- Konu Sahibi sarxixxsxxixn01
bence seyrek kaşı kullanması çok daha avantajlı. gür kaş bazen kötü olabiliyor. saç rengini falan değiştirdiğinde seyrek kaşlar daha kolay uyum sağlatabiliyorsun. seyrek kalsın kalem kullan derim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence seyrek kaşı kullanması çok daha avantajlı. gür kaş bazen kötü olabiliyor. saç rengini falan değiştirdiğinde seyrek kaşlar daha kolay uyum sağlatabiliyorsun. seyrek kalsın kalem kullan derim ben
Bende sürekli tekli kaşlarımı keserim, melisa ,fındık ,badem ,susam, zeytinyağı... rastgele birini sürerim.
kesince ve yağ bakımı yapınca daha kolay uzuyor, çoğalıyor.
Hadi ya:) o da güzel bi yöntemmiss
cevaplarınız için teşekkürler mutlaka denerim
tuıanam bende var o dedıgın krem terramycin dıyemı yazılıyo
ama onun kas cıkartacagına pek ınanamıyorum
hıc deneyen olmusmu
evet, ben denedim. TERRAMYCİN(Deri Merhemi) kaş küsmesinde faydalı oluyor ama benimkini bir zaman çıkarttılar sonra durdu. rinit allerjim olduğundan kaşlarım dökülüyormuş. şimdi gürleştirmem lazım, seyrek çıkıyor. doktora da gittim verdiği merhem bir şe yaramadım. rinitim iyileşiyor ama kaşlar döküldü.
Hakiki zeytinyağı deneyin ben geçen sene yaz boyunca güneş kremi yerine bunu kullanmıştım gerçi o güneş yağlarının mis gibi kokusu yoktu bu formülümde ama yaz boyu yüzüme sürdüğüm zeytin yağı kaşlarımı gürleştirip çoğaltmıştı benimde çok seyrekti.
bu arada TERRAMYCİN(Deri Merhemi- göz merhemi) küçük tüpleri 1 liraya alınabilir. o da sizi bayağı idare eder.