- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.878
- 218
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
bence paranoyak olduk,
bende hafta sonu kırmızı, yeşil ve kırmızı mutfak bezlerini yıkadım balkona astım. içim rahat etmedi, gittim aldım içeri astım.
bence paranoyak olduk,
bende hafta sonu kırmızı, yeşil ve kırmızı mutfak bezlerini yıkadım balkona astım. içim rahat etmedi, gittim aldım içeri astım.
Siz bile bunu düşünüp içeri almışsınız aklınıza ilk gelen şey bu 0lmuş. Ben de mesela dikkat ederim bu üç rengi bir arada kullanmamaya. Kullanın bakın direk şaka da olsa PKKlı derler size.
Sezen Aksu'nun bunu düşünmemiş olması mümkün mü?
Hic sevmem.
Samimide bulmadim.
Olmaz mııAma şimdi şarkıları güzel di mi
Vardır herkesin gençliğinde, ilk aşık olduğunda ya da ayrıldığında defalarca dinlediği bir Sezen şarkısı.
Senin yok mu yoksa
Olmaz mıı
Var elbette, hatta geçen gün dinledim gene.. Ama kendisini sevemedim gitti.
Saydiklarinin hic birini sevmem ben.Mesela ben Sezen Aksu'ya küçükken bayılırdım hele Hopa Şinanay çocukluğumun şarkısıdır ama büyüdükçe nötr oldum kendisine. Ama ben de Ajda Pekkan, Nükhet Duru ve Nilüfer'den haz etmiyorum. Soğuk geliyorlar. Bi Dilber Ay gibi değiller mesela
Hele Ajda Pekkan'ın genç kız havaları yok mu? Beni benden alıyor. Allah Aşkın'a son klibini bi izleyin ya. Insanın 70 yaşındasın bu hareketler ne diyesi geliyor. O kadar yapmacık.Mesela ben Sezen Aksu'ya küçükken bayılırdım hele Hopa Şinanay çocukluğumun şarkısıdır ama büyüdükçe nötr oldum kendisine. Ama ben de Ajda Pekkan, Nükhet Duru ve Nilüfer'den haz etmiyorum. Soğuk geliyorlar. Bi Dilber Ay gibi değiller mesela
Hele Ajda Pekkan'ın genç kız havaları yok mu? Beni benden alıyor. Allah Aşkın'a son klibini bi izleyin ya. Insanın 70 yaşındasın bu hareketler ne diyesi geliyor. O kadar yapmacık.
Telden giriyorum link veremedim yav. Ama Ajda Pekkan yakarım Canını yaz çıkar. Sonları izlesen yeter.Yutup Linki verirmisin izleyek, ben hiç müzik dinleyen biri değilim, kim ne yaptı haberim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?