Her gittiğim doktor önce duphaston verdi dedi bunu iç bitince adet görüceksin sonra adet olduğun gün ginera ya başla. (doğum kontrol hapı.) 6-7 doktor gezdim hepsi aynı tedaviyi uyguladı. 8 aydır devamlı ginera içiyorum ama, ben yine 14-15 hadi taşş çatlasın max. 19 günde bir adet oluyorum. ultrasonda rahmimde hiç bişey gözükmüyor polip kist miyom vs. hormonlarım da normal çıkıyor. diyolar ki düzensiz adet görmen için fizyolojik bir sebep yok, düzelicek, doğum sonrası düzensizlik yaşıyosun. ama 8 aydır da bu kadar istikrarlı düzensizlik olmaz, rahmimde sürekli bir rahatsızlık hissediyorum ve bunun artık sezaryen ağrılam ile fln alakası yok. dikiş acılarım vs bitti. rahmimde bi rahatsızlık sızı hissediyorum ama kimseye ispatlayamadım. inanın ki tükenmiş durumdayım. rahmimdeki sıvı alındığında 1 gece hastanede yattım. acaba iyi temizleyemediler mi naptılar. zaten onu da çok geç farkettiler. ısrarla gittim geldim ben iyi değilim günden güne kötüleşiyorum iyileşeceğime diye. zar zor keşfedildi rahminde sıvı birikmiş diye. kime hangi doktora güvenicez biz artık cidden..