sezaryenle doğum için Ankaradaki hangi devlet hastanelerini tavsiye edersiniz?

Hayal0635

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
86
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay sonra sezaryenle 2. doğumumu yapıcam doğumu devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum fakat zekayi tahir burak hastanesi hariç nereye gideceğime karar veremedim aklımda etlik zübeyde hanım ve keçiören araştırma hastanesi var bu konuda yardımcı olursanız sevirim.

ama orada refakatçi alınmıyormuş sezaryen ameliyatından sonra bebekle ilgilenmek oldukça zor olur

hiçbir devlet hastanesinde refakatçi almıyorlar yanındaki hastalarla birbirinizi idare edin diyorlar etlige kontorele giderken dogum yapan hastalardan memnun olanı duymadım
zekai tahirde yengem yaptı begenmemiş dr ilgisizdi dedi
keçiörende bi arkadaşım yaptı oda memnun degil malesefki

ben 13 yıl önce zekai tahirde normal doğum yaptım,özel oda tutmuştuk ve görümcemle kayınvalidem de benimle kalmışlardı
Ankarada olsam yine orda yapmayı tercih ederdim çünkü özel takıntım yok ordaki tüm doktorların bu konunun uzmanı olduğunu bilmek güven verici sadece doğum üzerine bir hastaneyi özel hastaneye tercih ederdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…