• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeytan ağaç görenleri şaşkına çevirdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
image.jpeg
image.jpeg

image.jpeg

Böyle ağaçlar olması normal.

Kırmızı boynuzlu taç takmasını falan bekliyor insan :)

Aklima su siirtde evlerinde surekli yangin cikan aile geldi. Doga ustu olay diye siirt valisi eve hoca goturmustu:KK70::KK70::KK70:. Sonra baktilar dinle bu isi cozemiycekler ilime basvurmuslardi. Sonra ne mu oldu; evi aile fertlerinin kendilerinin yaktiklari ortaya cikti. Psikolojik tedavi gormeleri gerektigine karar verildi.:KK67:
Ne hikmetse bu olayda turkler gormus. Nerden baksan elinde kalir.Ne kafadan catlak bi milletiz yaw:confused:

Aklima su siirtde evlerinde surekli yangin cikan aile geldi. Doga ustu olay diye siirt valisi eve hoca goturmustu:KK70::KK70::KK70:. Sonra baktilar dinle bu isi cozemiycekler ilime basvurmuslardi. Sonra ne mu oldu; evi aile fertlerinin kendilerinin yaktiklari ortaya cikti. Psikolojik tedavi gormeleri gerektigine karar verildi.:KK67:
Ne hikmetse bu olayda turkler gormus. Nerden baksan elinde kalir.Ne kafadan catlak bi milletiz yaw:confused:
Gece konuyu arattım da Avrupa'da ciddiye alıp bazı gazetelerinde haber yapmış:KK70:
BenIpek BenIpek 'e katılıyorum, Dünya'da bunca 2 ayaklı şeytan varken zavallı bir ağaçtan korkmanın gereği yok.
Herkesin şeytanı kendi içinde zaten.

zavallı ağaç kime ne kötülüğü dokunduysa
ismini şeytan koymuşlar
halbu ki tek suçu içten yanmalı olmak:KK53:

Korku filmlerinde hep inanmayanların başına geliyo ne geliyosa :KK53:
Ben inandım :confused:

Videoyu actim baktim. Garip, cok garip.

Back