Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hafif bastırarak ovarak..merhaba hanimlar ben sezaryan oldum 40 gun once dikis yerlerim hala kizarik bu normal mi bide contractubex kullaniyorum bunu dikise bastirarak mi surmek gerekiyor. Gercekten geciyor mu sezaryan izi.
Bende 2 ay oldu contractubex kullaniyorum degisiklik yok,siyah cizgi duruyo sizinde oylemimerhaba hanimlar ben sezaryan oldum 40 gun once dikis yerlerim hala kizarik bu normal mi bide contractubex kullaniyorum bunu dikise bastirarak mi surmek gerekiyor. Gercekten geciyor mu sezaryan izi.
Benim 2 ay oldu hala siyah cizgiKizlar ben 14 ay oldu sezeryan olali dikis yerlerimden cok az bi kismi beyaz grnyor ama geri kalan kisim hep kirmizi neden acaba beyazlasmasi gerekmezmiydi bide bole dokununca hissediliyor dikisim sanki sis gbi ve kirmizi nrmal mi dktora gidemiyorumda virusden sebeb dogum yapinca doktor fito krem vermisdi ama pek kullanmadim kremide
Benm 14 ay oldu aslnda duzelmeside lazmdi kirmizi duuruyor virus btse dktora gorunecegim aslindaBenim 2 ay oldu hala siyah cizgi
Contractubeks krem vermisti doktor izi giderici size vermedimiBenm 14 ay oldu aslnda duzelmeside lazmdi kirmizi duuruyor virus btse dktora gorunecegim aslinda
Contractubeks krem vermisti doktor izi giderici size vermedimi
Bilmiyorum bana 3 ay kullan dediBana dktor fito krem vermisti bende dogum yapnca fazla kllanmadim erkenden braktim kremi dedigin kremden almam gerekirmi smdi kllansam faydasi olrmuki
Benden dikis alinmadi dktor estetik dikis gerek yok dedi ama 14 ay gecti aradan bilseydim kllanirdim smdi iz var gordukce noralim bozluyordermatix si de kullanılabilir ama uzun zaman geçtikten sonra çok ıse yaramıyor. Dikişler alındıktan hemen sonra baslanması lazım
Lazer de bir çözüm aslında. Hatta daha net bir çözümBenden dikis alinmadi dktor estetik dikis gerek yok dedi ama 14 ay gecti aradan bilseydim kllanirdim smdi iz var gordukce noralim bozluyor
Siyah cizgiydi demi seninkideBenden dikis alinmadi dktor estetik dikis gerek yok dedi ama 14 ay gecti aradan bilseydim kllanirdim smdi iz var gordukce noralim bozluyor
Yok malesef kirmizi cizgi duruyor cok az bi kismi bole beyazlasmis ama geri kalan dikis yeri kip kirmizi duruyor bide bole sis gibi kizarik olan yer yani hssediliyor orda bsii var diyeSiyah cizgiydi demi seninkide
Dktora gdiebilsem aslnda gsterecegim dikislerimi eger cozum yoska lazerle yapilabiliyorsa onuda yaptirmak isterim yetekri kirmzii gorunmesinLazer de bir çözüm aslında. Hatta daha net bir çözüm
Keloid olabilirYok malesef kirmizi cizgi duruyor cok az bi kismi bole beyazlasmis ama geri kalan dikis yeri kip kirmizi duruyor bide bole sis gibi kizarik olan yer yani hssediliyor orda bsii var diye
Anlattığınız şeyin adı "keloid"Yok malesef kirmizi cizgi duruyor cok az bi kismi bole beyazlasmis ama geri kalan dikis yeri kip kirmizi duruyor bide bole sis gibi kizarik olan yer yani hssediliyor orda bsii var diye