Sezaryen olan anneler iyileşme süreci hakkında beni bilgilendirir misiniz ?

clkannes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
6
1
27
Hanımlar merhaba ben 22 şubat çarşamba sezaryen doğum yaptım. Bugün 14 günlük olduk genel olarak iyiyim ama eğilip doğrulurken sorun yaşıyorum sağ tarafımda göbeğimin göbek deliğimin hemen altında sağ boşluk tarafına yakın eğilip kalkarken yırtılma gibi bir his oluyor yanma yapıyor ve 5 dk sonra falan geçiyor ama çok korkuyorum ya hep böyle kalırsam mesela sert öksürürsem de aynı şey oluyor aynı yerde sadece sağ tarafta oluyor benim bir kızım daha var o normal doğumdu. Kızımla düzgün ilgilenemiyorum hep böyle kalmaktan korkuyorum lütfen yaşayan bilen tecrübe eden varsa bana söylesin ne zaman geçiyor ne zaman düzeliyor tam bu hisler çoğu forumda herkes 15 günde evimin işini yapıyordum falan diyor ben düşen bişeyi yerden öyle rahat eğilip doğrulup alamıyorum çok üzgünüm..

Doktorum bana korse tak demişti yoksa dediğiniz gibi dik duramıyorum sanki oramda bişeylet oluyordu bendr de sol tarafta olmuştu o his ilaçlarınızı falan düzenli kullanın arkadşaın dediği gibi 1aya geçer

Ay Allahım çok teşekkür ederim kızlar kafayı yemek üzereydim bir kızım daha var hemen onunla normal hayattaki gibi ilgilenmek istiyorum çocuk huy değiştirdi asabileşti lousayım da kaldıramıyorum bi ağlıyorum bi sinirleniyorum çocuğa bi de sizler ne zaman rahatça yan yattınız yatabiliyorum ama bi
Çekilme hissi oluyor bildğiniz göbeğim sağa sola akıyor bu da geçiyor mu halbu ki çok az göbeğim kaldı

Merhaba bende şuan 25 gün oldu sezeryan olalı aynılarını yaşıyorumda sizin ne zaman geçti onu merak ettim yan yatamıyorum eğilip doğrulamıyorum çok kötüyüm ne zaman geçecek valla psikolojim bozuldu normalde canı tatlı biride değilimdir.

15 gün önce sezeryan oldum dün komple evi temizledim. 7. Gün ağrılarım tamamen bitmişti. Herkesin bünyesi farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…