- Konu Sahibi Endoplazmik1kulum
-
Geçmiş olsun bebeğinizi sağlıkla buyutunBence doğum şeklinden ziyade doktorunuzun size önerdiği fikre güvenmek daha önemli
Eğer doktorunuza güveniyorsanız normal Doğum da dese sezaryen doğum da dese içiniz rahat şekilde Doğuma girersiniz
Doktora güvenmek önemli
Devlet hastanesinde sonuna kadar normal Doğuma zorluyorlar da ne oluyor
Bir ay önce doğum yaptım, tam bir travmaydı benim için
13 saat sancı çektim, Bebek aşağı inmedi, bir erkek doktor bir ebe sağdan soldan karnıma çöktüler de zorla doğurttular
Zor doğum oldu, popoma kadar diktiler
Geçmiş olsun bebeğinizi sağlıkla buyutun
Hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin:) ben de tüp bebekle hamile kaldım oğlum 21 aylık.genelde tüp bebekleri kıymetli yani zor elde edilen bebek olarak nitelendirir doktorlar.normal doğumun bebek açısından olabilecek olası risklerini göze almak istemezler.benik doktorum çok temkinliydi.oyle hemen de almadı bebeği 37.haftada filan...38+ 5 te doğdu.ama sezeryan ile :)ha tüp bebek olup normal doğumda ısrar eden anne adayları da var tabi.sezeryan tek seçenek değil.simdi olsa yine sezeryan olurumKızlar alakasız ama bisey sorcam ben tup bebek ile hamile kaldım 2 aylık bebesimin şuanda. Tup bebek ile hamile kalanlar sezeryan ile doğum yapar diyorlar doğruluk payı nedir sizce
Yanı ben tam hesaplama bile yapmayı bilmiyorumHayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin:) ben de tüp bebekle hamile kaldım oğlum 21 aylık.genelde tüp bebekleri kıymetli yani zor elde edilen bebek olarak nitelendirir doktorlar.normal doğumun bebek açısından olabilecek olası risklerini göze almak istemezler.benik doktorum çok temkinliydi.oyle hemen de almadı bebeği 37.haftada filan...38+ 5 te doğdu.ama sezeryan ile :)ha tüp bebek olup normal doğumda ısrar eden anne adayları da var tabi.sezeryan tek seçenek değil.simdi olsa yine sezeryan olurum
İnternette hesaplama araçları var tahmini doğum tarihi diye... Son adetinizi yazıp hesaplayabilirsiniz:)Yanı ben tam hesaplama bile yapmayı bilmiyorum ☹bebek için se tabıkı sezeryan yaparız ben şuan 7+3 günlük hamileyim yani benim dogumum hangi aya geliyorsezeryan olursa
Son adet tarihide toplama işleminin olduğu oluyor değil miİnternette hesaplama araçları var tahmini doğum tarihi diye... Son adetinizi yazıp hesaplayabilirsiniz:)
Hayır adet başlangıç tarihiSon adet tarihide toplama işleminin olduğu oluyor değil mi
Daha çok küçükmüş bebişin :) bunu düşünmek için çok erken tatlım. Normal doğumda bebeklere bir şeycik olmuyor. Her doğumda anne için de bebek için de risk vardır. Kimi anne normal doğum istese de açılma olmuyor, sancı olmuyor vb. Bazen annenin sağlık sorunları olabiliyor. İnşallah o zaman geldiğinde doktorunla karar verirsiniz. Sağlıkla kucağına al inşallahYanı ben tam hesaplama bile yapmayı bilmiyorum ☹bebek için se tabıkı sezeryan yaparız ben şuan 7+3 günlük hamileyim yani benim dogumum hangi aya geliyorsezeryan olursa
Benim tecrübem özel hastanelerde doktorlar ilk doğumsa sezeryan öneriyor. İlk doğum normalse, suni sancı ile planlamaya çalışıyorlar. Yani çoğunlukla planlı doğumu kendileri için daha kolay olduğundan tercih ediyor doktorlar.Arkadaşlar Ankara’da lokman hekim Akay hastanesine gidiyorum gebeliğimin başından beri.Doktorum’un eski hastalarını görüyorum bazen hepsi sezaryen Doğum yapmış normal Doğum yapmış olan bir kişiye bile denk gelmedim.Bu normal mi sizce.Lokman hekim Akay hastanesine giden var mı acaba benden başka ? Doktorlar niye normal Doğum yerine hep sezaryeni tercih ediyor daha fazla ücret almak için mi?
Canım kadın doğum yapacak korkutmasak mi ? Tabi her türlü doğum kolay bir şey değil ama herkesin de aynı olmuyor sonuçta. Ben de 18 saat sancı çektim ama inanın dayanilmayacak ağrılar değildi gerçekten hala doğumumu çok güzel hatırlarım. 18 saat sonunda oğlumun kalp atışları gitti mecbur sezeryane alindim. Normal doğum yapmayı çok istemiştim ve korkutucu da değildi.Bence doğum şeklinden ziyade doktorunuzun size önerdiği fikre güvenmek daha önemli
Eğer doktorunuza güveniyorsanız normal Doğum da dese sezaryen doğum da dese içiniz rahat şekilde Doğuma girersiniz
Doktora güvenmek önemli
Devlet hastanesinde sonuna kadar normal Doğuma zorluyorlar da ne oluyor
Bir ay önce doğum yaptım, tam bir travmaydı benim için
13 saat sancı çektim, Bebek aşağı inmedi, bir erkek doktor bir ebe sağdan soldan karnıma çöktüler de zorla doğurttular
Zor doğum oldu, popoma kadar diktiler
Aynen ben bir yakınımda duydum da dedim aceba doğrumu diye merek ettim daha çok erken haklısınız Teşekkürler ınsllah sag salim kucağımıza alırız Rabbım olmayanlarada nasıp etsinDaha çok küçükmüş bebişin :) bunu düşünmek için çok erken tatlım. Normal doğumda bebeklere bir şeycik olmuyor. Her doğumda anne için de bebek için de risk vardır. Kimi anne normal doğum istese de açılma olmuyor, sancı olmuyor vb. Bazen annenin sağlık sorunları olabiliyor. İnşallah o zaman geldiğinde doktorunla karar verirsiniz. Sağlıkla kucağına al inşallah
Canım kadın doğum yapacak korkutmasak mi ? Tabi her türlü doğum kolay bir şey değil ama herkesin de aynı olmuyor sonuçta. Ben de 18 saat sancı çektim ama inanın dayanilmayacak ağrılar değildi gerçekten hala doğumumu çok güzel hatırlarım. 18 saat sonunda oğlumun kalp atışları gitti mecbur sezeryane alindim. Normal doğum yapmayı çok istemiştim ve korkutucu da değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?