• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezaryan sonrası spor

hy_patia

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
2.969
5.174
398
İstanbul
arkadaşlar 2 ay önce sezaryanla doğum yaptım. kilom problem edecek kadar değil, elbette biraz göbeğim de var ama onıu dert etmiyorum zamanla düzelir, zaten 6. aydan sonra yavaş yavaş karın kaslarını çalıştırmaya başlıycam. ancak şimdi bacaklarımı çalıştırıcı hareketler yapsam acaba bir sıkıntı olur mu diyorum. hem biraz hareketlenirim hem de baldırlarım biraz toparlanır diye düşündüm. siz ne dersiniz?

kimisi sezeryan sonrası bile hızla kilo verip dümdüz göbeğe sahip oluyor..benim öyle olmaz..yapım göbek kalmaya çok müsait..ilki normal oldu hemen mekik çekmeye başlamıştım bir sürü egzersiz yapıyordum gün içinde hem çabuk sıkılşatım hem göbeğim gitti..şimdi bundada normal olsun die dua ediyorum sezeryan olursam koca göbekle kalırım 6 ayada tahammülüm yok bunalıma girerim :43:

bende merak ediyorum sezeryan sonrası spor yapıpta göbeği giden var mı diye çünkü benim göbek aynen kaldı beni gören hamile zannediyor sıkıldımbu göbektennnnnnnn

Back