Sezaryen doğum sonrası ağrı

sjjfjeuxj

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
5
0
23
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce sezaryen doğum yaptım 2. Sezaryen doğumum doğum yaptıktan sonra hiçbir sıkıntım olmadı 1 hafta sonrasında ağrım basladı sol taraflı ne yaptıysam gecmedi 2 kutu antibiyotikle ağrı kesici bitirdim doktoruma gidemedim henüz randevu gününü bekliyorum acile gittim idrar yolunda enfeksiyon var dedi ama bilemedim ilk defa böyle bişey yaşıyorum daha önce yaşayan varsa bilgi verebilir mi

Benimd3 öyle hiç bir sorın yokken bir agrı başlamıştı 40 ım çıktı yine vardı kanamam da uzun sürmüştü doktor muayne etti sezeryan ile ilgili bir durum olmadığını söyledi rahim kendini toparlıyordur dedi. Sonra kanamam bir gün arttı ve o bölge sanki o kan çıkınca rahatladı. 7 ay oldu doğum yapalı hala ara ara solda agrı var nedenini anlamadım

Benim kanamam hiç yok gibi emzirmeden kaynaklı sanırım ama gerçekten çok zor dayanamıyorum artık Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…