sezeryan dikişi bikini bölgesinde olanlar?

simeranyam

defne, giray
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
301
63
323
Arkadaşlar sezeryan dikişim bikini bölgesinde. ve ağda zamanım geldi. kırkımda yarın çıkacak. ağda yapmaya korkuyorum dikişim açılacak diye.

bu dikişler ne zaman iyileşecek. ? ya da iyileşmişmidir?

Arkadaşlar sezeryan dikişim bikini bölgesinde. ve ağda zamanım geldi. kırkımda yarın çıkacak. ağda yapmaya korkuyorum dikişim açılacak diye.

bu dikişler ne zaman iyileşecek. ? ya da iyileşmişmidir?

Doktorum bana 3 aydan önce herhangi bir şey yapma dedi. Mekik çekmek, ağda yaptırmak vs... Ben de bekliyorum biraz daha zaman geçsin diye.

şimdi 3 ay boyunca böyle mi dolaşıcazz... 3 ay sonra tamamen iyileşip iyileşmediğini nerden anlicaz :(( off off
:50:

Valla ben de bıktım böyle dolaşmaktan ama hala korkuyorum bir şey olur diye. 4 ay olacak neredeyse ama ben birkaç ay daha bekleyeceğim. Şimdilik kesiyorum :/

ben 2.doğumumu yaptım ama ilk doğumum da sezaryenle oldu.kızım 4 yaşına geldi.hala dikişin tam üstünü ağdayla makineyle falan alamam.dikişin üstünü dikkatlice jiletle alıyorum.2.yi yapmadan önce çizgi gibi kalmıştı yine de böyle yapıyordum.ben çok huylanıyorum ordan

kızlar merhaba
bende 2 ay önce doğum yaptım. Aynen bende huylanıyorum ağda yapamadım henüz (başka yöntemler kullandım bilirsiniz=) )
İzi kalıyormuş sanırım benim de üzüldüğüm şey o :44:

kızlar merhaba
bende 2 ay önce doğum yaptım. Aynen bende huylanıyorum ağda yapamadım henüz (başka yöntemler kullandım bilirsiniz=) )
İzi kalıyormuş sanırım benim de üzüldüğüm şey o :44:

kalmıyor izi...benim 8 sene geçti sezeryanın üzerinden hiçbişey yok,sizin de zaman geçtikçe azalacak merak etmeyin:34:

Back