi sıvı geliyordu. Doktorum bi krem verdi onu sürdüm kendi kendine kapandı açılan yerler.

Benim arkadaşımın başına geldi.
Kendine de çok titiz baktığı halde içten enfeksiyon olmuş.
Dr a gitti dediğiniz gibi dikiş bölgesini açıp temizlemişler.
Sonra antibiyotik kullandı pansuman yaptı.
Geçiyor tabi ki ama biraz zaman alıyor.
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda bende toparlarım 🙏

Geçmiş olsun, benimki enfeksiyon değildi ama her işi yapmaktan dikişlerim açılmıştı. Bi kaç yerden kan ve bi sıvı geliyordu. Doktorum bi krem verdi onu sürdüm kendi kendine kapandı açılan yerler.
Ne kadar surede kapandı peki çok mu uzun bi sürede iyileşiyor

Ben sezaryende değil ama safra kesesi ameliyatı sonrası böyle bir sıkıntı yaşamıştım. Antibiyotiklere rağmen geçmeyen bir enfeksiyon vardı. Meğer ameliyat sırasında kullandıkları dikiş ipine alerjim varmış 🤦🏻‍♀️ Daha sonra alerji ilaçları kullanınca geçmişti

Back
X