sezaryenle doğumdan arta kalan kilolarım çok kötüüü

elif32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
194
2
118
47
Diğer
kızlar üç ay önce sezaryenle doğum yaptım 55 le hamile kaldım 75 le doğum oldu şu an 65 kilodayım,anne sütü veriyorum sadece,yalnız bu kilo bir aydır sabitlendi sanki,birde karın kaldıki ıyy,tatlıya acayip düşkünüm hiç yemek yemesemde olur ama benim diğer çocuğum kek pasta çok seviyo diye sık sık yapınca kendimi bir gün tutsam öbür gün tutamıyorum,dikişlerden dolayı egzersizde yapamıyorum,aslında doğrusunun ne olduğunu bilsemde uygulayamıyorum,biraz motive edin beni nolur kilodan nefret ediyorum,en azından sezaryene uygun birkaç egzersiz hareketi önerebilirmisiniz

arkadaşım kafana takma.sen yine iyisin ben daha kötüydüm.60 ile hamile kaldım.34 haftalık doğum yaptım ve en son tartıldığımda 80 dim.utanıyordum millete doğuma az kaldı diyordum.yani düşün bir de erken doğum yaptım ne olurdum düşünemiyorum bile.doğumda sadece 2 kilom gitti.1 hafta sonra filan tartılabildim 78 dim.3 ayda en fazla 76 olabildim.herkes alay ediyordu.2. var diye.sadece göbeğim vardı çükü.özellikle kiloluların benimle dalga geçmesi çok üzdü beni.çünkü ben 36 bedendim.sonra hırs yaptı.yememi azaltmadım ünkü emziriyorum.ama 6 dan sonra yemedim.bol meyve.ve evde yaptığım spor.en önemliside inanç ile şu an 59 um.bütün eski kıyafetlerime oluyorum.göbek de gitti.çoooooooook mutluyum.ama dalga geçenler beni göremiyor ona üzülüyorum.ben bekarken de 90 kilodan spor yaparak az yiyerek 55 e indim.hem de 7 ayda.kimse tanıyamıyordu.yürüyüş ok iyi geliyor.yani kilolarını takma.sadece iste.

ya arkadaşlar bende 54 le hamile kaldım 74le doğuma girdim sezeryan şuan bebeğim 5.5 aylık ve eski kilomdayım ama çok farklı bedenim göbek kaldı biraz basenler genişledi aman benimde canımı sıkıo göbek basen ama ne yapayım yani dünyanın en güzel duygusu anne olmak değer

70 le hamıle kaldım 100 gecerek doğuam girdımmm..nasıl oldu anlayamadımmm..1 ay oldu sezeryanla doğum yapalı 90 ım suan.ödum patlıyorrrr..5 gundur yürüyeşe başladım napıyım ..Allahım inş. bende verırırm

Offf aynı dertten bende muzdaribim.Bende 3 ay önce doğum yaptım ve kahrolası bu kiloları veremiyorum.hatta aksine kilo alıyorum bu nasıl bişeyse bebeğimi sadece emziriyorum buna rağmen gr gitmiyo bende kilo şuan 85 kg bakalım ne zaman baskül benden yana olacak...

Bende 67 ile hamile kaldım doğuma giderken 82 kilo idim.Doğumdan bi hafta sonra 75 hatta geçici bi süreliğine 73 kilo oldum.ama süt olsun diye yemeğe yüklenince tekrar 75 oldum.En azından almadığıma seviniyorum ama hiç bi kıyaffetim olmuyor herkes vermen zor olur diyor kilolar yapışıp kalacak diye korkuyorum.Bari 67 olsam yeniden şimdilik isteğim bu arada emzirdiğim için diyette yapamıyorum. bi çözüm bulalım ya...mafoldumben

bendeeeee ............cok kotu bu duygu ..........kılo moral bozuyooooooo..........ınş verırım

Of kızlar yaa.73 le hamile kaldım 89 la sezaryene gittim.Eve geldiğimde 82 idim.Şu an 87 yim.Bebeğim 5.5 aylık emziriyorum ve canım sürekli tatlı istiyor kendimi tutuyorum azar azar yemeye çalışıorum yine de olmuyor olmuyor,egzersiz yapmam lazım (

sen kaç kilosun canım yazmamışsın.Üçüz bebeklerin mi var ?.....

canım bende 73 le hamıle oldum 96 ıle dogum yaptım sezeryan ........sımdı ıkı ay oldu 80 kıloyum.............boyum kısa ve vermem lazım üçüz canım bebışlerım kuvezde ınş beklıyorum onları süt sagıyorum ........sut ols dıyede yemeye calışıyorum.........erken dogdular yedı aylık...........bakalım kılo ne kadar verırız ameılyatım rahat gectı agrım bı hafta sonra olmadı korse gıyıyorum bazen agrım yok...........ınş verırız kızlar...........onbes yasında bı oğlum var ..........kıloyu bende sevmıyoommmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile:Saruboceq:

Ay canım allah bebeklerine uzun ömürler versin analı babalı büyütmek nasip etsin...Canım normal mi oldu üçüz bi de oğlun varmış ya.Yoksa tüp bebek falan mı ?Önemli olan onların sağlığı bi ara gider herhalde kilolar.ama sana çok zor olacak...Allah yardımcın olsun....

sagol canım ınşşş ............tedavıyle canım.........oğlumda tedavıyle ........ınş gıder bu kılolar canım kosarken üçünün ardından

Ben 68 kilo hamile kaldım 96 kilo doğuma girdim kızlar..Şuanda 64 kiloyum ama göbeğim eski haline malesef dönmedi..Doğumdan sonra şlk 6 ay daha beterdi şuan daha iyi..
Sanırım bunun için spor şart..

Ben 68 kilo hamile kaldım 96 kilo doğuma girdim kızlar..Şuanda 64 kiloyum ama göbeğim eski haline malesef dönmedi..Doğumdan sonra şlk 6 ay daha beterdi şuan daha iyi..
Sanırım bunun için spor şart..

Daha beterdi derken canım daha mı kiloluydun.Tickerında 16 aylık yazıyor.Yaklaşık olarak kaç ay sonra bu kiloya indin.Bende emziriyorum ama kilo veremiyorum....Üzerine almadığıma şükrediyorum.Bi de yemekten kesersem sütüm az oluyor...

spell42 arkadaşım.bebeğin hayırlı olsun.ama daha çok erken arkadaşım.ben 30 haziranda doğum yaptım ilk sayfada var zaten.doğumdan sonra ben de hiç kilo veremedim.çok sinir bozucuydu.göbeğim 6 aylık gibiydi.zar zor 7- 8 kilo gitti.ne verdiysem 2 aydır verdim.göbek bile sadece çok az kaldı.yani sabır

kızlar ben forumların birinde okumuştum, sezeryan doğum yapmış, 6 aydan sonra yapılabilir ama dikişler zorlanmasın
otururken yada aklına geldikçe karnını sıkmış durabildiği kadar öyle, yani içine çekip
dümdüz karnım şimdi diye yazmış,
ben başladım bakalım işe yarayacakmı

yaaaaaa bendee kocaman göbek kaldı doğum sonrası hiç birşey kalmadıydı süt olsun diye tıkındım kocaman bir göbeğim var hamile gibiyim bebişlerimden çok yoruluyorum spor yapamıyorum zaten malum dikişlerde var korsa taktım çok sıktı dikişlerimi acıttı napcam ben yaaaa 48 kg hamile kaldım 72 doğuma girdim

kızlar bende 68 hamile kaldım 86 doğuma gittim eve geldiğimde 78 inmişim ama bugün 43 gün oldu ve ben 72 takılı kaldım çokta su içiyorum ama bi türlü gitmiyo inşallah en kısa zamanda hamile kalmadan önceki kilonun altına ineriz

Hayatım 3 ay olmuş doğum yaptığın ne dikişi artık iyileştin. Benim de 3 ay dolmak üzere bütün kilolarımı verdim.

Hamileyken gebelik şekerim çıkmıştı, doktor bana diyet verdi. Ona hala devam ediyorum
Şöyleki

Sabah kalktığında en geç 08: 30 da kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği ile istediğini ye
10:30 da bir bardak süt ile kepekli 2 adet bisküvi ya da kepekli kek (ben öyle yapıyordum )
Öğle yemeğinde evde ne varsa onu ye mutlaka 2 dilim kepek ekmeği ile
16:00 da tost ya da sütlü tatlı ( sevdiğin için )
Akşam yemeği ( et tavuk ya da balık ) yanında 2 dilim kepek ekmeği
ekmek yemezsen yerine pilav ya da makarna yiyebilirsin (her dilime 2 kaşık)
Bunu harfiyen uygula, bol bol su iç mutlaka 2 litre ve fazlası
Rezene çayı iç sütü arttırıyor ve metabolizmayı hızlandırıyor

Ben yürüyüş bandında çok hızlı tempoda yürüyorum her gün
67 ile hamile kaldım 80 le doğuma girdim şu an 65 kiloyum boyum 1 - 70

Hadi bakalım başarılar

bana sakın kızmayın,bugün markette yeni doğum yapmış bir bayan gördüm,2-3 hafta önce yapmıştır doğumunu göbeğinden anladım.sepetine doldurmuş ta doldurmuş.çikolata,tahin helvası,nescafe,kek...emzirirken abur cubura dadanmayın bebeğe süt değil,size kilo olarak geri döner..6 aydan sonra yürüyüş yaparsınız pusette bebişle,mekik çekersiniz,bol su da çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…