sezeryandan sonra üzerinde ameliyat önlüğü oluyor canım. öyle kan içinde olmuyorsun, kesi yapılan bölge temiz ve bantlı oluyor. ameliyattan sonra 3. günde çıkabilirsin; ama ben 5 günde çıktım. çünkü bebeğim küvözdeydi, onu bırakmak istemedim. bebeği kontrol için sağlık ocağına yönlendirdiler; ama ben yenidoğan kontrolü için özel muayenehaneye de gittim. yakınların gelemiyorsa, ameliyat sonrasındaki 2 gün için bir bakıcı bayan tutsan daha rahat olursun. bunu bir düşün bence. Allah kolaylık versin. doğumdan önce beni yalnız bırakmayacaklarını söyleyenler, doğumdan sonra mırın kırın etmişti.kızlar ben ailemden çok uzakta görev yapıyorum yaşadığım şehir ile doğum yapacağım şehir ayrı kalacak yer sorunu olduğundan ailemden kimse gelemicek sadece eşim ve ben olcaz,bu yüzden endişelerim var yardımcı olursanız sevinirim
1-sezeryandan çıkıp odana getirdiklerinde üzerinizde ameliyat önlüğümü oluyor?
2-sizi temizliyorlar mı odaya geldiğinizde kanrevan haldemiydiniz?
3-kaç gün sonra çıkış yaptınız?
4-doğumdan kaç gün sonra bebeği kontrol için çağırdılar? senağlama
çok sağolun kızlar hafta sonu hastaneden rehberlik aldım kalacağım odayı falan gezdim içim biraz daha rahatladı bide süt için humana stel tea aldım umarım işe yarar .....
kızlar ben ailemden çok uzakta görev yapıyorum yaşadığım şehir ile doğum yapacağım şehir ayrı kalacak yer sorunu olduğundan ailemden kimse gelemicek sadece eşim ve ben olcaz,bu yüzden endişelerim var yardımcı olursanız sevinirim
slm cnm,kızlar ben ailemden çok uzakta görev yapıyorum yaşadığım şehir ile doğum yapacağım şehir ayrı kalacak yer sorunu olduğundan ailemden kimse gelemicek sadece eşim ve ben olcaz,bu yüzden endişelerim var yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?