Üzülmeyin, bebeğiniz sağlığına kavuşup gelir size. Siz şu an kendi iyileşme sürecinde odaklanmaya çalışın.merhaba güzel anneler. 4 gün önce doğum yaptım bebeğimle 1 gece kalabildim pek emmedi çünkü enfeksiyonu varmış şu an küvözde. ben evde süt sağmaya çalışıyorum 3. günümde memede aşırı şişlik hassasiyet oldu ama sütüm gelmiyor... ısı, hastane tipi pompa, masaj, duş, süt artırıcı şeyler deniyorum 3-4 damla geliyor. tabiki üzüntüden ölmek üzereyim bunun etkisi var biliyorum ama sütümü nasıl getiricem? memem çok ağrıyor mastit olmaktan korkuyorum, aynı şeyi yaşayan varsa deneyimini paylaşmasına çook ihtiyacım var
açıkçası masaja çok yüklenmedim çünkü haklısınız çok can yakıyor.. ama katlanmak gerekiyor demek ki hemen yapacağım teşekkür ederimÜzülmeyin, bebeğiniz sağlığına kavuşup gelir size. Siz şu an kendi iyileşme sürecinde odaklanmaya çalışın.
Sıcak duşta masaj yapın göğsünüze. Ben kendime yapamamistim masajı canım yanmıştı, ablam yaptı.
Bir de arkadaşım lahana kaynatıp iri iri yapraklarını göğsünün üstünde tutmuştu. Sıcak su torbası yapın havluya sarın göğsünüze tutun.
Ama en etkili yöntem masaj, ebeler gösterir ya da doğum hemşiresi, biraz sert bir masaj.
Geçmiş olsun, sağlıkla büyüsün yavrunuz
Videolar vardır internette izleyin, geçmiş olsunaçıkçası masaja çok yüklenmedim çünkü haklısınız çok can yakıyor.. ama katlanmak gerekiyor demek ki hemen yapacağım teşekkür ederim
Elle sağım yapın ilk günler konsantre gibi süt gelir sarı. Elle sikip siringayla çekin damla damla sütü makinaya gelmez yapışıp kalir. Bebeğinize damla damlada olsa icirin mutlaka bu sütü. İlk günler sarıl sarıl gelmez süt zaten gayet norla üzülmeyin siz. Elle sağım yapın iki gün süt için sonra makinayala saginki artmasi için süt çok yoğun şuan gelemz öyle şarıl şarıl.merhaba güzel anneler. 4 gün önce doğum yaptım bebeğimle 1 gece kalabildim pek emmedi çünkü enfeksiyonu varmış şu an küvözde. ben evde süt sağmaya çalışıyorum 3. günümde memede aşırı şişlik hassasiyet oldu ama sütüm gelmiyor... ısı, hastane tipi pompa, masaj, duş, süt artırıcı şeyler deniyorum 3-4 damla geliyor. tabiki üzüntüden ölmek üzereyim bunun etkisi var biliyorum ama sütümü nasıl getiricem? memem çok ağrıyor mastit olmaktan korkuyorum, aynı şeyi yaşayan varsa deneyimini paylaşmasına çook ihtiyacım var
gerçekten süt artırıcı bana da saçma gelmişti içindeki sütü çıkarmadan yenisini üretmek anca daha şişirir diye düşünmüştüm, teşekkür ediyorumSut arttirici kullanmayin sut cikisini saglayana kadar mastit olursunuz, sislik varsa sut vardir cikamiyordur sadece.
Elinizle hafif hafif masaj yaparak sagmaya calisin, sicak soguk kompres bantlari var onlardan kullanin.
Bir de gogus kalkani satin alin memenizde dursun, onlarin bası noktalari var memenizi rahatlatir, sut gelmesini tesvik eder.
Saglicakla tez vakitte kavusun kuzunuza, Allah anali babali buyutmek nasip etsin.
Gogus kalkani size iyi gelir almayi ihmal etmeyin.gerçekten süt artırıcı bana da saçma gelmişti içindeki sütü çıkarmadan yenisini üretmek anca daha şişirir diye düşünmüştüm, teşekkür ediyorum