• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeytan tüylü tıpçı

Merveyesim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
3
0
1
32
Arkadaşlar nasıl başlasam bilmiyorum.ben Kocaeli üniversitesinde tıp okuyorum. 4. Senem ,birinci Sınıfta sınıftan Halil diye biriyle tanıştım aslında çok yakışıklı gelmemişti ama uzun boylu ve epey kalıplıydı,herkes gibi onlada arkadaş oldum lakin zamanla Sınıfta ÇOĞU kız gibi bende ona aşık oldum,beni ona aşık edenin ne OLDUĞUNU hala tam olarak anlamış Değilim Belkide diğer kızların onu çok fazla arzulaması beni ona itmişti bilmiyorum.neyse aşkımı hiç bir zaman itiraf edemedim ama ona çok yakın olmaya sürekli notlarımı ona vermeye başladım(pek derslere gelmez) öyle olunca yavaş yavaş arkadaş olmaya başladık lakin bu başta benim için yetmişti ona yakın olmak bana çok iyi geliyordu ama yakın oldukça onun yaptığı herşeyi görmeye başladım.cafe de otururken yolda Yürürken okulda sinemada heryerde bir kız gördüğünde eğer beğenirse hemen yanına gidiyordu.ve çok nadir yalnız dönüyordu,biraz takıldıktan sonra beni yurda gönderiyorlardı ve kızla eve geçiyordu bazen bu kızlarla oluyordu,bu arada ben iyice psikolojik olarak bitmiştim,her yaz tatilinde 3 ay psikoloğa gitmeye başladım ama bu ne olan aşkımı azaltıyor nede yanından uzaklaşabiliyordum.3.sınıfa geldiğimde dayanamayıp artık aşkımı itiraf etme kararı aldım ve ettimde ne dedi biliyormusunuz buzamana kadar hayatında ilk defa birkadını Arkadaşı gibi gördüğünü ve bunu asla başka bir şeye çevirmeyeceğini,Ağladım yalvardım ama olmadı Hayatım ondan önce ve ondan sonra olarak ikiye bölünmüştü resmen ondan önceki o özgüvenli kız sönmüş bir Yanardağa dönmüştü.ağlarak Yurda döndüm sabahleyin sesim yurtta anons edilince Koşarak çıktım ve o,Dünyalar benim olmuştu beni kahvaltıya götürdü ama artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktı.iki ğün beraber gezdik ve hep onda kaldım ama akşam dışarı çıktığımızda bir kız ğördü ve bana dönüp Kızın yanına gidip kızla tanışmamı ve sonra kendisini çagırmalıydım. Dünya tekrardan Başıma yıkıldı bu nasıl olabilirdi ona nasıl bir sevgi beslediğimi biliyordu ama yinelde benden bunu istiyordu. Yaptım Kızın yanına gittim artık Onur,gurur hiçbiri bende yoktu. Bu dönem içersinde peşime Düşen onlarca çocuk olmuştu ama Hiçbirini gözüm görmüyordu. Koskoca bir sene o ne dediyse Yaptım artık kızlarla tanışınca beni yurda yollamıyordu sadece diğer odaya gönderiyordu.üstelik bunca şeyi ona Aşıkken yapıyordu. Ailemle aram çok kötüydü çünkü onları görmeye bile gitmiyordum Halil'den uzaklaşmamak için,bu yaz tatilinde Hayatım tekrardan değişti(soran olursa burayı özelden yazabilirim)artık Aşkım nefrete dönüyordu hemde Aşkım kadar güçlü bir nefret ama bunu ondan uzaklaşmadan yapmaya karar verdim o benim tüm üniversite Hayatımı mahvetti bende şimdi onu mahfetmeliydim(burdan sonrası hala uyguladığından burda yazmayacam ama soranlara özelden yazıcam)

Üzüldüm...
Kendinizi bir erkek için ne kadar da değersizleştir mişsiniz?
Bence onu mahvetmeyi bir kenara bırakın
Görmezden gelin yok sayın eminim daha çok zarar görürsünüz güçlü bir kadın değilsiniz şu aşamada
Mantıklı düşünemeyebilir siniz?
Aşk gözlerinizi kör etmiş
Anlattığınız erkek tam bir karaktersiz...
Vede bu adama aşıksınız
Sanırım Hayatınızı mahvetmesinede siz izin versiniz:KK43:

Teşekkürler ama bunca yapılan şeyi unutup çekip gitmemi istiyorsun bunu yapacak kadar güçlü Değilim bana yaptıklarına Karşılık vermek istiyorum hemde hepsine

Erkekler bizim gibi değil
Duygusal değil inan ki onun yerine senin acır
Unutmak zordur eminim yok saymakta zor olsa gerek ama sabret Dualar oku hatalarını tekrarlamamak için
Değmez bu adama emin ol

bence siz onla gelecek hayali kurdunuz ve istediğiniz gibi olmadığı için bu sizde hırsa dönüştü.
ancak kızlar geldiğinde sizin diğer odaya geçmenize anlam veremedim aşık bir kadın bunu kaldıramaz ancak hırs varsa gitmez. gurursuzluk yapmak aşka dahil değil...

Back