Sezeryan ameliyatı genel anestezi mi spinal mi ?

Azelya21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
1.396
1.237
26
Merhaba hanımlar tüp bebek tedavisi ile hamileyim 37+6 günlük bu gün nasip olursa cuma günü sezeryan olucam 38+2 de yani ama anestezi şekline karar veremiyorum doktoruma genel istediğimi söyledim fakat şimdi kararsızım bi yandan herkes spinal cok rahat diyor ama beni o ameliyathane ortamının hayalî bile geriyor bı yandanda genelde uyanma kısmı sancı ve yanmalı diyenler oluyor bu konuda deneyimli arkadaşların fikirlerine ihtiyaçlarım var yardımcı olurmusunuz sizce hangisi daha iyi 🤔🙈

şimdi olsa genel anesteziyle doğururdum, zaten gerginmişsiniz bence o şekilde olun.

Ben zorunlu olarak genel anestezi ile oldum. Sancili yanmali uyanmam olmadi, ameliyat yerim hariç. Diger anestezi türlerini bilmiyorum qma genel anestezi cocugada gidiyor. Bebek daha az etkilensin diye bogazimi sıkmışlardı beni uyuturken. Doktorunuzun yonlendirmelerini dinleyin, zorunda kalmadikca genrl anestezi almayin derim

Spinal oldum ben doğumdan sonra kendimdeydim çok şükür bir şey olmadı 6 saat bacak ve ayakları hissetmiyorsun ondan sonra tabii sıkıntılar başlıyor. Ama sorun olmaz benim için diyorsanız yarım bayılmak daha iyi o anı görürsünüz bebeğinizi görürsünüz

X