Bu güzel dualar bu güzel sözler sadaka gibidir cok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
amin inşallah bende senin gibi atlatır evime gelir yürürüm
Kanama hani ameliyat ya sonuçta dogum ya çok olursa kan lazim olursa falan Allah Korusun iste senaryo kuruyorum galiba
Canim bu fesatlık degil gerçekten aynen onlar in yaşadığı eziyeti yasayalım diye söylüyorlar. 30.haftamda bana arkadaşım( bebegimin basi aşağıda o haftadan beri) bana 30 dan sonra dönmez oyle kalır yani normali deneyebilirsin gibisinden.konustu ben sezeryan dan korkuyordum dedi falan. Sonra iste öyle paylaşım yaptı
Ama aksine annem,kayinvalidem,arkadaşımın annesi mesela,eşim pek çok kişi sezeryan diyor . Bunlarda hep normal dogum yapmis yani. Biliyorlar çünkü ne olduğunu başına gelenleri
Annem açıkça dedi cok zorlanirsin dedi.
Bende arastirmalarim sonucu bir de uğraşlar sonucu olunca bebek sezeryane karar verdim. Bende de o şekilde bir cesaret yok . Normal doğumun her anı her saniyesi önemli bence çünkü anne beceremezse bebegin sağlığı riske girer . Yapanlara masallah bencede
Ve kolay değil bak benim cevremde de ben normal doguracam diyenlerin hepsi sezeryan oldu mesela
istesen de yapamazsin durumu var yani herkes yapamaz yapanlara masallah ben bişey demezken hmm iyi hayırlı olsun derken bana gelipte normal doğur demelerini anlamıyorum bu kadar özel bir konuya bunu diyen de hic evlenmemiş hic hamile kalmamış bi arkadaş mesela
neyse onunda gorcez