Sezaryen doğumda sonda takılma korkusu

minikhanimmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2024
58
17
Korkulu rüyam gibi aklıma geldikçe panikliyorum arkadaşlar sondayı ameliyata girmeden önce takıyorlarmış çok tilt edici gibi geliyor korkuyorum o histen acıdan doğumdan bile bu kadar korkmuyorum yok mu bunun çaresi

Korkulu rüyam gibi aklıma geldikçe panikliyorum arkadaşlar sondayı ameliyata girmeden önce takıyorlarmış çok tilt edici gibi geliyor korkuyorum o histen acıdan doğumdan bile bu kadar korkmuyorum yok mu bunun çaresi
Sen korkana kadar takıp çıkarıyorlar merak etme, dünyanın en korkak en acı eşiği düşük biri olarak söylüyorum sen yapmayın etmeyin diyene kadar halletmiş oluyorlar🙏🏻

Bana anesteziden sonra taktılar rica etmiştim “zaten prosedür böyle merak etmeyin” dediler. Hiçbir şey hissetmedim. Çıkarırken de hiçbir his olmadı

Ay ne alaka okadar yıllık panık atak hastasıyım
Sondadanda korkmadım😅
Ikı sezeryan oldum hiç bilmedım
Sizi uyuttuktan sonra takarlar
Öncesınde isterseniz soyleyın

Uyusturduktan sonra takiliyormus, doğru değilse arkadaşlar duzeltir.

Eklentiler

• Screenshot_20241121-030555.png
    Screenshot_20241121-030555.png
    178,5 KB · Görüntüleme: 24
Hiç hatırlamıyorum cevabı ama bende genel anestezi yaptıktan sonra takar mısın dedim bir cevap geldi ama hatırlamıyorum o cevabı yani sonuç olarak ben ayıkken taktılar 😔
Geçmiş olsun. Ben yaşamadım bilmiyorum görsem de bayılırım😂 çok kötü refakatciyim😂

Hiç kormayın 5 saniye bile sürmedi bişey hissedilmiyor. Çıkarırken de birden çıkardı hemşire haberim olmadı. Düşüncesi insanı korkutuyor ama uygulaması çok basit 🙏 sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah

gelengiden gelengiden kardesim ameliyat oldu ,sonda var ,doktor; elini tut ,kardesine destek ol dedi , ben boruyu gördüm hocam ben gidiyorum dedim bayıldım😂😂😂 kardeşim sondası elinde ablammmmmm ablamı kurtarin diye bagiriniyordu😂😂😂

Bana başka bir cerrahi işlemden sonra bir süre kalkamayacağım için takmışlardı narkoz almamıştım ve hiç hissetmedim bile. Alttan muayene olmuyor musunuz? Ondan çooook daha basit bir şey

Yaraya , dikişe ,hamile kadının karnına ,ameliyat izine vs vs bakamam. Normal kanda sıkıntı yok kanaması durmuş yarada bir anda kulaklarım çınlıyor gözüm kararıyor ve hop tansiyon 8-5 ben yerde😂 eltim sezeryan oldu işte konuşuyoruz falan biri dedi nereyi kesiyorlar bu tuttu açtı ben direk bayıldım😂 oğlan düştü geçen biraz da kötü düştü arkadaşımı çağırdım oğlanı eline verdim hiç bir şey söylemeden bayıldım😂 Feriha benim getir götürümu yapamaz 😂
Kan görünce ne yapıyorsun o zaman kız sen :olamaz::KK70:

Yaraya , dikişe ,hamile kadının karnına ,ameliyat izine vs vs bakamam. Normal kanda sıkıntı yok kanaması durmuş yarada bir anda kulaklarım çınlıyor gözüm kararıyor ve hop tansiyon 8-5 ben yerde😂 eltim sezeryan oldu işte konuşuyoruz falan biri dedi nereyi kesiyorlar bu tuttu açtı ben direk bayıldım😂 oğlan düştü geçen biraz da kötü düştü arkadaşımı çağırdım oğlanı eline verdim hiç bir şey söylemeden bayıldım😂 Feriha benim getir götürümu yapamaz 😂
Çocuğu nasıl doğurdun kızım sen😱🙊 :KK70:

X