Sezaryen Sonrası Göbeğin Sarkması

Doğumdan sonra hala altı aylık hamıle gibiyim.anlayamadım.tamam kilom var da.boyle karın kalır mı ya.bebegım bes aylık. Sizin sezaryenden sonra karnınızın seklı nasıldı
Ben doğumdan sonra korse kullandım hiö doğum yapmamış gibi göbeğim oldu üstelik ikiz doğurdum

3 ay önce doğum yaptım tam 59 kiloyla hamile kalıp 69 ile doğuma gittim 1 sene içinde ikinci sezaryenimdi öncekini kaybettim. Doğumdan 1 ay sonra 58 e düştüm hala 58 im.yaklaşık 3 haftadır korse takıyorum günde iki üç saat.sarkma her türlü oluyor sonuçta deri genişliyor ve hemen toparlanmıyor bunun için zaman lazım sanırım

2 sezeryan doğumum var kilo verince gayet eskisine dönüyor göbek,korse hiç takmadım doğum.sonrasi ama.mesela.eskiden kilo aldığımda göbeğe almazdım.artik kilo alırsam göbeğe alıyorum,ama dediğim gibi uygun kiloya indiginizde gayet göbek fit oluyor.Emzirme.ile hiç kilo veremedim.diyetle vermiştim.kiloları

Selam şimdi göbeğiniz nasol acaba ben hala 5 aylık hamile gibiyim bebeğim 3 aylık olacak

Selam şimdi göbeğiniz nasol acaba ben hala 5 aylık hamile gibiyim bebeğim 3 aylık olacak
Merhaba.. Göbeğim var zaten hamilelikten öncede vardi fakat eminim korse takmasaydim 2 kati olacakti. Çok lop lop bi göbek degil nasil tarif edilir bilemedim vermem gereken 8 kilo var belki ozaman bir tık daha geri gider

Ben de sezeryan oldum sıfır göbek hiç doğum yapmamış gibi çıktım wala.Ben de anlamadım nasıl oldueskisinden bile daha düz şuanda.Catlak,deforme hicbisey yaşamadım.Cok korkuorum sezeryandan zorunlu alındım sezeryana da.Hic korktuğum gibi olmadı.

Icimi rahatlattiniz birazen azindan normal yada sezaryen farketmiyor onu gormus oldum.Birazda yapi meselesi ve olacagi varsa da oluyor gibi.Sizin adiniza da cok sevindim:)

Birde hamilelikte kac kg almistiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…