Yanı pekı dogumdan sonra sızın karnınızda sislik olmadı o zaman oyle mı. Kılo almadıgınıza gore..sarkmadan baska,ust karında şişlik var mıBenim doğum öncesine göre 3 kilo fazlam var ki doğum öncesi da zayıf biriydim aslında şu anda normal kilodayım diyebilirim ama ona rağmen göbeğimin alt kısmında benim de belirgin sarkmam var maalesef. Nasıl gidecek hiçbir fikrim de yok
Offff yaramı deştiniz resmenDoğumdan sonra hala altı aylık hamıle gibiyim.anlayamadım.tamam kilom var da.boyle karın kalır mı ya.bebegım bes aylık. Sizin sezaryenden sonra karnınızın seklı nasıldı
Daha cok yenisin.Doğumdan sonra hala altı aylık hamıle gibiyim.anlayamadım.tamam kilom var da.boyle karın kalır mı ya.bebegım bes aylık. Sizin sezaryenden sonra karnınızın seklı nasıldı
Emzirince kilo verme lafi efsaneden ibaret. Veremiyorsun. Kaldi ki okadar kilo ki hamileliginde azicik kilo alabilen kisi cok azdir; hemen gitmez. 2 senesi vardir vucudun tam anlami ile eski haline gelmesi icin.Aynen oyle . Ben de bunalımlardayım. Emzirince kilo veririsin diyorlardı bı gram oynamıyor.asırı da yemıyorum. Hıc boyle olmasını ummuyordum
Ben verdim.Offff yaramı deştiniz resmenAynı dertten muzdaripiz şuan.. Benimde göbeğim maalesef sarktı çok çirkin görünüyor yaa benim bebeğim de 4.5 aylık.. Doğum sonrası kiloların hepsini vermedim.. Umudum hepsi gidince bu göbeğim de toplansın ama bana pek mümkün gibi gelmiyor artık..
Şurada birileri dese keşke ben kilomun hepsini verdim göbeğim eskisi gibi oldu diye..
Bu arada hala içimde biraz acı var.. O yüzden toparlamak için pşlates falan da yapamıyorum.. Herkes çok erken diyor ama bilmiyorum ya nolcaz
Yaaa harikasınız gerçekten ama nasıl egzersiz yaptınız? Sizin karın içinizde acımıyor muydu?Ben verdim.
Ilk sezeryanimda 1 yil icinde egzersiz ve duzenli beslenme ile saka yapmiyorum 0 bedene kadar inmistim. Sonra cok zayifladigim icin biraktim.
Ikinci sezeryanimda pek onemsemedim kiloyu..
Verdim tabi ama oglum 1 yili geckin emdigi icin pek diyet yapamadım. 7 yasinda suan acikcasi anca 2 ay once duzgun egzersiz yapmaya basladim ve sonuc sahane. Sarkik avuc ici kadar kaldi. Demem o ki sporla duzelmeyecek hicbirsey yok. Yeterki azim olsun
Sanirim 9 aylikken falan kizim , ufak ufak basladim.Yaaa harikasınız gerçekten ama nasıl egzersiz yaptınız? Sizin karın içinizde acımıyor muydu?
Şişlik de var dikişin üst tarafında şiş bir bölüm var ve bu dikişe doğru sarkıyor maalesef. Gene fazladan olan kilolar nedeniyle üst karında da hafif şişlik var tabi ama ama benim asıl problem alt karın tarafındaYanı pekı dogumdan sonra sızın karnınızda sislik olmadı o zaman oyle mı. Kılo almadıgınıza gore..sarkmadan baska,ust karında şişlik var mı
Korse tak canimDoğumdan sonra hala altı aylık hamıle gibiyim.anlayamadım.tamam kilom var da.boyle karın kalır mı ya.bebegım bes aylık. Sizin sezaryenden sonra karnınızın seklı nasıldı
Doktorum 2 ay korse tak dedi. 27 gün oldu elinden geldiğince her gün takmaya çalışıyorum ve gözle görülür bir toparlanma oldu iyiki korse kullandim. Hastanedeki göbeğim hep benle kalacak diye çok korkmuştum. Yine var göbek ama daha çok erken zamanla toparlanır herhalde sporuda ekleyebilirsem hayatima o zaman daha güzel sonuc alirim galibaDoğumdan sonra hala altı aylık hamıle gibiyim.anlayamadım.tamam kilom var da.boyle karın kalır mı ya.bebegım bes aylık. Sizin sezaryenden sonra karnınızın seklı nasıldı
2 gün hastanede kaldim taburcu olurken korse tak dedi bende o hafta alip kullanmaya basladimSezaryenden ne kadar sonra korse takilabilir? Bilginiz var mi?
Dikisin ustune geliyor mu? Bi marka vs onereblr msnz? Ya da sekli nasl olmali? Onceki sayfalarda onerdysenz soyleyin bakym yormym szi..sayfalari okuyamadm da..bu arada Allah anali,babali büyütsün bebgnzi insallah..hayirli,saglikli olsn yavrunuz⚘2 gün hastanede kaldim taburcu olurken korse tak dedi bende o hafta alip kullanmaya basladim
Tam olarak gelmiyor dikişin üzerine sanki (sabah korseyi takinca dikkat edip yazacam tekrar) ben medicalden aldim bele sarmali olanlardan buda epey toparladı fakat aklimda instagramda reklamı yapilanlar var daha sıkı tutar onlar. Yazarsan lohusa korsesi diye çok sayfa yapiyor satışını. Bu arada ben korseyi takmadigim gün karnımda ağrı sizi hissi oluyor takinca o kadar rahat hareket ediyorum ki sıkı tuttuğu icin sallanma dolayısıyla ağrı hissi olmuyor.Dikisin ustune geliyor mu? Bi marka vs onereblr msnz? Ya da sekli nasl olmali? Onceki sayfalarda onerdysenz soyleyin bakym yormym szi..sayfalari okuyamadm da..bu arada Allah anali,babali büyütsün bebgnzi insallah..hayirli,saglikli olsn yavrunuz⚘
Amin..cok teşekkür ederim yordum sizi..sagolunTam olarak gelmiyor dikişin üzerine sanki (sabah korseyi takinca dikkat edip yazacam tekrar) ben medicalden aldim bele sarmali olanlardan buda epey toparladı fakat aklimda instagramda reklamı yapilanlar var daha sıkı tutar onlar. Yazarsan lohusa korsesi diye çok sayfa yapiyor satışını. Bu arada ben korseyi takmadigim gün karnımda ağrı sizi hissi oluyor takinca o kadar rahat hareket ediyorum ki sıkı tuttuğu icin sallanma dolayısıyla ağrı hissi olmuyor.aminn teşekkür ediyorum Allah korusun bağislasin hepimizin evladini
Korse dikiş üzerine geliyor ama öyle çok ciddi bir baski durumu yok aksine dediğim gibi sıkı tuttuğu için rahatsızlık hissini azaltiyorAmin..cok teşekkür ederim yordum sizi..sagolun
Cok tesekkur ederim ya..yordum ugrastrdm kusura bakmyin nolur..kolayliklar diliyorum. Her sey gonlunuzce olsun insallahKorse dikiş üzerine geliyor ama öyle çok ciddi bir baski durumu yok aksine dediğim gibi sıkı tuttuğu için rahatsızlık hissini azaltiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?