Sezaryan sonrasi iz

Nohuttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
109
68
28
36
merhaba hanimlar ben sezaryan oldum 40 gun once dikis yerlerim hala kizarik bu normal mi bide contractubex kullaniyorum bunu dikise bastirarak mi surmek gerekiyor. Gercekten geciyor mu sezaryan izi.

merhaba hanimlar ben sezaryan oldum 40 gun once dikis yerlerim hala kizarik bu normal mi bide contractubex kullaniyorum bunu dikise bastirarak mi surmek gerekiyor. Gercekten geciyor mu sezaryan izi.
Evet hafif bastırarak ovarak..

Dogum yapali 110 gun oldu bugun dikislerim yapistirma usulu yapildi sadece o kesinin izi var ve hala kirmizi bana surmek icin dr um bir sey vermedi

Bende 2 ay oldu contractubex kullaniyorum degisiklik yok,siyah cizgi duruyo sizinde oylemi

Zamanla geçiyor, belirginlik azalıyor. Büyük ihtimalle 1 sene sonra sizin de başka görünecek, merak etmeyin.

Kizlar ben 14 ay oldu sezeryan olali dikis yerlerimden cok az bi kismi beyaz grnyor ama geri kalan kisim hep kirmizi neden acaba beyazlasmasi gerekmezmiydi bide bole dokununca hissediliyor dikisim sanki sis gbi ve kirmizi nrmal mi dktora gidemiyorumda virusden sebeb dogum yapinca doktor fito krem vermisdi ama pek kullanmadim kremide

Kizlar ben 14 ay oldu sezeryan olali dikis yerlerimden cok az bi kismi beyaz grnyor ama geri kalan kisim hep kirmizi neden acaba beyazlasmasi gerekmezmiydi bide bole dokununca hissediliyor dikisim sanki sis gbi ve kirmizi nrmal mi dktora gidemiyorumda virusden sebeb dogum yapinca doktor fito krem vermisdi ama pek kullanmadim kremide
Benim 2 ay oldu hala siyah cizgi

dermatix si de kullanılabilir ama uzun zaman geçtikten sonra çok ıse yaramıyor. Dikişler alındıktan hemen sonra baslanması lazım

Yok malesef kirmizi cizgi duruyor cok az bi kismi bole beyazlasmis ama geri kalan dikis yeri kip kirmizi duruyor bide bole sis gibi kizarik olan yer yani hssediliyor orda bsii var diye
Anlattığınız şeyin adı "keloid"
Plastik cerrahi bölümüne başvurmanızı öneririm. Devlet ya da Üniversite hastanelerine de başvurabilirsiniz.

Back