Sezaryan doğum,ALLAH rızası için yardım :(

sempoeda

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
6
0
16
İstanbul
merhaba herkeze 35 yaşındayım 5buçuk aylık hamileyim. 1 çocugum var onu normal doğumla yaptım,2. çocugumunda eşi rahime yakın oldugu için doktorum sezaryanla alıcaz dedi internette birkaç haber okudum sezaryan doğumda ölüm riski varmış çocugum hergün dogum esnasında bana birşey olur diye ağlıyor benimde içim kötü olmadı değil sezaryan doğumda çocugumun ve benim hayatım tehlikeye girermi ALLAH rızası için yardım

sempoeda canım sezaryen doğumda öyle bir risk olduğunu da nerden çıkardın eğer öyle olsaydı sence dünyada sezaryen doğum oranında birinciliği bizim ülkemize getirebilirmiydi ? ben 5 gün önce yaptım bir sıkıntı yok bak hala hayattayım moralini yüksek tut eğer narkoz alacaksan astım kalp nefes darlığı grip gibi hastalığın olmayacak varsa risk teşkil eder zaten dr soruyor epidural yada spinal anestesi ile yapacaksan çok daha rahat edersin ben narkoz aldım normal doğum sancısında bir an önce kurtulmak için uyumak istedim hiç bir şeyi görmek istemiyordum çok bir gündü hiç bitmeyecek sanmıştım ama çok iyiyim

orkma bu kadar bende sez oldum belden uyusturularsa ısı olmaz sen ılk çocugunu dusunuyorsun bılıyorum ya ölürsem ona kım bakar perişan olur gibi ama yapma bunu kendine uzme endini ölmek o kadar kolay degıl allah yardımcın olsun

ben genel anestesiyle sezeryan oldum halen hayattayım yok öyle bişey canım ya

Canım korkma bende sezeryan ile doğum yaptım rabbime şükür iyiyim dua et rabbim hayırlısı ile kucağına alsın bu arada normalde olsa her zaman ölüm riski var hayatımız garanti değilki rabbimize sıgın düşünme bunları hamileligin tadını çıkar

canım sezaryen doğumda ölüm riski korktuğun kadar olsaydı ve ölünseydi gerçekten, dünyada kadın sayısı yarıya inerdi..bende 2ay önce doğum yaptım.1hafta çektim bıçak sızısını ama şuan çok iyim allaha şükür...rabbim herkesi bir nefeste kurtarsın.6-7saat sancı çektim.ama sezaryen oldum.o sancıda bir an önce bayılıp sezaryen olmak istedim...allah kurtarsın..

Bu asilsiz bilgiye nereden sahip oldunuz cok merak ettim.

Tam tersi sezaryenle dogan cocuklarin daha zeki olduguna dair doktor demecleri var.

Strese girmeyin bos yere yok oyle birsey.

1,5 sene önce ben de normal doğum yapacakken epey bir sancı çektikten sonra acilen sezeryana alındım.üstelik ilk doğumumdu.çok şükür gayet sağlıklıyım. bence yanlış bir bilgi duymuşsunuz. inşallah hiç birşey olmaz siz kafanızı rahat tutun suan yasadığınız stres hem karnınızdaki bebeği hemde diğer çocuğunuzu olumsuz etkiler ki etkilenmiş de size birşey olur diye oturup ağlıyormuş bence yansıtmayın çocuğunuza yazık değil mi minicik kafasını böyle seylerle doldurup üzülmesin yavrucak

Son düzenleme:

hanımlar bnde haziranda dogum yapıcam şimdiden bazen stres yapıyorum nasıl olucak biticek diye allahım yardımcımız olsun . Bn normalden korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…