Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba. Kaşlarımın resmini yükledim. Hiç aldırmadım daha, zaten çok ince ve seyrek. Bi de asimetrik. Üstelik yuvarlak geldikleri için kalemle koyulaştırınca da yüzüme inanılmaz komik bir hava katıyor. Önerilerinizi bekliyorum :/
Asimeriklii için yapavk bişey yok benim kaşlarımda çok seyrekti badem yağı kullandım kaşlarımın rengini koyulaştırdı bayağı şimdi daha kalın ve daha güzel. Görünüyo
Asimeriklii için yapavk bişey yok benim kaşlarımda çok seyrekti badem yağı kullandım kaşlarımın rengini koyulaştırdı bayağı şimdi daha kalın ve daha güzel. Görünüyo
bir kere bir kuaföre kaşlarımı almasını söylemiştim, yok ki bunun nesini alacağım demişti. far deneyebilirim teşekkürler. deneme amaçlı kalemle boyadım bir kere, şekil kötü olduğu için berbat oldu. önce şeklinin düzelmesi lazım. o da nası olacak bilmiyorum hiç.
bir kere bir kuaföre kaşlarımı almasını söylemiştim, yok ki bunun nesini alacağım demişti. far deneyebilirim teşekkürler. deneme amaçlı kalemle boyadım bir kere, şekil kötü olduğu için berbat oldu. önce şeklinin düzelmesi lazım. o da nası olacak bilmiyorum hiç.